سلام دوستان
میشه نظرتون رو درباره متن زیر بگید؟ اگه موردی لازم هست به اضافه یا حذف، ممنونتون میشم اعلام کند
مرسی
Dear Prof. aaaa
This is ****** and I will be graduated in electrical power engineering in the spring of 2018.
I am very pleased to say that I have visited the University of *** website and I had become profoundly interested in the areas of your research background.
Regarding my research interests and my motivated personality, I feel confident that joining as a phd student to that University under your supervision will help me achieve my objectives.
I have attached my CV and I'd be grateful if you could have a look and see if I could be a good fit for your team.
اگر امکانش هست این ایمیل رو هم ببینین و اگه موردی هست که بهتره اصلاحش کنم تا بهتر بشه رو ممنون میشم تذکر بدین:
Subject: Interested in doing research on exoplanets as a Ph.D. student
Dear Professor xxx,
I am a graduated M.Sc. student in Gravity and Astrophysics from Shahid Beheshti University in Iran. I am considering applying to the University ofxxx, Department of Astronomy.
My thesis title was “Optimization of Photometric Data for Detecting Extrasolar Planets”. While doing my thesis, I gained some experience in observation techniques, the process of photometry, and data analysis, which are in accordance with your projects like PANOPTES and others for detecting and characterizing exoplanets.
I have a number of other conference papers, oral talks, and teaching in the context of exoplanet observation, their habitability, and variable stars. Currently, I am working on exoplanet habitability and my focus is on exploring the effect of various unknown exoplanets parameters on their habitability.
As I found that my interests are in line with your research focus, I kindly request you to have a look at my attached CV for more information on me and my works.
Best regards,
.name...,
ویرایش توسط pmforlife : September 19th, 2017 در ساعت 02:43 AM
دوستان سلام، امیدوارم سوالم رو در قسمت مناسبی آورده باشم
من دارم ارشدمو دفاع میکنم و در حال حاضر مدرک زبان ندارم و دانشنامه م آزاد نشده و فرآیند اخذ آیلتس و آزادسازی مدرک شش ماه زمان میبره، یعنی اول اردیبهشت 97 تکمیل میشن
سوالم این هست که با توجه به اینکه هدف بنده دانشگاه های کانادا هست، الان میتونم برا استاد رزومه بفرستم و هماهنگ کنم بعدا مدرک زبان و اینارو ازم بگیره
سوال دوم اینکه اگه مساله قبل شدنی نیست من دقیقا باید تحت چه شرایط و زمانی به استادها ایمیل بزنم؟
سوال سوم اینکه بعضی دانشگاه ها گفتن وقتی به یکی از دانشگاه های کانادا درخواست میدی، نباید به بقیه دانشگاه ها رزومه بدی، این مساله رو لطفا کمی توضیح بدین برای من.
ممنون میشم راهنمایی بفرمائید.
سلام،
1) شما میتونید از الان برای فال 2019 با اساتید در ارتباط باشید ولی یکخورده زود هست. میتونید توضیح بدین که اون موقع حاضر میشن.
2) مثال میزنم: اگر برای فال 2019 بخواید اقدام کنید، از می و جون 2018 تایم مناسبی هست برای تماس با اساتید.
3) شما میتونید به همه دانشگاه ها همزمان هم رزومه بدید و هم اپلای کنید.
موفق باشید
آنچه مرا نکشد، قوی ترم می سازد!
سلام
ببخشید یه سوال دیگه هم دارم،
الان من دفاع کردم و مدرکم رو از 22 مهر میذارم کاریابی و هفت ماه بعد دانشنامه من آزاد شده و احتمال خیلی زیاد مدرک زبانم هم اکی شده باشه. با توجه به اینکه شروع ترم پاییز 2018 که 22 شهریور تقویم شمسی میشه امکانش نیست که همین الان اپلای کنم و نذارم برای فال 2019؟
البته موردی که الان مد نظرم هست دانشگاه های سویس هستن که ددلاینشون دی ماه ه.
در مورد دانشگاه های کانادا هم راهنمایی بفرمایید.
پیشاپیش از کمکتون ممنونم.
دوستان اینجا ایمیل هایی هست که مربوط به کسایی هست که میخوان تازه اپلای کنن، نمونه ایمیل برای ترنسفر دارین که آیدیا بگیرم؟
خیلی ممنونم![]()
I've got a strong urge to fly, but I've got nowhere to fly to. - Pink Floyd
آنچه مرا نکشد، قوی ترم می سازد!
یه سوال دوستان: معمولا اگر زمینه ی کاری استاد مورده علاقه ی ما باشه ولی در ایران کاره خاصی یا تحقیقی در اون مورد نکرده باشیم چی، استاد بهمون اعتماد نخواهد کرد؟من یه سری موضوعات هستن که تو ایران شرایط کار کردنش روشون برام میسر نبود ولی خیلی دوس دارم تو پی اچ دی براشون اقدام کنم.شانسی هست؟
و دو کسی هست برای المان اقدام کرده باشه؟باید با استاد هماهنگ شیم یا دانشگاه کافیه؟اخه یه سریا که معتقدن برای امریکا بهتره دنبال استاد نبود و با دانشگاه مکاتبه کرد، خوب هزینه های فی ها کمره ادمو خم میکنه که، صدها دانشگاه اونجا هست. من تا صفحه ی 517 خوندم اطلاعات خوبی هم گیرم اومد ولی اینا هم برام سوال بود ممنون میشم جواب بدین
میکلانژ زندگی خودت باش
علاقه مندی ها (Bookmarks)