سلام دوستان خیلی ممنونم از تمام راهنمایی های خوبتون، امیدوارم یکی زودتر جواب من رو بده که واقعا دیگه هیچ وقتی ندارم متاسفانه، من از 4 پنج ماه پیش شروع کردم به فرستادن ایمیل به استادا و خوشبختانه چند تا از استادای دانشگاه های خوب امریکا جواب مثبت دادن و توصیه اکید کردن که زود تر اپلای کنم ولی متاسفانه من هنوز نمره تافل و جی ار ای ندارم و هنوز امتحان ندادم در حالی که ددلاین دانشگاه های مورد نظر ژانویه هست الان واقعا موندم چیکار کنم البته سخت دارم زبان میخونم و فکر میکنم تا 3 ماه دیگه حتما اماده میشه... لطفا یک راهی نشون بدید که بتونم برای فال 2014 اقدام کنم ، به نظرتون ایمیل به استادا کاره درستی هست؟ اگر کار درستی هست تو متن ایمیل چی بنویسم؟
اگر استادها جواب مثبت و قطعي دادن نمره زبان خيلي ملاك نيست شما ميتوني هرچه سريعتر امتحان بدي. اگر ايران وقت نيست دوبي يا تركيه. در ضمن بسته به دانشگاه ميشه ادميشن مشروط گرفت يعني بعد از ورود امتحان بدي كه اين رو بايد از استاد يا admission office سوال كني. در ضمن هنگام اپلاي برخي دانشگاه ها براي نمره زبان گزينه to be taken at رو دارن كه نشون ميده شما نمره زبان نداري اما برنامه داري بدي.
موفق باشي
خیلی خیلی ممنون از راهنمایی خوبتون
دانشگاه های مورد نظر این ها هستند
- Georgia Institute of Technology University of Arizona
Cornell University
University of Minnesota
University of Delaware
Northwestern University
Oregon State University
Purdue University
من میخواستم یه ایمیل به استادای دانشگاه های مورد نظر بفرستم و بگم که "نمره زبان من هنوز اماده نیست و من می توانم بدون نمره زبان اپلای کنم؟"" ولی می ترسم یه چیزی بنویسم و بعد پشیمان بشوم ، از شما خواهشمندم با تجربه ای که دارید یه جمله خوب برای بیان کردن این شرایط بنویسید، باز هم ممنون از جوابی که دادید
و فکر کنم برای مثلا کرنل 15 روز بشتر وقت ندارم...
Salam
Do not send emails to professors; send emails and ask your question from the admission office! The professors aren't in the position to let or not to let you send the Toefl score after the deadline. But I suggest you to be in contact with the admission office
Wish you success
بالا منشين كه هست پستي خوشتر . . .
هشيار مشو كه هست مستي خوشتر . . .
در هستي دوست، نيست گردان خود را . . .
كان نيستي از هزار هستي خوشتر . . .
Salam
The only problem is your time! At the moment you don't have any TOEFL and GRE in hand. So I think you haven't enough time to apply for the next fall but definitely can apply for the spring semester of 2015
Try your best to take both Toefl and GRE tests as soon as you can
Wish you best of luck
دوست عزیز ممنون از راهنمایی خوبت، اگر من بخواهم برای the spring semester of 2015 اقدام کنم این رو به استادای مورد نظر بگم یعنی منظورم این هست که ترم بهار دانشگاه های مورد نظر پذیرش میدن؟
ویرایش توسط jnash : December 19th, 2013 در ساعت 02:18 PM
دوستان یه سوال داشتم نمیدونم جای درستی دارم مطرح میکنم یا نه ؟
میخواستم بدونم اگر بخواهیم از scholarship هایی که یک سری از موسسات یا حتی خود دولت کشورها ارائه میدهند استفاده کنیم و شرایط دریافتش رو داشته باشیم (با توجه به شرایطی که خود اون موسسه اعلام کرده) آیا در این صورت لازم است تا به صورت مستقیم با اساتید در ارتباط باشیم ؟؟
مثلا برای نیوزیلند من جایی را پیدا کردم که برای 7 یا 8 دانشگاه توی نیوزیلند این scholarship ها را میداد ، قاعدتا روالش باید این باشه که توی سایت اون موسسه ثبت نام کنیم و بعدش هم میگن توی دانشگاه مورد نظر admission بگیریم ، اونوقت حالا ارتباط با استاد چی میشه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید .
علاقه مندی ها (Bookmarks)