صفحه 41 از 97 نخستنخست ... 31323334353637383940414243444546474849505191 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 401 تا 410 , از مجموع 965

موضوع: تحصیل در نیوزیلند و مسائل مرتبط

Junior Member

پیش فرض پاسخ : روادید دانشجویی | نحوه دریافت | مدارک مورد نیاز و مسائل مرتبط

سلام
    بعد از ورود به نیوزیلند به عنوان دانشجوی دکترا باید سریعا درس و تحقیقات دانشگاه رو شروع کنیم یا می توانیم بعد از چند ماه کارها رو شروع کنیم.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط lenda نمایش پست ها
    سلام
    بعد از ورود به نیوزیلند به عنوان دانشجوی دکترا باید سریعا درس و تحقیقات دانشگاه رو شروع کنیم یا می توانیم بعد از چند ماه کارها رو شروع کنیم.
    بستگی به استاد راهنماتون داره. من هم همین سوال رو از دانشگاه پرسیدم و گفت هر وقت کاراتو کردی شروع کن ( ولی من گفتم که 1 ماه دیرتر شروع کنم نه چند ماه).

پیش فرض پاسخ : تحصیل در نیوزیلند و مسائل مرتبط

بسیار زیاد. مدرک ایلتس تونو بگیرید شک نکن میتونید بورس شین

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط PhD2010 نمایش پست ها
    سلام . من فارغ التحصیل ارشد مهندسی منابع طبیعی-محیط زیست-ارزیابی و آمایش سرزمین دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات تهران هستم . می خواستم بدونم با گرفتن آیلتس6.5چقدر شانس گرفتن پذیرش و فول فاند رو دارم .در کدام دانشگاهها؟ شرایط من به این صورت است:
    1- 5تا مقاله ISI با IF بالای 1 و 3تا مقاله علمی پژوهشی ISC و بیش از ده تا کنفراس ملی و بین المللی دارم
    2-معدل لیسانسم 17 و معدل فوق لیسانس18 همچنین نمره پایان نامه5/19
    3-زبانم در سطح UPPER INTERMEDIATEهست اما مدرک زبان رو ندارم ممنون میشم اگر راهنمایی کنید
    شانس بالا داريد اما به شرط مدرك زبان

Junior Member arashfrx آواتار ها

بچه ها من به دلیل یک سری مسائل شخصی مجبورم حدود 3 ماه دیگه بلیط بگیرم. به نظرتون حالا که ویزا اومده از نظر استاد و دانشگاه این تاخیر قابل قبوله ؟
    People are not prisoners of fate, but prisoners of their own mind

درود
    بنده در حال حاضر دارم مستر رو در تایلند در دانشگاه توکیو تک ژاپن در رشته ی مهندسی خودرو میخونم. 1 مقاله ی SAEدارم.یک مقاله JSAE(Japan society of Automotive engineering) و یکی هم در یک کنفرانس بین المللی در تایلند.الان سال دوم هستم .میخواستم بدونم امکان پذیرش گرفتنم با فاند واسه دکترا در نیوزیلند چقدره با این شرایط؟ میشه پیش از فارغ التحصیلی اقدام کرد یا باید صبر کرد؟با سپاس فراوان

سلام به همه دوستای خوبم
    من شرایط کلی ام رو میگم, لطفا نظرتون رو در مورد شانس پذیرش و فاند بگید ممنون میشم:
    لیسانس حسابداری از دانشگاه سراسری معدل 15.21
    فوق مدیریت اجرایی از پیام نور با معدل 17.18
    آیلتس آکادمیک 7
    3 مقاله داخلی, یکی پذیرفته شده در کنفرانس داخلی(که البته نمیدونم چجوری باید ثابتش کنم)
    ریکام هم میتونم بگیرم
    .
    .
    ضمنا بهم بگید اگر دو-سه تا مقاله ISI سابمیت کنم شانسم تو کدوم مرحله بیشتر میشه؟(پذیرش, فاند, ویزا؟؟؟)

کاش یکی بود جواب ما رو میداد
    تو مرحله تصمیم گیری هستم و هیچکس یه راه حلی، اطلاعاتی چیزی نداره؟؟؟

نقل قول نوشته اصلی توسط fatemeh_mba87 نمایش پست ها
    سلام به همه دوستای خوبم
    من شرایط کلی ام رو میگم, لطفا نظرتون رو در مورد شانس پذیرش و فاند بگید ممنون میشم:
    آیلتس آکادمیک 7
    3 مقاله داخلی, یکی پذیرفته شده در کنفرانس داخلی(که البته نمیدونم چجوری باید ثابتش کنم)
    ریکام هم میتونم بگیرم
    .
    .
    ضمنا بهم بگید اگر دو-سه تا مقاله ISI سابمیت کنم شانسم تو کدوم مرحله بیشتر میشه؟(پذیرش, فاند, ویزا؟؟؟)
    سلام. الان وضعیت بورس در نیوزیلند فقط بستگی به معدل بالای 18 داره. مقالات و ایلتس هم بی تاثیر نیست. به هر حال پروسه رایگانه شانستون رو امتحان کنید اما به طور موازی جاهای دیگه هم اپلای کنین چون بررسی تو نیوزیلند خیلی طولانیه به خصوص اوکلند و اوتاگو

Member
    رشته و دانشگاه
    auckland uni.mech eng.

نقل قول نوشته اصلی توسط fatemeh_mba87 نمایش پست ها
    سلام به همه دوستای خوبم
    آیلتس آکادمیک 7
    ریکام هم میتونم بگیرم
    .
    .
    دوست گرامی
    گرفتن فاند از طرف استاد و یا دانشگاه خیلی خیلی به معدل بستگی داره متاسفانه تو دانشگاه های نیوزیلند
    اگه معدلتون بالای 18 می بود احتمالا می گیرفتید

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)