سلام
بعد از ورود به نیوزیلند به عنوان دانشجوی دکترا باید سریعا درس و تحقیقات دانشگاه رو شروع کنیم یا می توانیم بعد از چند ماه کارها رو شروع کنیم.
سلام
بعد از ورود به نیوزیلند به عنوان دانشجوی دکترا باید سریعا درس و تحقیقات دانشگاه رو شروع کنیم یا می توانیم بعد از چند ماه کارها رو شروع کنیم.
بسیار زیاد. مدرک ایلتس تونو بگیرید شک نکن میتونید بورس شین
بچه ها من به دلیل یک سری مسائل شخصی مجبورم حدود 3 ماه دیگه بلیط بگیرم. به نظرتون حالا که ویزا اومده از نظر استاد و دانشگاه این تاخیر قابل قبوله ؟
People are not prisoners of fate, but prisoners of their own mind
درود
بنده در حال حاضر دارم مستر رو در تایلند در دانشگاه توکیو تک ژاپن در رشته ی مهندسی خودرو میخونم. 1 مقاله ی SAEدارم.یک مقاله JSAE(Japan society of Automotive engineering) و یکی هم در یک کنفرانس بین المللی در تایلند.الان سال دوم هستم .میخواستم بدونم امکان پذیرش گرفتنم با فاند واسه دکترا در نیوزیلند چقدره با این شرایط؟ میشه پیش از فارغ التحصیلی اقدام کرد یا باید صبر کرد؟با سپاس فراوان
سلام به همه دوستای خوبم
من شرایط کلی ام رو میگم, لطفا نظرتون رو در مورد شانس پذیرش و فاند بگید ممنون میشم:
لیسانس حسابداری از دانشگاه سراسری معدل 15.21
فوق مدیریت اجرایی از پیام نور با معدل 17.18
آیلتس آکادمیک 7
3 مقاله داخلی, یکی پذیرفته شده در کنفرانس داخلی(که البته نمیدونم چجوری باید ثابتش کنم)
ریکام هم میتونم بگیرم
.
.
ضمنا بهم بگید اگر دو-سه تا مقاله ISI سابمیت کنم شانسم تو کدوم مرحله بیشتر میشه؟(پذیرش, فاند, ویزا؟؟؟)
کاش یکی بود جواب ما رو میداد![]()
تو مرحله تصمیم گیری هستم و هیچکس یه راه حلی، اطلاعاتی چیزی نداره؟؟؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)