نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 494 از 805 نخستنخست ... 394444484485486487488489490491492493494495496497498499500501502503504544594 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,931 تا 4,940 , از مجموع 8047

موضوع: فرم DS-160

ApplyAbroad Superstar Heisenberg7 آواتار ها

پیش فرض پاسخ : فرم DS-160

نقل قول نوشته اصلی توسط sohrab_369 نمایش پست ها
    سلام دوستان لطفا یکی کمک کنه: آی 20 من و همسرم در حال صادر شدنه و تا چند روزه دیگه سویس نامبرها رو دریافت می کنیم. من نمی دونم بعدش باید برا هر سویس نامبر یه فرم دی اس پر کرد یا اینکه اف 1 فقط باید پر کنه فقط و تو قسمت همراهان اسم همسرو وارد کنه . اگه حالت اوله اینکه می گن وقت مصاحبه 2تا میشه پس چیه. اگه حالت دومه تو قسمت همراهان که میاره اصلا جایی نداره که سویس همسر رو وارد کرد. قاطی کردم ، لطفا کمک کنید.
    تا جایی که یادمه ... F1 تو ds-160 فقط مال خودش رو مینویسه

ولی F2 هم مال خودش هم همسرش!

این از sevis number ها

=-=-==-=-=-=-=-=-=-=-=-

برای این که چه کار کنید از این تاپیک شروع کنید:

DS-160: مقدمات، انتخاب سفارت، barcode و Personal Information!

تو قسمت سوالات رایج رو بخونید!
    کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

سلام یک سوال دارم، ممنون میشم اگه کسی بتونه کمکم کنه.

من وقت سفارت گرفتم ولی هنوز فرم DS-160 رو نفرستادم (فقط application ID رو واسه وقت گرفتن استفاده کردم). اگه دو هفته دیگه این فرم رو بفرستم ایراد داره یا ممکنه مشکلی ایجاد شه؟!! اصلا ممکنه سفارت به این قضیه ایراد بگیره که چرا فرم رو مثلا سه هفته بعد از اینکه وقت گرفتین فرستادین؟؟؟!!

ممنون

Global Moderator

Simon آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط ariannezhad نمایش پست ها
    سلام یک سوال دارم، ممنون میشم اگه کسی بتونه کمکم کنه.

من وقت سفارت گرفتم ولی هنوز فرم DS-160 رو نفرستادم (فقط application ID رو واسه وقت گرفتن استفاده کردم). اگه دو هفته دیگه این فرم رو بفرستم ایراد داره یا ممکنه مشکلی ایجاد شه؟!! اصلا ممکنه سفارت به این قضیه ایراد بگیره که چرا فرم رو مثلا سه هفته بعد از اینکه وقت گرفتین فرستادین؟؟؟!!

ممنون
    سلام
    خیر سفارت به همچین موردی گیر نمیده. چون روی DS مطالعه میشه 1-2 روز قبل وقتتون بفرستید بهتره. ضمنا اگر سابمیت نکنید احتمال اینکه کامپیوتر یا سایتشون مثلا قاطی کنه رو در نظر داشته باشید. خلاصه کار امروز به فردانفکن.
    شادزی
    اطلاعیه مهم در بخش آمریکا
    اطلاعیه مهم در بخش کانادا

شبیه ساز آزمون تافل را از کجا دانلود کنیم؟
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.

Junior Member

سلام دوستان، کسی به این دو سوال اول من جواب نداد! یه سوال سوم هم اضافه کردم و دوباره پست میکنم اینجا، لطفا جواب بدید.

1- از اونجاییکه من سربازیم رو زیر نظر بنیاد ملی نخبگان با انجام پروژه مرتبط با رشتم (معماری) گذروندم در قسمت Have you ever served in the military? ذیل Branch of service خوبه بنویسم؟ Elite Staff of The Armed Forces (بنیاد نخبگان نیروهای مسلح)

2- با توجه به اینکه من رشتم به گونه ای هست که توی شرکت های مختلف به صورت پروژه ای کار کردم و هر پروژه بیشتر از دو سه ماه نبوده در قسمت Work/Education/Training و بخش Previous که مربوط به پنج سال گذشتست، دو شرکت آخری که توشون کار کردم رو نوشتم و مدت حضورم تو هرکدوم رو همون دو سه ماه زدم، این مشکلی ایجاد نمیکنه؟ کم نیست؟

3- از اونجاییکه من هر دو مقطع کارشناسی و ارشدمو تو یه دانشگاه خوندم، به نظرتون این دو رو از هم جدا کنم و مشخصات تکراری دانشگاه رو با دو بازه ی زمانی مختلف بنویسم و یا اینکه این دو رو یکی کنم (با بازه ی زمانی اول کارشناسی تا آخر ارشد) و مشخصات دبیرستان رو هم بنویسم؟

