صفحه 28 از 240 نخستنخست ... 18192021222324252627282930313233343536373878128 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 271 تا 280 , از مجموع 2400

موضوع: آموزش زبان فرانسه (مباحث كلي) - پست اول خوانده شود

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    کارشناس ارشد زبان و ادبیات فرانسه

پیش فرض پاسخ : زبان فرانسه جهت آمادگی مصاحبه مهاجرت به کبک

نقل قول نوشته اصلی توسط Red_Sky نمایش پست ها
    هیچ میدونستی تا الان بیش از 350 تا لینک دانلود دادی همش رو ریختم تو دانلود لیست. مشکل اینجاست که همشم به درد میخوره و ارزش دانلود داره. فکر کنم یه سریش رو رسیدم کانادا باید دانلود کنم و بخونم ;D
    بابت شازده کوچولو تشکر خیلی خاص !
    سلام صادق عزیز,
    با تشکر فراوان از لینک های بسیار ارزشمندتون می خواستم بدونم آیا نسخه Pdf کتابهای زیر رو اگر دارید برای من و بقیه دوستان به اشتراک بگذارید
    1. café crème
    2. Vocabulaire progressif du français
    3.Grammaire progressive du français
    با تشکر از شما

نقل قول نوشته اصلی توسط MUSIQUE نمایش پست ها
    دوست عزیز لطفا از ارائه اطلاعات واهی و غلط خود داری کنید
    می‌شه بگید که کی‌ گفت که زبان wallon مشتق هلندی؟
    واقعا برای سطح هم چین سوادی متأسفم !
    بعد flameish نه flamande که دقیقا خود زبان هلندی رو میگید مشتق فرانسوی؟
    فکر می‌کنم که فقط ۱ بار تو عمرت شنیدی که بلژیک ۳ تا زبان صحبت می‌شه و بعد شروع که کردی به تخیل نویسی !
    اون ۳ تا زبان هلندی یا flemish به علاوه فرانسوی و آلمانی‌ !
    اینم لینک این که walloon ریشهٔ فرانسوی و romance داره و هیچ گونه ربطی‌ به هلندی نداره
    http://en.wikipedia.org/wiki/Walloon_language
    برای دولت québec واقعا دلم میسوزه و من بعد خواستید اطلاعات غلتتون رو راجع یک کشور بدید سعی‌ نکنید به کسی‌ بگید که متولد اون کشوره !

سلام
    شما خیلی علاقه داری که همه بدونن که متولد کبک هستی که خوب نیستی . دروغ هم میگی . به چند دلیل . اگه متولد کبکی چرا اینجایی ؟ بین ایرانی هایی که به هزار سختی و مشقت دارن خودشون رو از ایران دور می کنند و دنبال یه زندگی خوب هستند .
    اگه متولد کبکی پس چرا انقدر خوب فارسی تایپ می کنی ؟
    اگه متولد کبکی پس چرا منو لینک می دی به ویکیپدیا ی انگلیسی .
    چند تا پیشنهاد هم دارم و اون اینه که اسم و مدل موبایلتو . و تمام چیزای دیگه ای رو که داری و نداری رو اینجا اضافه کنی که به افتخاراتت اضافه بشه .
    شما روابط عمومی رو ، درست بلد نیستی . ادعا می کنی دانشگاه فلانی و کبک هم به دنیا اومدی؟ بابا ما تو ایران به دنیا اومدیم . این فیلما رو برا ما نیا سیل تو پله .
    از اون اول اگر هم من اشتباه کرده باشم ، آیا باید با اون لحن تمسخر آمیز مورد خطاب قرار بگیرم ؟
    و برای اینکه شما به اشتباهت پی ببری ارجاعت می دم به لینک فرانسه ی ویکیپدیا .
    اگه تونستی خوب برو مطالعه اش کن . اگر سختت بود هم گوگل ترنسلیتور کمکت می کنه .

پیشنهاد می کنم برای درمان نارسیسیمی ( خود شیفتگی شدید ) که داری به روانشناس ساختمون اصلی دانشگاه آزاد مراجعه کنی . دانشجو هاشون رو تحت پوشش دارن .

