صفحه 65 از 67 نخستنخست ... 1555565758596061626364656667 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 641 تا 650 , از مجموع 664

موضوع: رفت و آمد به ایران برای مشمولین غایب ساکن خارج از کشور

Junior Member alex2014 آواتار ها

پیش فرض پاسخ : رفت و آمد به ایران برای مشمولین غایب ساکن خارج از کشور

نقل قول نوشته اصلی توسط aref111 نمایش پست ها
    سلام خدمت تمامی دوستان
    یک سوالی داشتم
    من دفترچه خدمت پست کردم و فعلا تاریخ اعزامم مشخص نشده
    مدرک فوق لیسانس دارم
    قصد دارم با همسرم از طریق زمینی به ترکیه بریم با ویزای توریستی بریم و برنگردم، سپس در ترکیه یک ملک اجاره کنیم و اقامت یک ساله بگیریم. در این مدت کارهای پذیرش تحصیلی برای دکتری رو انجام بدم یا همسرم پذیرش بگیره و بتونیم ویزای توریستی رو به تحصیلی تغییر بدم.
    آیا این روش انجام پذیر هست؟ چه مشکلی ممکنه پیش بیاد؟
    ممنونم از اینکه با حوصله جوابی سوالات را میدهید
    تجربه ای که یکی از دوستانم با اون مواجه شدن را با شما به اشتراک میگذارم که این جنبه رو هم لحاظ کنین
    تا اینجا که در ترکیه ساکن میشید و .... مشکلی نیست ولی مشکلی زمان ایجاد میشود که شما به فرض پذیرش گرفتین و الان موقع رفتن به سفارت است. البته نگفتین هدفتون کدوم کشور هست... ولی در هر صورت وقتی برای مصاحبه ویزا میرید، برای ارائه دلایل کافی به برگشت و ... ممکنه به مشکل بخورین. دوست من ویزای شنگن میخواست بگیره ولی در نهایت همه آژانس ها بهش پیشنهاد کردن که برگرده ایران و از سفارت اون کشور در ایران ویزا بگیره.
    اگر در ترکیه شهروند (که اون هم طولانی-حداقل 5سال باید اقامت داشته باشید- یا نیازمند سرمایه زیاد هست ) باشید که داستان فرق میکنه ولی اگر اقامت توریستی داشته باشید قانع کردن افیسر برای اینکه شما بعد از تحصیل برمیگردید کشورتون(درصورتی که در حال حاضر هم کشورتون نیستید) سخت یا شاید غیرممکن باشه
    این نظر من بود و ممکنه اشتباه باشه

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Civil Eng. structural & Earthquake Eng

با تسکر فراوان از دوستان گرامی alex2014
    پس با این تفاسیر تا حدود زیادی خیالم راحت شد که سفارت تمدید میکنه پاسپورت رو
    حقیقتش ما در همان ترکیه یا قبرس شمالی میخوایم پذیرش تحصیلی بگیریم من برای ارشد و همسرم برای لیسانس
    با توجه به اینکه برای ویزای تحصیلی این دو کشور زیاد سخت نمیگیرن باز ممکنه مشکل دیگه ای پیش بیاد؟
    روزهای خوب خواهند رسید...

نقل قول نوشته اصلی توسط alex2014 نمایش پست ها
    تجربه ای که یکی از دوستانم با اون مواجه شدن را با شما به اشتراک میگذارم که این جنبه رو هم لحاظ کنین
    تا اینجا که در ترکیه ساکن میشید و .... مشکلی نیست ولی مشکلی زمان ایجاد میشود که شما به فرض پذیرش گرفتین و الان موقع رفتن به سفارت است. البته نگفتین هدفتون کدوم کشور هست... ولی در هر صورت وقتی برای مصاحبه ویزا میرید، برای ارائه دلایل کافی به برگشت و ... ممکنه به مشکل بخورین. دوست من ویزای شنگن میخواست بگیره ولی در نهایت همه آژانس ها بهش پیشنهاد کردن که برگرده ایران و از سفارت اون کشور در ایران ویزا بگیره.
    اگر در ترکیه شهروند (که اون هم طولانی-حداقل 5سال باید اقامت داشته باشید- یا نیازمند سرمایه زیاد هست ) باشید که داستان فرق میکنه ولی اگر اقامت توریستی داشته باشید قانع کردن افیسر برای اینکه شما بعد از تحصیل برمیگردید کشورتون(درصورتی که در حال حاضر هم کشورتون نیستید) سخت یا شاید غیرممکن باشه
    این نظر من بود و ممکنه اشتباه باشه