ممنون

ApplyAbroad Senior Veteran
    mohammad_k88 آواتار ها

دوستان به نظرتون اشکال نداره که من یه فرم جدید پر کنم و شماره اون رو تغییر بدم تو پروفایم؟؟
    یا به نظرتون وارد نکردن مدرسه های دبیرستان خیلی هم مهم نیستن. کسی تجربه مشابهی رو ندیده؟
    If one can do it, you too can do it, if no one can do it, you must do it

میشه من برای محکم کاری یه بار دیگه این سوالو بپرسم که خیالم راحت شه. تا اونجایی که من فهمیدم مثل اینکه میشه الان من برم فقط همون شماره ای مه اول فرم DS160رو میده برای وقت سفارت استفاده کنم و Sevis Fee رو بریزم و وقت سفارت و بگیرم . بعد سر فرصت بشینم این فرم DS رو پر کنم. یعنی مشکلی نیست دیگه؟ خیالم راحت باشه؟ چون میتریم وقتا پر شه این فرمم وقت گیره یه ذره!!
    ممنون

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط samanehghgh نمایش پست ها
    میشه من برای محکم کاری یه بار دیگه این سوالو بپرسم که خیالم راحت شه. تا اونجایی که من فهمیدم مثل اینکه میشه الان من برم فقط همون شماره ای مه اول فرم DS160رو میده برای وقت سفارت استفاده کنم و Sevis Fee رو بریزم و وقت سفارت و بگیرم . بعد سر فرصت بشینم این فرم DS رو پر کنم. یعنی مشکلی نیست دیگه؟ خیالم راحت باشه؟ چون میتریم وقتا پر شه این فرمم وقت گیره یه ذره!!
    ممنون
    خیالت راحت.برو وقت بگیر
    فقط یادت نره بعد بیا دی اس ت رو پر کن.

Junior Member

با سلام
    دوستان من سر یک مطلبی واقعاً گیج شدم نمیدونم چرا انقد دارن میپیچونن قضیه رو!
    من هم اکنون دانشجوی ترم آخر لیسانس هستم که اپلای کردم و پذیرش دارم. حالا در قسمت Work/Education/Training Information به تفکیک چه باید بنویسم؟
    1) در قسمت Present باید بزنم not employed یا بزنم student یا education یا Engineering?
    2) در قسمت past باید چه مقطع هایی رو بنویسم؟ ابتدایی، راهنمایی، دبیرستان و دانشگاه؟ یا فقط دانشگاه لازمه؟
    3) در قسمت Past هنگام ورود Attendance date دانشگاه چون در تیر ماه فارغ التحصیل اینجا خواهیم شد وقتی میزنم July 2014 میزنه که
    Date of Attendance To cannot be equal to or later than today!
    4) قسمت additional را چه باید زد؟
    5) از آنجا که پسر دایی من محصّل بوده در آمریکا آیا در پاسخ Do you have any relative in US، باید Yes را بزنم که الکی حساسیت ایجاد بشه یه No؟
    ممنونم

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Lighting Design . NYU

نقل قول نوشته اصلی توسط Heisenberg7 نمایش پست ها
    سلام وقت که زیاد داری!

یه دونه دیگه پر کن و دوباره تو پروفایل آپدیت کن!

دقیق پر کن!

گرچه که پر نکنی هم مشکل نمیخوری... خیلی ها به این کاملی پر نمی کنند و مشکلی هم نمیخورن! ولی من خودم باشم کامل کامل انجام میدم...

پس یکی دیگه پر میکنم. تا آخر میرم. DS-160 Confirmation جدید رو پرینت میگیرم. و اون بارکد جدید رو توی قسمت EDIT سایت وقت سفارت SUbmit میکنم. درسته؟
    نمیدونم کجا خونده بودم روش اصلاحشو ولی فک کتم همین بوده

Junior Member

خيلي مهم
    درخواست يه راهنمايي فوري دارم

من همين الان نامه پذيرش و i_20 خودم کرفتم ولي متاسفانه دانشگاه اشتباه کرده i-20همسرم ودخترم را نفرستاده اين در صورتيکه دانشگاه قبلا يک اسکن از سه سري i-20 )خودم همسرم ودخترم براي من ارسال کرده بود. حالا من همبت چهارشنبه آنکارا وقت دارم بليط و هتل مون رو هم گرفتم .hisenberg و simoon عزيز يا هر کدام از دوستان که تجربه مشابه ايي داره به نظرتون من چه کار کنم ؟ميشه ازi-20 همسرم ودخترم خودم پرينت بگيرم ببرم؟
    البته اين را هم اضافه کنم که من همبن الان از دانشگاه خواستم که با يک پست سريع مدارک جا افتاده را به آدرس هتلم بفرسته که اميدوارم تو اي دو روز بزسه.
    خوا هشا اگر ميشه من و راهنمايي کنيد.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)