نقل قول نوشته اصلی توسط kabira
ِیک سوال :استادی که تمام جوابهای شما را سریع و کامل میده وتحویل میکیره و تمام کاراش و حتی کدهاشو براتون میل کنه و بگه چندگروه با موضوع کاری شما داره وچندگروه دیگه در اون دانشکده روی اون موضوع کار می کنند و از شما میخواد بگید از کجای کاراش خوشنون میاد و نظر بدید راجع به مقالاتش و بگه که موضوعاتمون کاملا منطبقه ولی در همون ایمیل اول بگه برو این سایت اپلای کن (یک جواب معمولی) ولی هیچ بحثی از فاند و شانستون نکنه چکار باید کرد؟چگونه باید پرسید؟من در ایمیل اولی خودم پرسیده بودم فاندچگونه است؟و یا به عبارتی ریویور پیپرمیخواد یا یمک دانشجوی دکترا؟آیای به ریویور بودن و خوندنو نظر دادن ادامه میدادید؟ و چگونه می پرسِددوباره که من شانسم چگونه است و مساله فاند ؟و آیا سر کارم؟کمک کنید
همچين جوابي (اگه فقط در email اول باشه) ميتونه template باشه و خيلي نبايد اميد داشت. خوب مسلما وقتي به شما گفته که نظرتونو راجع به مقالات بدين، ميخواد ببينه که واقعا دانشجوي واردي هستين يا همينجوري email زدين. اگه ميخواين که به سوال شما (فاند) جواب بده، قبلش بايد شما خواسته هاي اونو بر آورده کنين و خوب بودن خودتونو بهش ثابت کنين.