دیگه هم لازم نمی بینم که پاسخی بهت بدم که فروم از بحث تخصصیش خارج نشه .

http://fr.wikipedia.org/wiki/Belgique

Banned
    رشته و دانشگاه
    اکانت فعلا غیرفعال است.

نقل قول نوشته اصلی توسط Red_Sky نمایش پست ها
    جدا قفله بهتره ؟ خیلی ها این نظر رو دارن من کتابشو ندیدم ولی کافه سادست و روون این رو موافقم.
    آقا صادق دستبوستم. اگه بتونی لینک این دو کتاب رو بدی خیلی ممنونت میشم. اگه سی دی صوتیش هم باشه که معرکه میشه. فکر کنم خیلی ها استفاده کنن.

ممنون.
    درود بر Red-sky
    به نظر من قفله بیشتر روی مکالمه کار میکنه
    ولی مهم یاد گرفتنه حالا هر کتابی میتونه باشه
    اگه فقط هدف مصاحبه باشه کفه1 هم کفایت میکنه
    ولی اگه هدف کار و تحصیل در کبک یا دانشگاهای فرانسه زبان باشه باید خیلی بیشتر تلاش کرد و چند تا متد رو کار کرد البته این نظر منه اگه دوستان نظر دیگه ای دارند استفاده میکنیم

نقل قول نوشته اصلی توسط ebi.ebrahimi نمایش پست ها
    سلام
    شما خیلی علاقه داری که همه بدونن که متولد کبک هستی که خوب نیستی . دروغ هم میگی . به چند دلیل . اگه متولد کبکی چرا اینجایی ؟ بین ایرانی هایی که به هزار سختی و مشقت دارن خودشون رو از ایران دور می کنند و دنبال یه زندگی خوب هستند .
    اگه متولد کبکی پس چرا انقدر خوب فارسی تایپ می کنی ؟
    اگه متولد کبکی پس چرا منو لینک می دی به ویکیپدیا ی انگلیسی .
    چند تا پیشنهاد هم دارم و اون اینه که اسم و مدل موبایلتو . و تمام چیزای دیگه ای رو که داری و نداری رو اینجا اضافه کنی که به افتخاراتت اضافه بشه .
    شما روابط عمومی رو ، درست بلد نیستی . ادعا می کنی دانشگاه فلانی و کبک هم به دنیا اومدی؟ بابا ما تو ایران به دنیا اومدیم . این فیلما رو برا ما نیا سیل تو پله .
    از اون اول اگر هم من اشتباه کرده باشم ، آیا باید با اون لحن تمسخر آمیز مورد خطاب قرار بگیرم ؟
    و برای اینکه شما به اشتباهت پی ببری ارجاعت می دم به لینک فرانسه ی ویکیپدیا .
    اگه تونستی خوب برو مطالعه اش کن . اگر سختت بود هم گوگل ترنسلیتور کمکت می کنه .

پیشنهاد می کنم برای درمان نارسیسیمی ( خود شیفتگی شدید ) که داری به روانشناس ساختمون اصلی دانشگاه آزاد مراجعه کنی . دانشجو هاشون رو تحت پوشش دارن .

دیگه هم لازم نمی بینم که پاسخی بهت بدم که فروم از بحث تخصصیش خارج نشه .

http://fr.wikipedia.org/wiki/Belgique
    معذرت می خوام هیچ ربطی به این بحث کوچولویی که بینتون پیش اومده نداره ولی از نوع جواب دادنتون خوشم اومد کلی خندیدم وقتی جوابو خوندم مخصوصا اون سیل تو پله ))))

نقل قول نوشته اصلی توسط sadegh_cpu نمایش پست ها
    بیشتر از 4000 تا فیلم به زبان فرانسه :
    http://avaxhome.ws/video/language/v_french
    صادق جان سلام و خیلی ممنون از اینهمه لطفی که به ما اهالی این قسمت فروم داری.
    راستی روشی بلدی که بشه از rapidshare به شیوه ایرانی (یعنی بدون محدودیت و بدون اکانت!!) دانلود کرد؟ سایت rapidbaz که یکی از دوستان گفته بود که خیلی کند بود. البته من اشتراکشو ندارم ولی همینطوری که دانلود کردم کند بود.
    بازم خیلی ممنون

