صفحه 513 از 561 نخستنخست ... 13413463503504505506507508509510511512513514515516517518519520521522523 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 5,121 تا 5,130 , از مجموع 5888

موضوع: راهنمایی در مورد محتوای ایمیل ارسالی به اساتید

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    ApplyAbroad Veteran

پیش فرض پاسخ : راهنمایی در مورد محتوای ایمیل ارسالی به اساتید

نقل قول نوشته اصلی توسط NELDA نمایش پست ها
    من یه ایده ی جدیدی(اختراع) از تزم دارم ثبت نکردم برای کارکردن روش نیاز دارم که از استادی که در یک دانشکده دیگه ای هست کمک بگیرم تا این ایدم رو به عمل تبدیل کنم از طرفی هم چون بخشی از کارم مربوط به یک دانشکده دیگه میشه دقیقا نمیدونم تو توضیحات ایمیلم چی بنویسم. به نظرتون چطور میتونم از استاد بخوام که روی ایده من فکر کنه و گروه تشکیل بدیم؟ ممکنه نمونه جمله ای برای این قسمت بگید؟چون واقعا نمیدونم چطور درخواستم رو بگم
    در ضمن من قصد دارم برای دکتری اپلای کنم .
    سلام
    هر زمان دانشجو ی دکترا ی دانشگاهی بودید و سوپروایزر داشتید میتونید با استادتون مشورت کنید در ضمن برای ایده ی شما که گروه تشکیل نمی دهند. از نظرات سایر دوستان استفاده کنید. موفق باشید

Junior Member

دوستان این متنی که من نوشتم بنظرتون چطوره ؟

Dear Dr. ...
    This is is ... from ... University , Iran
    I'm studying ... in B.Sc. level and I will be graduated this semester .During my education , I studied ... & ... and I am eager to do research in the field of .... and ... , because of that I found your research area and Publications really appealing .

I appreciate you letting me know if there will be any vacant M.Sc. position in your team for Fall 2018.

Detailed information about my background and studies are included in the attached CV.

Regards

خواستم مختصر و مفید باشه ولی متاسفانه کسی جوابمو نمیده گفتم شاید متن ایمیل ام مشکل داره ، ممنون میشم راهنمایی ام کنید اینم بگم که برای master و کانادا دارم اقدام میکنم
    ویرایش توسط hat3ck : January 18th, 2018 در ساعت 07:54 PM

نقل قول نوشته اصلی توسط hat3ck نمایش پست ها

Dear Dr. ...
    I'm studying ... in B.Sc. level and I will be graduated this semester .During my education , I studied ... & ... and I am eager to do research in the field of .... and ... , because of that I found your research area and Publications really appealing .

I appreciate you letting me know if there will be any vacant M.Sc. position in your team for Fall 2018.

Detailed information about my background and studies are included in the attached CV.

Regards

خواستم مختصر و مفید باشه ولی متاسفانه کسی جوابمو نمیده گفتم شاید متن ایمیل ام مشکل داره ، ممنون میشم راهنمایی ام کنید اینم بگم که برای master و کانادا دارم اقدام میکنم
    ایمیلتون قابل قبوله - نه که بهتر ممکن نباشه - همیشه میشه بهترش کرد مثلا یکی دو جمله در مورد detail موضوع کار استاد (با خوندن وبسایت یا مقالات اخیرش) اضافه کنین.
    دلیل اینکه ج نمیدن از دو حال خارج نیست:
    1- دانشجو نمی خواد
    2- رزومه شما - به هر دلیلی - براش جذاب نیست.

شما اگر یک دانشجوی "معمول" باشین (یعنی رزومه بسیار چشم نواز که برخی ممکنه داشته باشن رو فاقد باشین) در راه اپلای شما به سه چیز به ترتیب زیر نیاز دارین:
    1- شانس
    2- پشتکار
    3- شانس

ادامه بدین - امیدوارم که موفق باشین
    مسترهای رایگان بعضی از کشورها رو هم لحاظ کنین

Member
    رشته و دانشگاه
    MIT, Mechanical Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط hat3ck نمایش پست ها

Dear Dr. ...