خیلی از دوستان بودن سربازی نرفته بودن ولی از ترکیه ویزا تحصیلی شدن

نقل قول نوشته اصلی توسط aref111 نمایش پست ها
    با تسکر فراوان از دوستان گرامی alex2014
    پس با این تفاسیر تا حدود زیادی خیالم راحت شد که سفارت تمدید میکنه پاسپورت رو
    حقیقتش ما در همان ترکیه یا قبرس شمالی میخوایم پذیرش تحصیلی بگیریم من برای ارشد و همسرم برای لیسانس
    با توجه به اینکه برای ویزای تحصیلی این دو کشور زیاد سخت نمیگیرن باز ممکنه مشکل دیگه ای پیش بیاد؟
    قبرس شمالی نباید مشکل خاصی باشه. جنوبی خیلی سخت گیره ولی شمالی اوکی هست. با آرزوی موفقیت برای شما.

نقل قول نوشته اصلی توسط MaMaD_95 نمایش پست ها
    خیلی از دوستان بودن سربازی نرفته بودن ولی از ترکیه ویزا تحصیلی شدن
    میتونید توضیح بیشتر بدید؟ ویزای تحصیلی کدوم کشور را گرفتند؟ برای تمکن مالی همان حساب بانک ایرانی را ارائه کردند؟
    مساله سربازی نیست مسئله اثبات تای برگشت هست که در ویزای تحصیلی برای افیسر خیلی مهمه
    اگر بتونید توضیح در مورد اون کیس ها که موفق شدن بدین فک میکنم خیلی مفید باشه. ممنون از شما

با سلام
    با تشکر فراوان بابت زحمات شما:

1.بنده در سال 2016 برای تحصیل دکترا به امریکا آمدم و اخیرا گرین کارت گرفتم واز آنجایی که مشمول هستم و همچنان دانشجو هستم خواستم از مهر خروج دانشجویی استفاده کنم اما نمی دانم آیا با داشتن گرین کارت آیا میتوانم از مهر خروج دانشجویی استفاده کنم یا خیر.

بادفتر حافظ منافع تماس گرفتم و گفتند شاید پس از ضبط وثیقه بتوانم از مهر خروجی مشمولین استفاده کنم. گویا قبلا شرط 3 سال غیبت برای مهر خروجی بوده و الان دیگه نیست اما گویا اخیرا دوستان میگویند باید یکسال و یک روز از مدت غیبت گذشته باشد که بتوانم مهر خروجی بگیرم. نظر به اینکه من 3 ماه دیگر فارغ التحصیل میشوم احتمالا می خواستم ببینم آیا باید 1 سال و 1 روز پس از فارغ التحصیلی صبر کنم یعنی تا سال بعد تا بتوانم مهر خروجی بگیرم؟یا یک سال پس از ضبط وثیقه؟ یا پس از ضبط وثیقه نیاز نیست صبر کنم و میتوانم با تکمیل روند مراحل اداری و اخذ نامه نظام وظیفه وزارت خارجه یلافاصله برای اخذ مهر مشمولین استفاده کنم؟ لطفا راهنمایی بفرمایید.

برخی دوستان فرمودند شاید از مهر کرونا استفاده کنم برای اخذ مهر خروج اما گفتند جزییات همه سوال هایم و این که چگونه میتوانم مهر خروجی را بگیرم اینجا مطرح کنم.

