صفحه 66 از 137 نخستنخست ... 16565758596061626364656667686970717273747576116 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 651 تا 660 , از مجموع 1370

موضوع: فرستادن بار به کانادا (Cargo and Freight service)

پیش فرض پاسخ : فرستادن بار به کانادا (Cargo and Freight service)

سلام
    کسی هست برای حوالی 25 آگوست (یا بعد 25 آگوست) بخواد برای ونکوور بار فریت کنه؟من میخوام مقداری (حداکثر 40-50 کیلو) بار فریت کنم و برای کاهش هزینه میخوام با چند نفر شریک بشم.
    هزینه اش رو پرسیدم. با لوفتانزافقط انجام میشه. 100 کیلو به بالا کیلویی 4.5 دلار (با نرخ آزاد) به اضافه 56 دلار هزینه صدور کارت نمی دونم چی به علاوه 6 درصد کارمزد.
    باست اصلا نمی صرفه. پرسیدم گفتند کیلویی 40 هزار تومان و سه هفته ای میرسه.
    ممنون میشم اگه کسی پایه هست با هم فریت کنیم پ خ بده.

سلام من به یک مشکل جدی برخوردم و خواهش می کنم اگر کسی تجربه مشابهی رو داشته یا شنیده به من اطلاع بده می دونم که اکثر شما دوستان دارین بارهاتون رو به شهر های مهم مثل تورنتو یا ونکوور می فرستین ولی من باید به هلیفکس بفرستم و به تمام شماره های موسسه های حمل بار پورتال امام خمینی زنگ زدم و همه میگن قبلا به اونجا فریت می رفته ولی بعد تحریم کانادا دیگه به هلیفکس فریت نمی کنن....اگه کسی این مشکل رو داشته لطفا راه حل خودش رو بگه ممنون میشم چون باید بزودی بلیط رزرو کنم و نمی دونم برای کجا...اخه اگر مجبور بشم باید کلی هزینه اضافه متحمل بشم و برم تورنتو بارم رو تحویل بگیرم و با بدبختی ببرم هلیفکس و کلی هزینه پروازداخلی و حمل بار داخلی هم بهم می خوره
    ارسال مدارك به سيدني15 اكتبر 2010 ارسال به دمشق فوريه 2011اينپراسس فوريه 2011 اپديت مارچ 2011 اپديت دوم و درخواست لندينگ في نوامبر 2011 مديكال 2013/06/07 پاس ریکویست 2013/07/15

سلام

من امروز با ایران ایر تماس گرفتم واسه فریت بار به تورنتو البته این سایت رو خوندم و با اطلاعات اینجا اینکار رو کردم. اما ایران ایر گفت دیگه به تورنتو بار فریت نمیکنه. باید با جاهای دیگه تماس گرفته بشه مثل ترکیش...... تعجب کردم آخه همه اینجا میگفتن با ایران ایر فریت انجام دادن به تورنتو.....!!

Senior Member sama7452 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    دانشگاه فردوسی - الکترونیک

نقل قول نوشته اصلی توسط ftm نمایش پست ها
    سلام

من امروز با ایران ایر تماس گرفتم واسه فریت بار به تورنتو البته این سایت رو خوندم و با اطلاعات اینجا اینکار رو کردم. اما ایران ایر گفت دیگه به تورنتو بار فریت نمیکنه. باید با جاهای دیگه تماس گرفته بشه مثل ترکیش...... تعجب کردم آخه همه اینجا میگفتن با ایران ایر فریت انجام دادن به تورنتو.....!!
    سلام. من تازه دیشب از ایران برگشتم. درسته. ایران ایر دیگه بار هوایی به مقصد کانادا نمیاره. ولی خیلی به کریرهای دیگه هم اطمینان نداشته باشید. من خودم روز پیش از فرودگاه مشهد به مقصد تورنتو حدود 180 کیلو بار با ترکیش فریت کردم که ناقابل دومیلیون و پونصد آب خورد. تازه گفتن به مسئولیت خودت میفرستیم. ممکنه بره استانبول و دوباره برگرده مشهد! البته الان که ترک کردم، نوشته بود که به تورنتو حمل شده. انشالله که به مقصد میرسه. ولی با ایران ایر که نفرستادن. هزینش با ایران ایر حدود نصف این مبلغ میشد
    به سلامتی زندگی ، که اگه خوش بگذره اسمش میشه " خاطره " اگه پدرت دربیاد اسمش میشه " تجربه " !!