Regards

No wonder why you dong get reply
    ,

It is quite obvious as a template

Junior Member

سلام دوستان
    من ایمیل زدم به چندتا استاد برای فرصت مطالعاتی. دوتاشون جواب دادن گفتن اگه با هزینه خودت میای مشکلی نیست. منم در جواب گفتم که وزارت علوم هزینه را تقبل میکنه و مشکلی نیست. دیگه جواب ندادن. الان بیست روزی میشه. دوباره ایمیل بزنم؟ تو متن ایمیل چی بگم؟

نقل قول نوشته اصلی توسط eloeoe نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من ایمیل زدم به چندتا استاد برای فرصت مطالعاتی. دوتاشون جواب دادن گفتن اگه با هزینه خودت میای مشکلی نیست. منم در جواب گفتم که وزارت علوم هزینه را تقبل میکنه و مشکلی نیست. دیگه جواب ندادن. الان بیست روزی میشه. دوباره ایمیل بزنم؟ تو متن ایمیل چی بگم؟
    آره ریمایندر بدین.
    اونا وزارت علوم نمیدونن چیه - بگین دانشگاه خودم هزینه ها رو کاور میکنه.

موفق باشید.

Junior Member

سلام و صبح بخیر. ممنون میشم بهم کمککنین که اگر بخواهم برای یک استاد ایرانی (استاد رشته اش علوم جانوری است) نامه بزنم و بگم اگر میتونه من را برای دوره دکترا (علوم گیاهی) به استادهای دیگه رپارتمان بیولوژی معرفی کنه به انگلیسی چی باید بنویسم؟
    و آیا نوشتن این نامه میتونه موثر باشه؟ و استادهای ایرانی چنین کاری را می کنند؟

سپاسگزارم

نقل قول نوشته اصلی توسط toplevel نمایش پست ها
    سلام و صبح بخیر. ممنون میشم بهم کمککنین که اگر بخواهم برای یک استاد ایرانی (استاد رشته اش علوم جانوری است) نامه بزنم و بگم اگر میتونه من را برای دوره دکترا (علوم گیاهی) به استادهای دیگه رپارتمان بیولوژی معرفی کنه به انگلیسی چی باید بنویسم؟
    و آیا نوشتن این نامه میتونه موثر باشه؟ و استادهای ایرانی چنین کاری را می کنند؟

سپاسگزارم
    چرا باید یه استاد توی یه رشته دیگه (اصلا فرض کنین رشته خودتون) شما رو به استادای دیگه معرفی کنه وقتی شما رو نمیشناسه؟

Junior Member masih_sh آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Medical School, Tehran University of Medical Sciences, Tehran, Iran

سلام، من چند ماه قبل به یک استاد ایمیل زدم و CV فرستادم واسش و گفتم علاقه مند هستم که بعنوان RA یا PhD student زیر نظرش کار کنم. اون موقع قرار بود تا آخر December, 2017 ویزام درست شده باشه و رسیده باشم به اون دانشگاه.

جوابش این بود:

Dear X,
    this is interesting news. I suggest that we meet in person once you have arrived here in Y to discuss a possible topic that you could work on during your stay in Y.
    Please contact Z(Secretariat) once your traveling plans are concrete in dates.
    Yours,
    O

ولی وقت ویزا خیلی دیر دادن بهم و خلاصه الان احتمالا تا 2-3 ماه دیگه درست میشه ویزام. بنظرتون ایمیل بزنم بهش آپدیتش کنم؟ اگه آره چی بگم بهش؟

نقل قول نوشته اصلی توسط masih_sh نمایش پست ها
    سلام، من چند ماه قبل به یک استاد ایمیل زدم و CV فرستادم واسش و گفتم علاقه مند هستم که بعنوان RA یا PhD student زیر نظرش کار کنم. اون موقع قرار بود تا آخر December, 2017 ویزام درست شده باشه و رسیده باشم به اون دانشگاه.

جوابش این بود:

Dear X,
    this is interesting news. I suggest that we meet in person once you have arrived here in Y to discuss a possible topic that you could work on during your stay in Y.
    Please contact Z(Secretariat) once your traveling plans are concrete in dates.
    Yours,
    O

ولی وقت ویزا خیلی دیر دادن بهم و خلاصه الان احتمالا تا 2-3 ماه دیگه درست میشه ویزام. بنظرتون ایمیل بزنم بهش آپدیتش کنم؟ اگه آره چی بگم بهش؟
    آره - همین خط آخری که نوشتینو بش بگین.

موفق باشین.