صفحه 491 از 561 نخستنخست ... 391441481482483484485486487488489490491492493494495496497498499500501541 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,901 تا 4,910 , از مجموع 5888

موضوع: راهنمایی در مورد محتوای ایمیل ارسالی به اساتید

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    Junior Member

پیش فرض پاسخ : راهنمایی در مورد محتوای ایمیل ارسالی به اساتید

سلام دوستان ممنون می شم اگر راهنماییم کنید.
    در پاسخ یکی از اساتیدی که دوست داشتم با ایشون کار کنم و ازشون خواستم استاد راهنمام باشن (مقطع دکترا ) پاسخشون این بود که برای اسکولار شیب تصمیم گیری ها انجام شده اگر مایلید تا ژانویه 2018 اقدام کنید که تاریخ اعلام شده حدودا یک سال اینده است.
    با توجه به تجربه ای که دارید نظرتون چیه؟ این فقط یک پاسخ رد هست؟ با توجه به فاصله زیادی که تا تاریخی که اعلام کردن زمان هست خیلی دوست دارم در این فاصله بتونم با ایشون کار کنم بهترین روشی که این مساله رو بشه مطرح کرد چیه؟ من بیشتر دوست دارم یه چیزی شبیه پروپزال به ایشون ارائه کنم تا اگر تمایل دارن همکاری کنیم ایا این کار درست هست؟

Junior Member Mechanics20 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    mechanical engineering, applied design

نقل قول نوشته اصلی توسط youvhi نمایش پست ها
    سلام دوستان ممنون می شم اگر راهنماییم کنید.
    در پاسخ یکی از اساتیدی که دوست داشتم با ایشون کار کنم و ازشون خواستم استاد راهنمام باشن (مقطع دکترا ) پاسخشون این بود که برای اسکولار شیب تصمیم گیری ها انجام شده اگر مایلید تا ژانویه 2018 اقدام کنید که تاریخ اعلام شده حدودا یک سال اینده است.
    با توجه به تجربه ای که دارید نظرتون چیه؟ این فقط یک پاسخ رد هست؟ با توجه به فاصله زیادی که تا تاریخی که اعلام کردن زمان هست خیلی دوست دارم در این فاصله بتونم با ایشون کار کنم بهترین روشی که این مساله رو بشه مطرح کرد چیه؟ من بیشتر دوست دارم یه چیزی شبیه پروپزال به ایشون ارائه کنم تا اگر تمایل دارن همکاری کنیم ایا این کار درست هست؟
    سلام دوست عزیز
    منظورشون این هست که برای 2017 دانشجوشون رو گرفتن و شما باید برای 2018 اقدام کنید
    اگر که میخواید تا اون موقه باهاشون همکاری داشته باشید که من بعید میدونم موافقت کنن، میتونید ازشون بپرسید که ایا الان مایل به همکاری باهاتون هستن یا نه
    البته این نظر شخصی من هست شاید دوستان نظرات دیگری هم داشته باشند
    موفق باشید

Junior Member

بله من هم متوجه شدم می خواستم بدونم این جواب فقط یک پاسخ محترمانه برای رد هست یا تمایل دارند و پوزیشن ندارند. و در کل چطور مساله همکاری رو مطرح کنم که موافقت کنند و در واقع می خواستم یه چیزی شبیه پروپزال براشون بنویسم.

Junior Member

سلام دوستان من دانشجوی دکتری هستم و یه مدته که با یکی از اساتید در آمریکا در ارتباطم. الان می خوام بهشون پیشنهاد بدم که مشاور من بشن برای پایان نامم. ولی نمیدونم چه درخواستی باید بدم تا قبول کنه
    اگه ممکنه راهنماییم کنین

Member
    رشته و دانشگاه
    electrical engineering

do I have any chance to get financial aid, in that I don't have my own support?

من تو ایمیلم که یکی از استادا تشویق کرده بود اپلای کنم این جمله رو هم نوشتم به نظرتون این جمله خیلی نامناسب هست ؟ چون هنوز ایشون جوابمو ندادن

سلام.

یکی به از استادا جوابمو داده و گفته که از زمیه کاری ام خوشش اومده و نمرات و موتیویشن لتر ازم خواسته بوده. فایل ها رو براشون فرستادم . ایشون در جواب گفتن: Hi

Thanks for the files

I will take a look and go from there

JorgeHi

Thanks for the files

Jorge

به نظرتون جواب چی بدم که ارتباطم باهاش حفظ بشه و بدونه من پیگیر هستم.

Junior Member Mechanics20 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    mechanical engineering, applied design

نقل قول نوشته اصلی توسط chemistry2014 نمایش پست ها
    سلام.

یکی به از استادا جوابمو داده و گفته که از زمیه کاری ام خوشش اومده و نمرات و موتیویشن لتر ازم خواسته بوده. فایل ها رو براشون فرستادم . ایشون در جواب گفتن: Hi

Thanks for the files

JorgeHi

Thanks for the files

Jorge

سلام دوست عزیز
    میتونید ازشون تشکر کنید و بگید مشتاقانه منتظر دریافت پاسخ ایشون و نظرشون در مورد رزومه تون هستید
    شروع راه‌های جدید سخت است، اما نه به‌ سختی تحمل شرایط نامناسب و از دست‌رفته.

Senior Member kran آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط chemistry2014 نمایش پست ها
    سلام.

Thanks for the files

JorgeHi

Thanks for the files

Jorge

Thank you for your kind consideration of my application. I hope to take the opportunity to pursue my PhD/Master study under your supervision, which is a great honor to me.
    . I am looking forward to hearing from you.
    A person who never made a mistake never tried anything new

Albert Einstein

Junior Member

سلام دوستان وقت بخیر به نظرتون در جواب ایمیل استاد پاسخ من که در انتهای پست آمده مناسب هستش؟
    Dear...,

Many thanks. I was thinking that it could be a better option to enroll as a real student rather than a student on sabbatical — the latter is harder administratively. In any case, I will open a call for a PhD student position and will send you the advertisement, but it will be for the successive year.

One issue I see with your CV is that you don't have a training in sociology or anthropology. And the future PhD student will have to be accepted by the department of anthropology and sociology as a whole, so I would either advise you to apply to our MA program (and we have a fast-track program for students who already have a MA in IR for instance), or do a MA in anthropology or sociology next year in Iran. The first option would be best. Most of our MA students for next year have already been admitted, but I don't know if there is a last round of MA applications in April for next year. You should check the Graduate Institute website.

Let me know what you find,
    Best
    جواب من

A warm thank you for your guidance.
    Unfortunately, Late admission deadline for Master and PhD Degree Programmes passed, and with this situation, is not possible to apply for this year.
    I have a question. Is it enough to spend one or two related courses? Or I should get a master's degree in this field?

پیش فرض پاسخ : راهنمایی در مورد محتوای ایمیل ارسالی به

دوستان یه سئوالی داشتم.

من از یه استادی که با من راجع به احتمال فاند حدود یه ماه پیش صحبت کرده بود، خبر گرفتم. حالا جواب داده که هنوز جواب قاطعی نداره و به زودی معلوم می‌شه.
    و ازم پرسیده تا الان جواب سایر اپلیکیشن‌هام اومده یا نه؟

حالا من از سه جای دیگه که پذیرش دارم رو به نظرتون بهش بگم؟ طرف شک نمی‌کنه که ممکنه نیام و فاند منو کنسل کنه؟