دوستان این متنی که من نوشتم بنظرتون چطوره ؟
Dear Dr. ...
This is is ... from ... University , Iran
I'm studying ... in B.Sc. level and I will be graduated this semester .During my education , I studied ... & ... and I am eager to do research in the field of .... and ... , because of that I found your research area and Publications really appealing .
I appreciate you letting me know if there will be any vacant M.Sc. position in your team for Fall 2018.
Detailed information about my background and studies are included in the attached CV.
Regards
خواستم مختصر و مفید باشه ولی متاسفانه کسی جوابمو نمیده گفتم شاید متن ایمیل ام مشکل داره ، ممنون میشم راهنمایی ام کنید اینم بگم که برای master و کانادا دارم اقدام میکنم
ویرایش توسط hat3ck : January 18th, 2018 در ساعت 07:54 PM
ایمیلتون قابل قبوله - نه که بهتر ممکن نباشه - همیشه میشه بهترش کرد مثلا یکی دو جمله در مورد detail موضوع کار استاد (با خوندن وبسایت یا مقالات اخیرش) اضافه کنین.
دلیل اینکه ج نمیدن از دو حال خارج نیست:
1- دانشجو نمی خواد
2- رزومه شما - به هر دلیلی - براش جذاب نیست.
شما اگر یک دانشجوی "معمول" باشین (یعنی رزومه بسیار چشم نواز که برخی ممکنه داشته باشن رو فاقد باشین) در راه اپلای شما به سه چیز به ترتیب زیر نیاز دارین:
1- شانس
2- پشتکار
3- شانس
ادامه بدین - امیدوارم که موفق باشین
مسترهای رایگان بعضی از کشورها رو هم لحاظ کنین![]()
سلام دوستان
من ایمیل زدم به چندتا استاد برای فرصت مطالعاتی. دوتاشون جواب دادن گفتن اگه با هزینه خودت میای مشکلی نیست. منم در جواب گفتم که وزارت علوم هزینه را تقبل میکنه و مشکلی نیست. دیگه جواب ندادن. الان بیست روزی میشه. دوباره ایمیل بزنم؟ تو متن ایمیل چی بگم؟
سلام و صبح بخیر. ممنون میشم بهم کمککنین که اگر بخواهم برای یک استاد ایرانی (استاد رشته اش علوم جانوری است) نامه بزنم و بگم اگر میتونه من را برای دوره دکترا (علوم گیاهی) به استادهای دیگه رپارتمان بیولوژی معرفی کنه به انگلیسی چی باید بنویسم؟
و آیا نوشتن این نامه میتونه موثر باشه؟ و استادهای ایرانی چنین کاری را می کنند؟
سپاسگزارم
سلام، من چند ماه قبل به یک استاد ایمیل زدم و CV فرستادم واسش و گفتم علاقه مند هستم که بعنوان RA یا PhD student زیر نظرش کار کنم. اون موقع قرار بود تا آخر December, 2017 ویزام درست شده باشه و رسیده باشم به اون دانشگاه.
جوابش این بود:
Dear X,
this is interesting news. I suggest that we meet in person once you have arrived here in Y to discuss a possible topic that you could work on during your stay in Y.
Please contact Z(Secretariat) once your traveling plans are concrete in dates.
Yours,
O
ولی وقت ویزا خیلی دیر دادن بهم و خلاصه الان احتمالا تا 2-3 ماه دیگه درست میشه ویزام. بنظرتون ایمیل بزنم بهش آپدیتش کنم؟ اگه آره چی بگم بهش؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)