صفحه 7 از 156 نخستنخست 123456789101112131415161757107 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 61 تا 70 , از مجموع 1556

موضوع: دريافت شهروندی کانادا

  1. #61
    Member
    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering - PhD of Mechatronic Systems Engineering
    ارسال‌ها
    244

    پیش فرض پاسخ : سختر شدن شرایط اعطای شهروندی کانادا

    نقل قول نوشته اصلی توسط be2011 نمایش پست ها
    دوستان میشه توضیح بدید فرق اقامت دایم و و شهروندی چیه؟ با این قانون جدید، اگه کسی برای دوره دکترا برای چهار سال پذیرش داشته باشه، میتونه امیدوار باشه که بعد از اخذ مدرک دکترا، درخواست اقامت دایم یا شهروندی بکنه؟
    خوب چون دوستمون Ghlobe جواب دادن زودتر، من پستم رو ویرایش میکنم و جاهای لازمش رو نگه میدارم فقط

    دانشجو تا زمانیکه با study permit داره کانادا درس میخونه، هر دفعه که بخواد از کانادا خارج بشه، باید از قبل ویزای برگشت به کانادا بگیره.
    شما اگر همچنان مقوله پی اچ دی ستریم سر جاش بمونه تا اون موقع، بعد از دو سال از دوره دکتراتون میتونید تازه واسه اقامت اپلای کنید. که باز اونم فقط شما رو واجد شرایط میکنه، و نه لزوما متقاضی قابل قبول.
    برای اینکه پرونده تون برسه به مرحله بررسی های بیشتر، باید مجموع امتیازات از سن و تحصیلات و سابقه کار قبلی و وضعیت تاهل و نمره زبان و اینا برسه به 67 امتیاز. وگرنه حتی با وجود دانشجوی پی اچ دی بودن هم پرونده تون برمیگرده بهتون.
    و خلاصه یه راهش اینه، یه راهش این هست که وایسید درستون تموم بشه و یا با مقوله جاب آفر اگر کار پیدا کردین، با اون اپلای کنین، یا PNP و یا بعد از حداقل یکسال سابقه کار، از طریق Canadian Experience class
    فلذا شما تا اقامت حداقل 3 4 سال، و تا شهروند شدن با قانون جدید 8 سالی فاصله دارین از لحظه ورود به کانادا.

  2. #62
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Dec 2013
    ارسال‌ها
    7

    پیش فرض پاسخ : سختر شدن شرایط اعطای شهروندی کانادا

    سلام دوست عزیز
    آیا برای مقطع فوق لیسانس هم همینطوره؟
    امتیازش کمتر نیست؟
    به ایالت بستگی نداره؟

    ممنون

  3. #63
    ApplyAbroad Guru
    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ارسال‌ها
    15,361

    پیش فرض پاسخ : سختر شدن شرایط اعطای شهروندی کانادا

    نقل قول نوشته اصلی توسط niasoh نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز
    آیا برای مقطع فوق لیسانس هم همینطوره؟
    امتیازش کمتر نیست؟
    به ایالت بستگی نداره؟

    ممنون
    شهروندی کانادا امتیازبندی ندارد و به مدرک و استان هم وابسته نیست. امتیاز و مدرک و غیره برای گرفتن اقامت دائم لازم میشود ولی بعد از اینکه اقامت دائم گرفتید امکان اقدام برای شهروندی صرفا تابع مدت زمان حضور در کاناداست.

  4. #64
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Nov 2009
    ارسال‌ها
    3

    پیش فرض پاسخ : سختر شدن شرایط اعطای شهروندی کانادا

    سلام دوستان
    فقط خواستم قانون جديد چهار سال از شش سال به اضافه ١٨٣ روز در سال را توضيح بدهم
    شما براي گرفتن شهر وندي بايد چهار سال از شش سال را در كانادا بصورة فييزيكي زندگى كرده باشين
    منظور از ١٨٣ روز در سال استناد به قانون ماليات كانادا است كه كساني كه بيشتر از ١٨٣ روز در كانادا زندگي ميكنن شامل پرداخت كننده هاي ماليات ميشوند
    پس شما به غير از پر كردن زمان لازم براي گرفتن شهر وندي بايد در اين مدت ماليات هم پرداخت كرده باشين
    براي همين فكر نكنين در يك سال فقط ١٨٣ روز بمؤمنين كافيه

  5. #65
    ApplyAbroad Guru
    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ارسال‌ها
    15,361

    پیش فرض پاسخ : سختر شدن شرایط اعطای شهروندی کانادا

    نقل قول نوشته اصلی توسط farzadde نمایش پست ها
    سلام دوستان
    فقط خواستم قانون جديد چهار سال از شش سال به اضافه ١٨٣ روز در سال را توضيح بدهم
    شما براي گرفتن شهر وندي بايد چهار سال از شش سال را در كانادا بصورة فييزيكي زندگى كرده باشين
    منظور از ١٨٣ روز در سال استناد به قانون ماليات كانادا است كه كساني كه بيشتر از ١٨٣ روز در كانادا زندگي ميكنن شامل پرداخت كننده هاي ماليات ميشوند
    پس شما به غير از پر كردن زمان لازم براي گرفتن شهر وندي بايد در اين مدت ماليات هم پرداخت كرده باشين
    براي همين فكر نكنين در يك سال فقط ١٨٣ روز بمؤمنين كافيه
    بله بطور دقیق تر اگر بیان کنیم شما باید از نظر اداره مالیات رزیدنت کانادا باشید. اگر درآمدی دارید که مشمول مالیات میشود باید مالیات هم پرداخت کرده باشید. مثلا بچه هایی که درآمد ندارند طبعا مشمول مالیات هم نیستند ولی رزیدنت کانادا حساب میشوند و شرط رزیدنسی را برآورده میکنند. برای بزرگسالان حتما فرم مالیاتی را هر ساله پرکنید و اگر درآمدی ندارید بنویسید درآمد صفر.

