نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 3 از 254 نخستنخست 1234567891011121353103 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 2532

موضوع: آنکارا (ترکیه) - کلیرنس در سال ٢٠١۴

پیش فرض پاسخ : آنکارا (ترکیه) - کلیرنس در سال ٢٠١۴

نقل قول نوشته اصلی توسط ghorbat نمایش پست ها
    دوست عزیز نگران نباش مال من هم مثل مال شماست.
    No information has been found about the Barcode Number you entered
    ظاهرا از این به بعد باید امادگی مقابله با این نوع از...ها رو هم داشته باشیم.
    این طور که مشخصه این بخش برای کسانی هست که بعد از اول ژانویه ی 2014 رفتن مصاحبه. اپلیکنت هایی که قبل از اول ژانویه مصاحبه رفتن لینک داده شدن به همون سایت ِ قبلی:
    http://turkey.usembassy.gov/administ...rocessing.html

Junior Member

این کل سئوالاته:

• Please email us a complete list of your employment history (i.e., dates, job title, name of employer/company, indicate if the company is/was private or government affiliated, your duties, etc.).
    • Please also answer the following questions:
    • 1) What will be your employment status in Iran while your husband is in the U.S.? Will you quit your current job in Iran? Are you taking a leave of absence? Or will you continue to work?
    • 2) What is your specific job title and your rank with your current employer?
    • 3) Please provide us a detailed description of your function/role/responsibilities within your current job.
    • 4)Do you hold a managerial position?
    • 5) How many employees do you supervise and what are their functions? 5) Please specify if you work for a branch, regional office, or in the headquarters of Persian Bank.

Junior Member

من هم فکر می کنم فقط برای کسانی هست که قرار اطلاعاتی تکمیل کنند و بفرستند, چون مال خودم و پسرم رو هم امتحان کردم و پیغام مشابه شما رو داد
    ویرایش توسط zebarjadi : January 4th, 2014 در ساعت 02:16 AM دلیل: حذف نقل قول پست حذف شده

ApplyAbroad Superstar Heisenberg7 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط shahin77 نمایش پست ها
    این کل سئوالاته:

• Please email us a complete list of your employment history (i.e., dates, job title, name of employer/company, indicate if the company is/was private or government affiliated, your duties, etc.).
    • 1) What will be your employment status in Iran while your husband is in the U.S.? Will you quit your current job in Iran? Are you taking a leave of absence? Or will you continue to work?
    • 3) Please provide us a detailed description of your function/role/responsibilities within your current job.
    • 5) How many employees do you supervise and what are their functions? 5) Please specify if you work for a branch, regional office, or in the headquarters of Persian Bank.
    حتماً با صداقت جواب بدید و نگرانی هاشون رو بر طرف کنید تا این مرحله هم بگذره! به نظرم حل میشه خیلی راحت!

من هم فکر می کنم فقط برای کسانی هست که قرار اطلاعاتی تکمیل کنند و بفرستند, چون مال خودم و پسرم رو هم امتحان کردم و پیغام مشابه شما رو داد
    اگر کلییر بشه کسی (جدیداً) توی این سایت براش اطلاعات پیک آپ و ان که تا کی معتبره و از این جور چیزا میزنه! چی بیاره.. چی نیاره... چه طوری آدرس پست رو آپدیت کنه! از این حرفا!
    کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

این کل سئوالاته:

من فکر می‌کنم اینها نگران این داستانِ ارتباطِ همسر شما با دور زدن تحریم‌های آمریکا به واسطه کار در بانک باشند، واسه همین باید خیلی‌ با دقت به این سوالات جواب بدن.!به نظرم هرچی‌ پوزیشن ایشون پائین تر و در سطح مدیریتی نبود باشه بهتره. جنس سوالات هم کلیرنسی هست هم مصاحبه ای. اونهایی که راجع به پوزیشن هست میخوان ببینن نقش مهمی تو بانک داشتن یاخیر اونها که راجع به مرخصی و وضعیت کارشون دراینده هست میخوان بدونن بیاد امریکا ممکنه بخواد بمونه یا نه.

دوستان دیگه مثل این که این قضیه جا افتاده جدیداً... همه کلیرنس های آنکارا 4 ماه اعتبار داره!!! قبلاً 3 ماه داشت... ممکنه دارن همکاری می کنند که اگر کسی به این ترمش نرسید برای ترم دیگه ریکلیر نخوره!
    کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

دوستانی که فکر می کنند دارن ترمشون رو از دست میدن به این آدرس برید:

http://ankaraniv.net/

اون بالا Contact Us رو بزنید.

