صفحه 17 از 21 نخستنخست ... 789101112131415161718192021 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 161 تا 170 , از مجموع 213

موضوع: تحریم مستقیم استرالیا برای دانشجوهای ایرانی و مسایل مرتبط

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

پیش فرض پاسخ : تحریم مستقیم استرالیا برای دانشجوهای ایرانی و مسایل مرتبط - سال های 2014 و 201

کسی میدونه منظور این چیه؟

The University expresses concern about the potential impact that the United States Executive Order 'Protecting the Nation from Foreign Terrorist Entry into the United States' could have for our future University students.

Mutual respect and diversity are amongst our core values and we aim to create an inclusive environment in which ideas flourish and future generations, regardless of background are empowered. Whilst The University condemns terrorism in all its forms, the decision to enforce restrictions based on nationality fundamentally contravenes our values and is not something we can endorse.

We look forward to welcoming you in the near future.

Junior Member

پیش فرض پاسخ : تحریم مستقیم استرالیا برای دانشجوهای ایرانی و مس

سلام. من هم يك پوزيشن دكتري در دانشگاه wollongong (دانشكده مواد) پيدا كردم ايميل دادم براي استاد كه جواب داد سياست دانشگاه ما اينه كه كلا از ايران دانشجو نگيريم. دوستان كسي تجربه مشابه از اين دانشگاه داره؟

Moderator
    r_1159 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Structural Engineering - University of Adelaide

نقل قول نوشته اصلی توسط sinahamedi نمایش پست ها
    سلام. من هم يك پوزيشن دكتري در دانشگاه wollongong (دانشكده مواد) پيدا كردم ايميل دادم براي استاد كه جواب داد سياست دانشگاه ما اينه كه كلا از ايران دانشجو نگيريم. دوستان كسي تجربه مشابه از اين دانشگاه داره؟
    اگر ممکنه ایمیلش رو بزارید - اگر از روی سلیقه این حرف رو زده باشه میتونید پیگرد قانونی بکنید چون مصداق نژاد پرستی هست
    Racism. It Stops With Me

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط r_1159 نمایش پست ها
    اگر ممکنه ایمیلش رو بزارید - اگر از روی سلیقه این حرف رو زده باشه میتونید پیگرد قانونی بکنید چون مصداق نژاد پرستی هست
    اینم ایمیلش:
    Dear,
    Thanks you for your application. I am regret to tell you that UOW has a policy do not accept PhD students from Iran!
    Kind Regards,
    Jiazhao

Moderator
    r_1159 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Structural Engineering - University of Adelaide

اینم ایمیلش:
    Dear,
    Thanks you for your application. I am regret to tell you that UOW has a policy do not accept PhD students from Iran!
    Kind Regards,
    Jiazhao
    اینطور که ایشون میگند این دانشگاه قانونش اینه که از ایران دانشجو نگیره من از نوشته شما اینطور استنباط کردم که بطور سلیقه ای اینکار رو میکنند
    Racism. It Stops With Me

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط r_1159 نمایش پست ها
    سلام من امروز برای پذیرش امد از UOW. همچین چیزی صحت نداره. استاده سلیقه ای حرف زده

Junior Member

سلام ببخشید کسی از دوستان اطلاع داره که تحریم رشته نفت در استرالیا و کانادا همچنان ادامه داره؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی مواد- تربیت مدرس

سلام
    من هم برای دکترای مواد اپلای کرده بود و بعد از یک ماه جواب زیر را از دانشگاه دریافت کردم:
    Thank you for your application for admission to the Doctor of Philosophy - Engineering course at the University of Wollongong
    Due to UOW's obligations under the Australian government's Autonomous Sanctions Regulations 2011, we cannot approve your application to
    study at UOW

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط mavad1383 نمایش پست ها
    سلام
    من هم برای دکترای مواد اپلای کرده بود و بعد از یک ماه جواب زیر را از دانشگاه دریافت کردم:
    Thank you for your application for admission to the Doctor of Philosophy - Engineering course at the University of Wollongong
    Due to UOW's obligations under the Australian government's Autonomous Sanctions Regulations 2011, we cannot approve your application to
    study at UOW
    پس چجوری میشه واسه من آفر امد! دو هفته ای افرم امد

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی مواد- تربیت مدرس

نقل قول نوشته اصلی توسط moshirian نمایش پست ها
    پس چجوری میشه واسه من آفر امد! دو هفته ای افرم امد
    شما هم برای دکترای مهندسی مواد اقدام کرده بودی؟ پروپزالت راجع به چی بود؟!!

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)