با سلام
با تشکر فراوان بابت زحمات شما:
1.بنده در سال 2016 برای تحصیل دکترا به امریکا آمدم و اخیرا گرین کارت گرفتم واز آنجایی که مشمول هستم و همچنان دانشجو هستم خواستم از مهر خروج دانشجویی استفاده کنم اما نمی دانم آیا با داشتن گرین کارت آیا میتوانم از مهر خروج دانشجویی استفاده کنم یا خیر.
بادفتر حافظ منافع تماس گرفتم و گفتند شاید پس از ضبط وثیقه بتوانم از مهر خروجی مشمولین استفاده کنم. گویا قبلا شرط 3 سال غیبت برای مهر خروجی بوده و الان دیگه نیست اما گویا اخیرا دوستان میگویند باید یکسال و یک روز از مدت غیبت گذشته باشد که بتوانم مهر خروجی بگیرم. نظر به اینکه من 3 ماه دیگر فارغ التحصیل میشوم احتمالا می خواستم ببینم آیا باید 1 سال و 1 روز پس از فارغ التحصیلی صبر کنم یعنی تا سال بعد تا بتوانم مهر خروجی بگیرم؟یا یک سال پس از ضبط وثیقه؟ یا پس از ضبط وثیقه نیاز نیست صبر کنم و میتوانم با تکمیل روند مراحل اداری و اخذ نامه نظام وظیفه وزارت خارجه یلافاصله برای اخذ مهر مشمولین استفاده کنم؟ لطفا راهنمایی بفرمایید.
برخی دوستان فرمودند شاید از مهر کرونا استفاده کنم برای اخذ مهر خروج اما گفتند جزییات همه سوال هایم و این که چگونه میتوانم مهر خروجی را بگیرم اینجا مطرح کنم.
نمی دانم با شرایطی که من دارم و توضیح دادم از چه راهی میتوانم مهر خروج از کشور را بگیرم با شرایط کنونی که بالا توضیح دادم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)