پیش اومده کسی برگرده صرفا به خاطر این مسله ؟! اگر اینطوره ریسک پذیری رو باید کم کرد تا حدی![]()
ghlobe گرامی
من همین امسال برای پاییز 2013 از سه دانشگاه پذیرش بدون فاند گرفتم برای دکترا و الان هم مجبور شدم بمونم ایران چون پولی برای دادن شهریه و هزینه زندگی نداشتم.
نمیدونم Texas-Austin ، North carolina State universityو university of illinois urbana Champaign از نظر شما چطور هستن ولی من از هر 3 تاش برای دکترا پذیرش بدون فاند داشتم و موندنی شدم . . .
الان North carolina رو دیفر کردم برای بهار به این امید که فاند بدن. اگه ندادن هم دوباره اپلای میکنم. . .
شنیدم یکسری ترم 1 هم که میرن همونجا بهشون فاند میدن کسی تجربه شو داره؟ منم که از 2جا دکترا پذیرش دارم فکر می کنم تصمیم راحتی نیست
سلام به دوستان عزیز بی فاند خودم!
من برای spring 2014 از michigan tech دوره دکتری مهندسی شیمی پذیرش بدون فاند گرفتم. به نظرتون 15000 دلار بذارم تو جیبم و خرج این یک ترم رو بدم تا شاید برای fall 2014 بتونم فاند بگیرم یا اینکه به fall 2014 دیفر کنم و فعلا ایران بمونم؟ ضمنا به احتمال زیاد دکترا داخل هم قبول میشم (که البته قابل مقایسه با "رویای آمریکایی" نیست ولی حداقل یک کورسویی هست!) وضع مالیم هم زندگی کارمندی و از طبقه سابقا متوسط است!
جالب بود
از طبقه سابقا متوسط!
دوست من من که نرفتم امریکا ولی جای شما باشم صد در صد میرم
دیفر و ...ممکنه مشکل ایجاد بکنه بعد
دوست من که ارشد رفت مکانیک ایلینویز همین مشکل رو داشت با کمی سختی ترم اول رو گذروند کار + کمی هم پول خانواده
اونم مثل شما از طبقه متوسط بود ولی ترم دو بعد یه ماه گفت 1500دلاری ماشین گرفتم چون نمیتونسته راحت بره از دانشکده به ازمایشگاه!!
پرسیدم چطور؟
گفت RA دادن خودم رو نشون دادم با تلاش
این نظر من بود
سربلند باشی![]()
خیلی ممنون از راهنماییتون دوست عزیز، شما دانشگاه تورنتو درس میخونید یا دانشگاه تهران (UOT)؟
در ضمن من به طور اتفاقی با دوست یکی از دوستام آشنا شدم که اون هم برا spring 2014 میخواد دکترای شیمی تو michigan tech بخونه (مثل من بدون فاند)
احتمال زیاد بتونیم با هم هم خونه یا هم اتاق بشیم
علاقه مندی ها (Bookmarks)