آقا صادق

سوا منو جواب ندادین من اینترنت پر سرعت ندارم و نمی تونم این لینکها رو دانلود کنم جایی نیست که دیکشنری فرانسه که مثل نارسیس تلفظ هم داره بفروشه یا این فیلمایی که شما لینک کردی

نقل قول نوشته اصلی توسط sadegh_cpu نمایش پست ها
    جناب Albaco ، من که گفتم میشه با همون dial up هم دیکشنری بابیولن که تلفظ هم داره رو دانلود کنید ! (در صفحات قبل) با یه کارت اینترنت 2 ساعته میتونید دیکشنری و تلفظ رو دانلود کنید.ضمنا من چون تهران نیستم نمیدونم کجا میتونید این چیزهایی که معرفی کردم دانلود کند اما بعضا کافی نت ها با گرفتن مبلغی براتون دانلود میکنند.
    خدمت 3mohajer عرض شود که اگه شما اکانت رپیدشیر نداشته باشی مجبوری اون دکمه free رو بزنی و اگه امکانش باشه (که همیشه هست) می شه دانلود کرد ، در این حالت مجانی فقط میتونید هم زمان یک فایل رو دانلود کنید و در صورت قطع اینترنت مجبورید دوباره از اول دانلود کنید و اگر میخواهید از user پریمیوم استفاده کنید مجبورید هزینه کنید و این محدودیتها برداشته میشه.
    حالا من میخواهم پیشنهاد کنم که اگه کسی یوزر پریمیوم داره یا از سایتهای دیگه استفاده میکنه لینک دانلود مستقیم خودش رو در اختیار بقیه قرار بده تا بقیه هم از همون لینک استفاده
    اگه یه آدم باحال هم پیدا بشه اینها رو که دانلود کرد رو dvd رایت کنه و در اختیار دیگران قرار بده که دیگه عالیه ! اگر من خودم فرانسه میخوندم حتما این کار رو میکردم
    سلام
    من خیلی وقته که توی این تاپیک کامنت نذاشتم ولی هر روز دنبالش میکنم. خدا وکیلی این پیشنهاد صادق محشره. اگه یه شیر مرد یا شیر زن پیدا بشه و این لینک ها رو دانلود کنه و DvD کنه اونوقت که "سه ژانتیی" میشه. من هم اینترنتم Dial-up است و واقعا از دانلود این همه کتاب و فایل صوتی وسوسه کننده محرومم .
    به قول اون دوستمون : " سیل وو پله"
    فایل نامبر: 6 اکتبر 2009 تاریخ مصاحبه : 13 آوریل 2010 دمشق
    فایل نامبر فدرال: 14 آوریل 2010
    آپدیت:4 آوریل 2013
    مدیکال 10 جولای 2013 ویزا: 19 آگوست 2013

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط guilty نمایش پست ها
    سلام خسته نباشید. شما مدرک IELTS هم دارید ؟ یعنی فقط با این امتحان میشه از مصاحبه خلاص شد؟ امتیازات زبان انگلیسی چطور خودشون میدن بره؟ من میخوام فرانسه رو تو فرم 8 بزنم آیا با B1 میشه 10 امتیاز فرانسه و 5 امتیاز انگلیسی رو آورد؟
    سلام دوستان کسی میتونه چواب بده؟

نقل قول نوشته اصلی توسط guilty نمایش پست ها
    سلام دوستان کسی میتونه چواب بده؟

سلام
    دوست عزیز اگه از طریق کبک اقدام کرده باشید فقط و فقط داشتن و ارسال مدرک ارزشیابی زبان فرانسه (DELF - DALF - TEF - TCF) باعث قبولی بدون مصاحبه یا به اصطلاح waive شدن شما میشه.
    و داشتن مدرک IELTS تاثیری در قبولی بدون مصاحبه شما نداره.

موفــــــــــق باشــــــــــــید

Junior Member

میشه کمی در مورد جزییات آزمون tcfتوضیح بدهید.شامل چند تا سوال هست؟بخش listening داره ؟آزمون شفاهی به چه ترتیبه ؟همان روز آزمون کتبی هست یا بعدا ؟ممنونم
    ویرایش توسط alba : November 12th, 2009 در ساعت 01:57 PM

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)