نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 62 از 460 نخستنخست ... 12525354555657585960616263646566676869707172112162 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 611 تا 620 , از مجموع 4597

موضوع: با شرایط من، کدام سفارت را برای انجام مصاحبه مناسب‌تر می دانید؟

ApplyAbroad Veteran
    shabgard66 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Civil Engineering

پیش فرض پاسخ : دعوت از پدر و مادر یا سایر اعضای خانواده برای سفر به آمریکا

نقل قول نوشته اصلی توسط tara6 نمایش پست ها
    سلام

مادر و برادر من می خواهند برن امریکا با دعوت نامه خواهرم واسه 2-3 ماه .خواهرم اونجاا استاد دانشگاه هستش

می خواستم بدونم چه سفارتی به نظر شما احتمالا تو این شرایط راحت تر ویزا میده؟ و مهم تر اینه که اگه کلیرینس بخورن چند روز بعد از مصاحبه می تونن برگردن ایران (یعنی پاسپورتشون آزاد میشه) ؟ و معمولا کلیرنس تو این شرایط چند ماه طول می کشه ؟

ممنون
    کسی که کلیرنس بخوره، اصلا پاسپورتش پیش سفارت نمیمونه!

توضیحات گام به گام فرستادن I20 از آمریکا به ایران با استفاده از Express Post

واستا دنیا من میخوام پیاده شم! همینجا...؟ بله لطفا! چند میشه؟ کجا سوار شدی؟ دهه شصت بود... برو داداش... صلوات بفرست...

پیش فرض پاسخ : با شرایط من، کدام سفارت را برای گرفتن ویزا مناسبتر می دانید؟

بنظر شما من که الان عجله دارم برای گرفتن وقت (چون باید به ترم بهار برسم) و هم بخاطر مهندسی مواد بودنم و حساسیت مقالات نانوکامپوزیتی، بهتره برم واسه ارمنستان اقدام کنم یا برم دوبی بخاطر وقت کم؟

Junior Member

با سلام ممنون میشم اگر راهنمایی کنین برای کسی که میخواد ویزای توریستی بگیره کدوم سفارت بهتره ؟ من کارمند جایی نیستم و کار شخصی خودم رو دارم . و اینکه اگر از برادر یا اقوام در جاهای مختلف آمریکا دو سه دعوتنامه بگیرم کمکی میکنه یا اینکه استطاعت مالی نشون بدم کافیه .
    با تشکر

پذيرش mba كانزاس گرفتم كلاساش ٣١ مارچ شروع ميشه. بعد تعطيلات i20 به دستم ميرسه. فاند ندارم دانشگامم معتبر نيست. كجا وقت بگيرم؟

Junior Member amin_rz آواتار ها

سلام ، دوستان براي پذيرش كانديشنال اطلاع دارين كدوم سفارت بهتر كنار مياد با اين قضيه ؟

ApplyAbroad Guardian
    zebarjadi آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط saranaimi نمایش پست ها
    پذيرش mba كانزاس گرفتم كلاساش ٣١ مارچ شروع ميشه. بعد تعطيلات i20 به دستم ميرسه. فاند ندارم دانشگامم معتبر نيست. كجا وقت بگيرم؟
    در صورت نداشتن سابقه کار مرتبط با صنعت نفت یا شرکتهای حساس و تحریمی و همچنین نداشتن سربازی سپاه، دبی رو پیشنهاد می‌کنم. البته باید حواستون به سوشیال تای هم باشه، مخصوصاً اگه یک یا چند نفر از بستگان درجه یک شما مقیم یا شهروند آمریکا باشند یا این پذیرش مستر دوم شما باشه. در این صورت آنکارا میتونه گزینه بهتری باشه ولی در نظر بگیرید که اگه کلیرنس بخورید کلیرنس آنکارا به طور میانگین از دبی حدود 10-15 روز طولانی تره.
    ویرایش توسط zebarjadi : December 25th, 2013 در ساعت 02:34 AM

خواهشمندم سوال خود را در موضوع مرتبط مطرح کنید. از پاسخ به سوالهای مطرح شده در پیام خصوصی معذورم.

ApplyAbroad Guardian
    zebarjadi آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط amin_rz نمایش پست ها
    سلام ، دوستان براي پذيرش كانديشنال اطلاع دارين كدوم سفارت بهتر كنار مياد با اين قضيه ؟
    اگر منظورتون از کاندیشنال، شرط امتحان زبان انگلیسی هست، در صورتی که در صحبت کردن انگلیسی مشکل خیلی شدید نداشته باشید، هیچ کدوم از سه سفارت مخصوص ایرانیها (دبی/آنکارا/ایروان) مشکل خاصی با این قضیه ندارند.

خواهشمندم سوال خود را در موضوع مرتبط مطرح کنید. از پاسخ به سوالهای مطرح شده در پیام خصوصی معذورم.

نقل قول نوشته اصلی توسط zebarjadi نمایش پست ها
    در صورت نداشتن سابقه کار مرتبط با صنعت نفت یا شرکتهای حساس و تحریمی و همچنین نداشتن سربازی سپاه، دبی رو پیشنهاد می‌کنم. البته باید حواستون به سوشیال تای هم باشه، مخصوصاً اگه یک یا چند نفر از بستگان درجه یک شما مقیم یا شهروند آمریکا باشند یا این پذیرش مستر دوم شما باشه. در این صورت آنکارا میتونه گزینه بهتری باشه ولی در نظر بگیرید که اگه کلیرنس بخورید کلیرنس آنکارا به طور میانگین از دبی حدود 10-15 روز طولانی تره.
    تا حالا كار نكردم حتي شركت خصوصي سربازي هم وثيقه گذاشتم. خاله ام نيويوركه و سيتيزنه، برادرم به همراه همسرش هر دو دانشجو هستن و در ممفيس هستند.
    راستي من الان قبرس شمالي هستم و اينجام سفارت داره و برادرمم از همينجا رفت امريكا ٣ سال پيش.

Junior Member amin_rz آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط zebarjadi نمایش پست ها
    اگر منظورتون از کاندیشنال، شرط امتحان زبان انگلیسی هست، در صورتی که در صحبت کردن انگلیسی مشکل خیلی شدید نداشته باشید، هیچ کدوم از سه سفارت مخصوص ایرانیها (دبی/آنکارا/ایروان) مشکل خاصی با این قضیه ندارند.
    مرسي از پاسختون بله منظورم همون شرط زبان هست ،فقط مگه به انتخاب خود شخص نيست اينكه مصاحبه اش با آفيسر فارسي باشه يا انگليسي ؟ اگه من بخوام بگم ميخوام فارسي پاسخ بدم از كجا ميفهمه سطح زبان من چطوره ؟ به نظرتون تاثير منفيه زيادي داره اگه بگم ميخوام مصاحبه ام به فارسي باشه ؟

ApplyAbroad Guardian
    zebarjadi آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط amin_rz نمایش پست ها
    مرسي از پاسختون بله منظورم همون شرط زبان هست ،فقط مگه به انتخاب خود شخص نيست اينكه مصاحبه اش با آفيسر فارسي باشه يا انگليسي ؟ اگه من بخوام بگم ميخوام فارسي پاسخ بدم از كجا ميفهمه سطح زبان من چطوره ؟ به نظرتون تاثير منفيه زيادي داره اگه بگم ميخوام مصاحبه ام به فارسي باشه ؟
    خواهش می‌کنم. طبق قوانین وزارت خارجه آمریکا، مصاحبه ویزای اف1 باید به زبان انگلیسی باشد.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)