نمی دانم با شرایطی که من دارم و توضیح دادم از چه راهی میتوانم مهر خروج از کشور را بگیرم با شرایط کنونی که بالا توضیح دادم.

Junior Member

سلام دوستان:

من از اواخر سال ۹۱ تا الان آمریکا هستم. تا الان معافیت تحصیلی داشتم که به زودی مهلتش تموم میشه اما هنوز درسم تموم نشده و احتمالا تا یک سال دیگه هم طول می کشه.
    می دونم که میشه با نشون دادن اشتعال به تحصیل و البته افزایش مبلغ ودیعه به نرخ فعلیش تمدید کنم معافیت تحصیلیم رو. از طرفی میخوام هرچه زودتر وارد دوره غیبت بشم تا بتونم بعدا از مهر مشمولین غایب استفاده کنم.
    ۱ - سوالم اینه که اگه هیچ کاری نکنم آیا با تموم شدن مهلت معافیتم (ماه آینده) ودیعه خود به خود ضبط میشه و شروع غیبتم محاسبه میشه یا نه؟ آیا حتما نامه انصراف از دانشگاه برای ضبط ودیعه لازمه؟ ازونجایی که نمیخوام انصراف بدم از دانشگاه ولی میخوام هرچه زودتر غیبتم محاسبه بشه دنبال راه حل می گردم.
    یکی دو سوال دیگه هم دارم.
    ۲- اگه هیچ کاری برای تمدید نکنم و مثلا یه سال دیگه بعد فارغ التحصیلی برم دنبال کار هام ... آیا غیبت رو ازون موقع حساب می کنن؟ تکلیف ودیعه توی این یه سال چی میشه؟ ضبط میشه؟
    ۳- اگه تو این یه سال خواستم برم ایران در حالی که هنوز دانشجو ام ولی معافیتم رو تمدید نکردم (با مبلغ ودیعه جدید) آیا مهر دانشجویی میتونم بگیرم؟

تشکر.

Local Moderator

نقل قول نوشته اصلی توسط HamedSS نمایش پست ها
    سلام دوستان:

من از اواخر سال ۹۱ تا الان آمریکا هستم. تا الان معافیت تحصیلی داشتم که به زودی مهلتش تموم میشه اما هنوز درسم تموم نشده و احتمالا تا یک سال دیگه هم طول می کشه.
    می دونم که میشه با نشون دادن اشتعال به تحصیل و البته افزایش مبلغ ودیعه به نرخ فعلیش تمدید کنم معافیت تحصیلیم رو. از طرفی میخوام هرچه زودتر وارد دوره غیبت بشم تا بتونم بعدا از مهر مشمولین غایب استفاده کنم.
    ۱ - سوالم اینه که اگه هیچ کاری نکنم آیا با تموم شدن مهلت معافیتم (ماه آینده) ودیعه خود به خود ضبط میشه و شروع غیبتم محاسبه میشه یا نه؟ آیا حتما نامه انصراف از دانشگاه برای ضبط ودیعه لازمه؟ ازونجایی که نمیخوام انصراف بدم از دانشگاه ولی میخوام هرچه زودتر غیبتم محاسبه بشه دنبال راه حل می گردم.
    یکی دو سوال دیگه هم دارم.
    ۲- اگه هیچ کاری برای تمدید نکنم و مثلا یه سال دیگه بعد فارغ التحصیلی برم دنبال کار هام ... آیا غیبت رو ازون موقع حساب می کنن؟ تکلیف ودیعه توی این یه سال چی میشه؟ ضبط میشه؟
    ۳- اگه تو این یه سال خواستم برم ایران در حالی که هنوز دانشجو ام ولی معافیتم رو تمدید نکردم (با مبلغ ودیعه جدید) آیا مهر دانشجویی میتونم بگیرم؟

تشکر.