Banned

آقا مشکل فریت بار هنوز حل نشده؟

نقل قول نوشته اصلی توسط sama7452 نمایش پست ها
    سلام. من تازه دیشب از ایران برگشتم. درسته. ایران ایر دیگه بار هوایی به مقصد کانادا نمیاره. ولی خیلی به کریرهای دیگه هم اطمینان نداشته باشید. من خودم روز پیش از فرودگاه مشهد به مقصد تورنتو حدود 180 کیلو بار با ترکیش فریت کردم که ناقابل دومیلیون و پونصد آب خورد. تازه گفتن به مسئولیت خودت میفرستیم. ممکنه بره استانبول و دوباره برگرده مشهد! البته الان که ترک کردم، نوشته بود که به تورنتو حمل شده. انشالله که به مقصد میرسه. ولی با ایران ایر که نفرستادن. هزینش با ایران ایر حدود نصف این مبلغ میشد
    سلام

میشه لطفا اسم خدمات حمل باری که باهاش بارتون رو فریت کردین بگین. خیلی گرون واستون تموم شده. به هزینه هاتون مالیات و چیزهای دیگه خورده؟ ممنون میشم اگه اطلاعات دقیق تری بدین.

موفق باشید

رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط ftm نمایش پست ها
    سلام

میشه لطفا اسم خدمات حمل باری که باهاش بارتون رو فریت کردین بگین. خیلی گرون واستون تموم شده. به هزینه هاتون مالیات و چیزهای دیگه خورده؟ ممنون میشم اگه اطلاعات دقیق تری بدین.

موفق باشید
    من با سپیدبال فرستادم. سال گذشته هم اینکارو کرده بودم ولی اونموقع دلار 1800 بود؛ اما حالا.....
    من که از این چیزایی که توی برگشون نوشتن، سرم درنمیاد ولی ریتی که توی برگه نوشته، 3.4 هست. البته 38 دلار مالیاتش قابل تشخیصه.ROE هم 32200 نوشته شده. مجموعا شده 694 دلار که بقیه هزینه هم برای ساخت جعبه چوبی ظروف شکستنی بود.
    بهرحال من جای بهتری سراغ نداشتم. انشالله شما ارزونتر بتونین وسایلتونو بفرستین.
    به سلامتی زندگی ، که اگه خوش بگذره اسمش میشه " خاطره " اگه پدرت دربیاد اسمش میشه " تجربه " !!

رشته و دانشگاه

در ادامه سریال مهیج فریت بار ما به تورنتو، دیشب بدون اینکه از فرودگاه بهمون زنگ بزنن، درحرکتی خودجوش رفتیم به محل تحویل بار، بارمون رو بعد از انجام مراحل گمرکی، تحویل گرفتیم. خوشبختانه فقط سه تا شهید تو راه داده بودیم ؛ یعنی سه تا تکه کوچولوی بلور شکسته بود و مابقی سالم بود. تازه قبلا بهم گفته بودن که جعبه چوبیش رو توی تورنتو باید باز کنن که بسوزونن؛ بخاطر مشکل آفت! ولی اینقدر انبارشون شیرتوشیر بود که اگه بار یکی دیگه رو هم می آوردیم، کسی بهمون معترض نمیشد، چه رسه به اینکه اینجورچیزا رو چک کنن!
    خلاصه اونقدر حرص و جوشی که بهم تو مشهد دادن، که شاید بارت برگرده و کانادا دیگه فریت از ایران قبول نمیکنه، هیاهوی بسیار برای هیچ بود!!!

Junior Member

sama جان سلام.اگه اشتباه متوجه نشده باشم شما یکسال بعد از لندینگتون بار فریت کردید.می خواستم بدونم آیا قبلا تو فرمهای گمرکی اعلام کرده بودید که این اجناسو می آرید؟ چون من هم یکسال پیش لند کردم و برگشتم و اعلام کردم می خوام بعدا بارامو بیارم.سوالم اینه حالا که می خوام برم با همون فرم مهر دار و ثبت شده سال قبلم می تونم برم بارو مستقیم از قسمت فریت بگیرم یا باید مجددا موقع ورود در گمرک ترمینال مسافری دوباره فرم بدم و اظهار کنم.
    یه چیز دیگه هم اینکه آیا جنس نو تو وسایلتون بود که اعلام نکرده باشید مثل وسایل آشپزخانه و غیره؟

دوستان آیا میشه خوراکی و حبوبات رو هم فریت کرد؟