بعد I already had my nonimmigrant visa interview in Ankara. رو انتخاب کنید.

I am a student and because my case is still pending I am about to miss my program’s start date. رو انتخاب کنید....

اگر یه I-20 دارید که اکسپایر داره میشه و late arrival هم نمده می تونید از گزینه My case is pending and I changed my school/program. Here is my new I-20/DS-2019. استفاد کنید و بعداً هم یادتون نره اگر اوکی شد SEVIS FEE رو انتقال بدید از این طریق: http://www.applyabroad.org/forum/sho...8C%DA%AF%D8%B1

حق طبیعیتونه و این سایت رو برای همین راه انداختن. استفاده کنید!

ApplyAbroad Guardian
    zebarjadi آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Heisenberg7 نمایش پست ها
    دوستان دیگه مثل این که این قضیه جا افتاده جدیداً... همه کلیرنس های آنکارا 4 ماه اعتبار داره!!! قبلاً 3 ماه داشت... ممکنه دارن همکاری می کنند که اگر کسی به این ترمش نرسید برای ترم دیگه ریکلیر نخوره!
    از اول هم 120 روز بوده. من خودم چند بار هم گفتم اون 90 روز مربوط به اعتبار ویزاس. اعتبار کلیرنس از وقتی من یادم میاد 120 روز بوده.

خواهشمندم سوال خود را در موضوع مرتبط مطرح کنید. از پاسخ به سوالهای مطرح شده در پیام خصوصی معذورم.

ApplyAbroad Guardian
    zebarjadi آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Iran-dokht نمایش پست ها
    سایت ترک آپ شده ولی نمی دونم شماره ای هم جدید اعلام شده یا نه
    در آپدیت 3 ژانویه سایت ترکی دو نفر کلیر شدند که احتمالاً هر دو ترک هستند که فقط در اون سایت اعلام شده. ملاک اصلی سایت انگلیسی هست که خود سفارت آدرسش رو داده. اون موردی که تو تابستون پیش آمد و یه سری از دوستان تو سایت ترکی زودتر کلیر شدند، به این علت بود که تو اون مدت سایت انگلیسی کلاً از کار افتاده بود و بالا نمیومد.

خواهشمندم سوال خود را در موضوع مرتبط مطرح کنید. از پاسخ به سوالهای مطرح شده در پیام خصوصی معذورم.

Banned

نقل قول نوشته اصلی توسط Heisenberg7 نمایش پست ها
    دوستانی که فکر می کنند دارن ترمشون رو از دست میدن به این آدرس برید:

http://ankaraniv.net/

اون بالا Contact Us رو بزنید.

بعد I already had my nonimmigrant visa interview in Ankara. رو انتخاب کنید.

I am a student and because my case is still pending I am about to miss my program’s start date. رو انتخاب کنید....

اگر یه I-20 دارید که اکسپایر داره میشه و late arrival هم نمده می تونید از گزینه My case is pending and I changed my school/program. Here is my new I-20/DS-2019. استفاد کنید و بعداً هم یادتون نره اگر اوکی شد SEVIS FEE رو انتقال بدید از این طریق: http://www.applyabroad.org/forum/showthread.php?76734-%D9%86%D8%AD%D9%88%D9%87-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D9%84-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D8%B3%D9%88%DB%8C%D8%B3-(SEVIS-Fee)-%D8%A7%D8%B2-%DB%8C%DA%A9-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%AF%DB%8C%DA%AF%D8%B1

حق طبیعیتونه و این سایت رو برای همین راه انداختن. استفاده کنید!
    ممنون اقا
    منتهی نظرتون راجع به این گزینه چیه؟
    I am a student and because my case is still pending I am about to miss my program’s start date.
    کاش این سیستم رو دو هفته زودتر میذاشتن چی میشد اخه؟
    هرچند اون چیزی که شما گفتین هم همون چیزی شبیه این هستش:
    I applied for a student visa. Would my clearance still be valid if I decide to change schools? Unfortunately it is not going to be valid. You can send us an email; http://turkey.usembassy.gov/niv-form3.html or try to contact us during public phone hours; +90-312-455-5555 between 11:00 - 12:00, Monday through Thursday.
    متشکر

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)