There is no need for you to have the Toefl or GRE scores in order to contact profs at the beginning. SO, I suggest you start now. Even today is lateنوشته اصلی توسط mahyar m
There is no need for you to have the Toefl or GRE scores in order to contact profs at the beginning. SO, I suggest you start now. Even today is lateنوشته اصلی توسط mahyar m
سلام به دوستان عزیز،می خواستم بدونم که این درسته که تو ایمیل به استاددر مورد RA ،جدول ریزنمرات برخی از ترم ها رو بفرستم ؟ چون که فکر میکنم که نقطه قوت من تو معدل دو سال آخر باشه.ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
هوای خونه برگشته/تموم جاده بارونه/یه حسی تو دلم میگه/تو نزدیکی به این خونه
چرا كه نه! هر چي كه ممكنه بهت كمك كنه بفرست. فقط مواظب باش حجم مطالبت زياد نباشه.
شما در ابتدا وقتی ایجاد رابطه با یه استادی کردی بد می تونی معدل دوسال آخرت برجسته کنی ولی اگه در ابتدا بخواهی ریز نمرات بفرسی این کار متداول نیست و فکر نمی کنم استادی وقت بزاره و بشینه نمرات شما را با هم جمع کنه یا معدل دو سال آخرتون را حساب کنه ;D
What Goes Around...Comes Around
حق با بهرنگ-ه ... اصلا اینجور کارا توصیه نمیشه و ممکنه استاده همون اول ایمیل رو ببنده یا پاک کنه ... میدونید استادا چند تا ایمیل در روز دریافت میکنن و چقدر وقت آزاد برای بررسی اونا دارن ... حدودا یک دقیقه هم واسه هر ایمیل وقت بزارن شاهکاره ... معدل دو سال آخر رو تو CV و اون نامه ای که واسه استاده میفرستید میتونید اشاره کنید ...نوشته اصلی توسط bijanh_2006
منم منظورم در مورد استادی بود که حداقل یه ایمیل بینتون رد و بدل شده.
پس منظور شما از نامه ای که واسه استاد میفرستی چیه؟نوشته اصلی توسط milad.ra
فرهان عزیزم
سلام
من فکر کنم منظور میلاد جان از اون نامه SOPهستش.
در کل شما باید بقدری ظریفانه با اساتید تماس بگیرید . بقول استادم باید رزومه شماAppealingباشه تا اگه استاد فاند داره ارتباط شکل بگیره. در مراحل بعد می تونید نقاط قوت خودتون را بهش بگید.
موفق باشید.
با تشکر از دوستان ،من هم منظورم این نبود که خیلی طولانیش کنم ، 4 تا جدول اکسل هستن ،فکر نکنم خیلی وقت گیر باشه، سعی کردم جوری باشه که با یه نگاه همه چی مشخص بشه
هوای خونه برگشته/تموم جاده بارونه/یه حسی تو دلم میگه/تو نزدیکی به این خونه
والا دوست عزیز چه عرض کنم
بنظر من متداول نیست حتی شاید طرف شک کنه که شما دارید بقیه موضوعات در پشت این قضیه پنهان می کنید شما در رزومه یا متن ایمیلتون یه اشاره داشته باشد که مثلا معدل دوسال آخر من که درسهای تخصصی هستند این می باشد از شما به یک اشاره از اونا...
موفق باشید.
منظورم SOP نیست. شاید چون گفتم نامه ، برداشت اشتباه پیش اومد ... منظورم همون متن ایمیلی هست که واسه استاد میفرستید و میگید که واسه کدوم ترم میخواید اپلای کنید و ...نوشته اصلی توسط farhan
علاقه مندی ها (Bookmarks)