  6. #66

    پیش فرض پاسخ : سختر شدن شرایط اعطای شهروندی کانادا

    نقل قول نوشته اصلی توسط farzadde نمایش پست ها
    سلام دوستان
    فقط خواستم قانون جديد چهار سال از شش سال به اضافه ١٨٣ روز در سال را توضيح بدهم
    شما براي گرفتن شهر وندي بايد چهار سال از شش سال را در كانادا بصورة فييزيكي زندگى كرده باشين
    منظور از ١٨٣ روز در سال استناد به قانون ماليات كانادا است كه كساني كه بيشتر از ١٨٣ روز در كانادا زندگي ميكنن شامل پرداخت كننده هاي ماليات ميشوند
    پس شما به غير از پر كردن زمان لازم براي گرفتن شهر وندي بايد در اين مدت ماليات هم پرداخت كرده باشين
    براي همين فكر نكنين در يك سال فقط ١٨٣ روز بمؤمنين كافيه
    سلام
    بالاخره این قانون جدیدی که شما می فرمایید ٬ اجرایی شده یا نه ؟ و آیا شامل ما که تازه ویزامون گرفتیم میشه یا نه؟
    اگر شامل میشه آیا این موضوع مالیات که مطرح کردید برای کسانی که فقط اسپانسرشون (همسر) کار میکنه و مالیات میده شامل میشه؟

  7. #67
    ApplyAbroad Guru
    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ارسال‌ها
    15,361

    پیش فرض پاسخ : سختر شدن شرایط اعطای شهروندی کانادا

    نقل قول نوشته اصلی توسط shabahanggg نمایش پست ها
    سلام
    بالاخره این قانون جدیدی که شما می فرمایید ٬ اجرایی شده یا نه ؟ و آیا شامل ما که تازه ویزامون گرفتیم میشه یا نه؟
    اگر شامل میشه آیا این موضوع مالیات که مطرح کردید برای کسانی که فقط اسپانسرشون (همسر) کار میکنه و مالیات میده شامل میشه؟
    هنوز تصویب و اجرایی نشده. چند ماهی طول میکشه. ولی اگر تازه ویزاتون رو گرفته اید قطعا شامل شما هم خواهد شد.
    در ضمن موضوع کار کردن و پرداخت مالیات نیست بلکه رزیدنت بودن از نظر اداره مالیات است. اگر کار هم نمیکنید نهایتا فرمهای مالیاتی را پر کنید و اعلام درآمد صفر کنید.

  8. #68
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Jun 2013
    رشته و دانشگاه
    Phd student of business Tehran uni
    ارسال‌ها
    684

    پیش فرض پاسخ : سختر شدن شرایط اعطای شهروندی کانادا

    باسلام.دوستان عزيز خانواده اي ٤نفره كه ٣نفر در كانادا حضور داشتندبراي سيتيزني و پدر خانواده كه ايران بود و در حال رفت و آمد و بيزنس براي تمديد پي آر اقدام كردند.
    كتاب ٣نفري كه در تورنتو بودند اومد و مدارك پدر براي تمديد پي آر برگشت خورد.علتش رو جويا شدند و دولت كانادا گفت بليطهاي رفت و برگشت شما در پرونده نبود.با اينكه در پاسپورت مشخص بود.ايشون از آژانسي كه تو ايران بود تونست رسيد بابت خريد بليط بگيره و بفرسته.بهشون گفتند تا ٨ماه ديگه زمان بررسي مجدد شما هستش. يادتون باشه بليطها رو هم نگه دارين.كه زمان تمديد پي آر داشته باشين.

  9. #69

    پیش فرض پاسخ : سختر شدن شرایط اعطای شهروندی کانادا

    سلام دوستان چرا دیگه کسی اطلاعاتی نمیده مردم از دلشوره

  10. #70

    پیش فرض پاسخ : سختر شدن شرایط اعطای شهروندی کانادا

    نقل قول نوشته اصلی توسط Sam33 نمایش پست ها
    بله میتونه به شرطی که قانون 183 روز را هم رعایت کرده باشد. مثلا اگر July به بعد لندینگ کنه تازه از اول ژانویه سال بعد مدتش حساب میشه و از اول ژانویه هم اگر حتی یک روز در طی 4 سال خارج از کانادا باشد به ازای این یک روز (ها) باید 182 روز اضافه در کانادا باشد و تا سال جدید استاندارد 183 روزو کسب کنه .
    دوست عزیز من یک سوال دارم اینکه من فعلا فقط قصد گرفتن pr دارم و شهروندی نمیجواهم میخوام بدونم که من میتوانم هر سال فقط در رفت و امد باشم برای اینکه pr من باطل نشود من چقدر هر سال باید کانادا بمانم و این قانون اینکه 6 ماه سال باید انجا باشیم شامل ویزای دایم هم میشود

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •