سلام
برای دکترا تو کرتین اول باید پذیرش دانشگاه بگیریم بعد برای اسکولارشیپ اقدام کنیم?!!! (توی خود سایت کرتین برای اسکولارشیپ RTP نوشته ک اول به استاد مسئول پروژه ایمیل میزنید و ایشون شورت لیست میکنن بعد برای هر کدوم توصیه نامه مینویسن بعد کمیته دانشگاه تصمیم میگیره که کی برنده اس. حالا سوال من اینه کسی که برنده میشه، صرفا اسکولارشیپ رو دریافت کرده و قبلش هم میبایست پذیرش دانشگاه را گرفته باشه یا همین که برنده میشه به منظور پذیرش دانشگاه هم هست؟)
اخه RTP که یک بورس کلی نیست دقیقا یک سری پوزیشن دکترا برای هر رشته مشخص کردن که حالا بورسش اسمش (Research training program (RTP است به نظر من اون شخصی که این اسکولارشیپ را برای یک سابجکت خاص میبره پذیرش دانشگاهم داره، درست میگم یا اشتباهه حرفم؟؟؟ ممنون میشم اگر اطلاعی دارید راهنمایی کنید.
ویرایش توسط mtz90 : August 19th, 2020 در ساعت 08:49 PM
دوست عزیز معمولا در اکثر دانشگاههای استرالیا شما باید سوپروایزر پیدا کنید. بعبارتی دانشگاه از شما میخواد که ایمیل اکسپت سوپروایزر رو براشون اتچ کنید به اپلیکیشنتون. وقتی استاد اوکی داد باید شما با راهنماییهای استاد پروپوزال تهیه کنید. بعد از طریق اپلیکیشن دانشگاه اپلای میکنید. معمولا در اپلیکیشن فرم گزینه ای است که از شما میپرسه میخواهید برای اسکالرشیپ اقدام کنید؟ و شما باید تیک بزنید. بعد تمامی تقاضا های اپلیکنتها به کمیته بررسی بورس میره و اونجا همه اپلیکنتها بر اساس امتیازی که بایت مقاله ها معدل و ... میگیرند سورت میشوند. به ترتیب اولویت به اپلیکنتهایی که بیشترین امتیاز را کسب کرده اند بورس تعلق میگیرد. وقتی شما بورس رو ببرید یقینا پذیرش هم دارید!
و اما دیگر اپلیکنتها بر اساس سیاستهای آموزشی دانشگاه و نیز ظرفیت بهشون آفر بدون فاند داده میشه.
فکر کنم سیر تا پیاز قضیه رو توضیح دادم.
موفق باشید
سلام ممنون از توضیحاتتون.
منظور من Ph.D. position ها است که استادی هم که مسئول پروژه است مشخص می باشد. برای اینجور پوزیشن ها تو دانشگاه کرتین گفته اول به استاد مربوطه مدارکتون را بفرستید و ایشون شورت لیست میکنن بعد برای نفرات منتخب ریکام میدن بعد کمیته دانشگاه مشخص میکنه که اسکولارشیپ برای کیه. سوال من اینه ک این تصمیم شامل پذیرش هم هست یا برای پذیرش جداگانه باید اقدام کرد.
پیام خصوصیتون پر شده لطفا خالی کنید
من نه تا حالا استادی پیدا نکردم. باید حتما پیدا بشه. فقط شما از طریق همون eapplication اقدام کردید بعد پیدا کردن استاد؟ یه قسمتی هست eapplication اگر استاد پیدا کردید همونجا ازتون میخواد فکر کنم که بنویسید ایا استاد پیدا کردید یا نه و اسم پروژه رو درسته؟
سلام
من برای Ph.D position اقدام کردم. که استاداش معلومه و مدارکم رو براش ایمیل کردم، تو سایت کرتین نوشته که اول باید مسئول پروژه تاییدتون کنه بعد که تایید شدید میتونیدeapplication پر کنید، راستش من هنوز ایمیلی دریافت نکردم، شما مگه دریافت کردید؟
ولی برای خودم هیچ شانسی در نظر نمیگیرم، هنوز مقاله هام چاپ نشدن (4 تا اندر رویو که در بهترین حالت دو ماه دیگه چاپ میشن) و طبق صحبت های یکی از دوستام که کرتین میخونه خیلیی فضاش رقابتیه. طبق بررسی های من پارسال برای یک پوزیشن مرتبط با من دانشجویی ک گرفتن سه برابر من مقاله چاپ شده داشته.
علاقه مندی ها (Bookmarks)