سلام

1. خیر. پروسه خودکار نیست باید نامه ی انصراف از دانشگاه بیارین، از طریق سامانه درخواست بدین و اقوام/آشنایان/وکیل در ایران به صورت حضوری اقدام کنن تا در نهایت وثیقه ضبط بشه. (این روند کلی هست)

2. تاریخ شروع غیبت 1 سال پس از اتمام تحصیل (فرجه‌ی تحصیلی) هست.
    این یکسال یا از پایان اتمام مقطع قبلی (در صورت انصراف از فعلی) محاسبه میشه و یا از تاریخ اتمام مقطع فعلی (در صورت اتمام موفق مقطع فعلی).
    در نهایت اون نامه از دانشگاه رو هم باید به سفارت ارائه بدین (اتمام یا انصراف) که خب اگه مقطع فعلی رو به اتمام رسونده باشین (فرضا در سال 2021) یکسال بعدش وارد غیبت خواهید شد (در این مثال 2022).

3. پاسخ این بخش رو نمیدونم. خصوصا در شرایط کرونایی فعلی.

نقل قول نوشته اصلی توسط darklord نمایش پست ها
    سلام

1. خیر. پروسه خودکار نیست باید نامه ی انصراف از دانشگاه بیارین، از طریق سامانه درخواست بدین و اقوام/آشنایان/وکیل در ایران به صورت حضوری اقدام کنن تا در نهایت وثیقه ضبط بشه. (این روند کلی هست)

2. تاریخ شروع غیبت 1 سال پس از اتمام تحصیل (فرجه‌ی تحصیلی) هست.
    این یکسال یا از پایان اتمام مقطع قبلی (در صورت انصراف از فعلی) محاسبه میشه و یا از تاریخ اتمام مقطع فعلی (در صورت اتمام موفق مقطع فعلی).
    در نهایت اون نامه از دانشگاه رو هم باید به سفارت ارائه بدین (اتمام یا انصراف) که خب اگه مقطع فعلی رو به اتمام رسونده باشین (فرضا در سال 2021) یکسال بعدش وارد غیبت خواهید شد (در این مثال 2022).

3. پاسخ این بخش رو نمیدونم. خصوصا در شرایط کرونایی فعلی.
    سلام

ببخشید اگر درست متوجه شده باشم، با توجه به صحبت شما اگر فرضا کسی وسط مقطع فوق لیسانس انصراف بده، غیبتش از یکسال بعد از انصراف شروع نمی شه، بلکه از پایان لیسانس شروع میشه. درسته؟
    و سوال دیگه این که فرق می کنه که مقطع قبلی تو ایران بوده باشه یا خارج از ایران؟

Local Moderator

نقل قول نوشته اصلی توسط NNXIO1198 نمایش پست ها
    سلام

ببخشید اگر درست متوجه شده باشم، با توجه به صحبت شما اگر فرضا کسی وسط مقطع فوق لیسانس انصراف بده، غیبتش از یکسال بعد از انصراف شروع نمی شه، بلکه از پایان لیسانس شروع میشه. درسته؟
    و سوال دیگه این که فرق می کنه که مقطع قبلی تو ایران بوده باشه یا خارج از ایران؟
    سلام

این موضوع فقط برای خارج از کشور معنا پیدا میکنه. در صورتی که داخل ایران از تحصیل انصراف بدین، 1 سال پس از انصراف (فرجه) به خدمت اعزام خواهید شد.

اما در شرایطی مثل پست قبل، فردی که با معافیت تحصیلی (به قصد تحصیل) از کشور خارج میشه و مقطع بعدی رو آغاز میکنه ولی به هر دلیلی انصراف میده، زمان غیبتش از اتمام مقطع قبلی محاسبه میشه.

این قانون به طور خاص برای اون عزیزانی که میخواستن از شرط 8 سال غیبت استفاده کنن و سربازیشون رو خریداری کنن کاربرد داشت.
    دوستانی که اطلاعات جدیدتری در این زمینه دارن لطفا پاسخ من رو تکمیل یا اصلاح کنند.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)