بچه ها سنتر دانشکده زبان منظورش دقیقا کجاست؟
داخل دانشگاه یا ساختمونای فرعی؟
بچه ها سنتر دانشکده زبان منظورش دقیقا کجاست؟
داخل دانشگاه یا ساختمونای فرعی؟
سلام دوستان
من شنبه امتحان دارم.چهارشنبه میرسم واسه گرفتن کارتم برم.تا الان هیچی از طرف پست واسه من نیامده!
میخواستم بدونم مشکلی واسم پیش نمیاد؟ تو سایت ETS ,admission ticket دارم و یکماهه پیش تو سایت سنجش ثبت نام کردم و شماره پرونده و پیگیری گرفتم.
اینی که پست میفرسته در خونه چیه؟ از دوستان کسی مشکل مشابه من داره؟
با تشکر
برای بعضی ها میاد در خونه. برای من که نیومد. ولی رفتم سازمان سنجش تو خیابون کریمخان اونجا کارت رو گرفتم. این پست من رو بخونی شاید برای امتحان به دردت بخوره.
If one can do it, you too can do it, if no one can do it, you must do it
سلام....میشه لطفا ادرس دانشکده زبان رو بگین؟
منم رفتم کارتمو گرفتم حوزه من فردوسی کوچه شاهروده
کارتمم صادر نشده بود همونجا برام سریع صادر کرد!
سلام
من شنبه،18 آبان امتحان دارم. تو اطلاعیه سازمان سنجش تاکید کرده که حتما قبل از ازمون بیاید کارتتون رو بگیرید.ولی من نمیتونم این کار رو بکنم!!! به اطلاعیه امتحا مهر هم نگاه کردم، چنین تذکری نداده بودند. هیچ کس رو هم ندارم که برام کارت رو بگیره!!! باید چی کار کنم
با سلام. از دوستان كسي مي دونه كه با خودكار و يا مداد اين تيكت رو پر كنيم؟ در ضمن هنوز كسي به كد پستي نه رقمي پاسخي نداده است. ممنون مي شم اگه بتونيد راهنمايي كنيد.
با مداد سیاه hb خوبه. خودکار که کسی استفاده نمیکنه... اگه غلط بزنی نمی تونی لاک بگیری
من کد پستی رو حتی واسشون تو پی دی اف اصلاح شده فرستادم با چند تا اصلاح دیکه ولی می بینم که همه رو اصلاح کرده جز کد پستی. من برای اینکه مشکلی پیش نیاد آدرس گیرنده رو روی برگه امتحان همون سازمان سنجش انتخاب کردم که مطمئن باشم که می رسه. شما هم به نظرم همین کار رو کنید چون خود سازمان سنجش که مستقیم نمیگه ولی خیلی تاکید می کنه رو این مطلب پس حتما یه چیزی بوده .
If one can do it, you too can do it, if no one can do it, you must do it
سلام
دوستانی که قبلا امتحان دادند میشه بگند سر بردن کیف سخت میگیرند یانه؟ آخه سر کنکور هم مینوشتند کیف نیارید ولی خوب خیلیا میوردند و مشکلی نبود!
علاقه مندی ها (Bookmarks)