نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 498 از 805 نخستنخست ... 398448488489490491492493494495496497498499500501502503504505506507508548598 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,971 تا 4,980 , از مجموع 8047

موضوع: فرم DS-160

ApplyAbroad Superstar Heisenberg7 آواتار ها

پیش فرض پاسخ : فرم DS-160

نقل قول نوشته اصلی توسط jigo0ol نمایش پست ها
    سلام
    من یک فرم DS-160 یک ماه و نیم پیش نصفه پر کردم و save کردم حالا وقتی retrieve می کنم فرم را میاره اما بالای فرم تاریخ expriration date رو زده آخر April که یعنی گذشته است. این یعنی من دیگه نمی تونم این فرم را تکمیل کنم و بفرستم؟
    سوال دیگه اینکه من این فرم رو وقتی برای یک سفارت دیگه upload می کنم بهم یک شماره جدید میده اما باز همان تاریخ انقضای قبلی یعنی آخر اپریل اون بالای فرم وجود داره. مشکل چیه ؟
    سام
    وقت رو تلف نکن! از نو پر کن!
    کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

نقل قول نوشته اصلی توسط sara89aryanpou نمایش پست ها
    سلام
    من دوتا سوال دارم.
    من bs را به نام خودم گرفتم حالا در فرم ds160 یه بندی به صورت person paying for you داره اینو چی بزنم؟
    تو سفارت میخوام بگم بابام این پولو به حسابم ریخته و این تعهد نامه هم داده. در این صورت نمیدونم اون بند را چه طوری جواب بدم؟
    یه کار دیگه هم میتونم بکنم اینکه یه bs جدید به نام بابام بگیرم که با bs اولیه فرق داشته باشه و در اون بند بزنم بابام اسپانسرمه؟

حالا به نظر شما چی کار کنم؟
    سلام

کار خوبی نکردید! بهتره به نام پدرتون باشه!

الان با این کاری که میخواهید بکنید یکم سخته نظر دادن!
    کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

نقل قول نوشته اصلی توسط DKa نمایش پست ها
    وقت گرفتم ولی فرم DS-160 رو هنوز سابمیت نکردم حالا شک کردم که تو همون مرحله اول فرم DS احساس میکنم محل سفارت رو بجای دبی ، ابوظبی زدم چون مشکوکم میخواستم کلا یه فرم جدید از اول پرکنم شماره DS ام رو هم در سایت سفارت تغییر بدم یعنی مشکلی پیش میاد با وجود اینکه DS قبلی رو هنوز سابمیت نکردم؟
    چند مرحله قبل از سابمیت دوباره محلی رو که انتخاب کردی نشون میده.. و اونجا میتونی عوضش کنی!

اگر نشد.. سابمیتش کن... وقتی سابمیت کردی... ببند.. دوباره برو retrieve کن! و بعد از retrieve کردن... میبینی که گفته print confirmation or submit a new application... یه همیچین چیزی... اون submit/create new application رو بزن.. و بعد کشور جدید رو انتخاب کن... تقریباً فرم رو 95% پر شده میاره... و باید فقط صفحه صفحه بری جلو تا سابمیت کنی!

نقل قول نوشته اصلی توسط amoo_gholam14 نمایش پست ها
    سلام
    من ریترنینگ هستم و دارم دی اس 60 رو پر می کنم.
    آیا باید اس اس ان و تکس پییر آی دی رو هم وارد کنم؟
    آدرس الانم تو یو اس رو بدم اوکی؟
    ممنون
    سلام

اگر دارید اون دو تا SSN و TAX PAYER ID رو وارد کنید!

بعله میتونید این کارو بکنید! ایران رو هم بدید مشکلی نیست

نقل قول نوشته اصلی توسط glkhsn نمایش پست ها
    سلام و درود بر دوستان. 2 تا سوال در پر کردن DS دارم ممنون میشم کمک کنید.
    من f1 هستم(female) و فامیلی در امریکا ندارم. همسرم که F2 هست عموش امریکاست که قطعن در DS همسرم در پاسخ به OTHER RELATIVES میگم ولی سوالم اینه که برای خودم هم باید ایشون رو در فامیل بیارم یا نه!
    دوم اینکه برای ساپورت مالی بهتره شوهرم BS بده یا پدرم؟ هنوز هم در I20 ساپورت معرفی نکردیم.
    ممنونم از همه که کمک میکنید.
    سلام... به نظرم هم آره هم نه! خیلی فرق نمی کنه!
    ولی برای این که حساسیت کمتر شه به نظرم نزنید.. !!! ولی اگر آفیسر پرسید فامیل دارید یا نه... بگید خودم نه ولی همسرم عموش اونجاست...!

Junior Member

سلام بچه ها بلاخص Hiesenberg7 اعظم

یه سوال دارم تو پر کردن فرمم. در قسمتی که پرسیده who will pay for your trip?
    من جواب دادم other company/ organization. (من فاند GA گرفتم)
    اما سوال من اینجاست که در جواب relationship to you چی باید بگم؟

نقل قول نوشته اصلی توسط hircania نمایش پست ها
    سلام بچه ها بلاخص Hiesenberg7 اعظم

یه سوال دارم تو پر کردن فرمم. در قسمتی که پرسیده who will pay for your trip?
    من جواب دادم other company/ organization. (من فاند GA گرفتم)
    اما سوال من اینجاست که در جواب relationship to you چی باید بگم؟
    سلام

employer/other

نقل قول نوشته اصلی توسط Heisenberg7 نمایش پست ها
    سلام

کار خوبی نکردید! بهتره به نام پدرتون باشه!

الان با این کاری که میخواهید بکنید یکم سخته نظر دادن!
    مرسی از پاسختون ولی از اونجایی که bs به نام خودم فک کنم باید تو اون بند گزینه ی self را بزنم، نظرتون چیه؟
    احتمال داره اصلا تو سفارت ازم نپرسه این پولو از کجا اوردی و من مجبور نشم بگم این پولو بابام به حسابم ریخته

نقل قول نوشته اصلی توسط sara89aryanpou نمایش پست ها
    مرسی از پاسختون ولی از اونجایی که bs به نام خودم فک کنم باید تو اون بند گزینه ی self را بزنم، نظرتون چیه؟
    احتمال داره اصلا تو سفارت ازم نپرسه این پولو از کجا اوردی و من مجبور نشم بگم این پولو بابام به حسابم ریخته
    بزن خودت

بودن کسایی که نپرسیدن... بودن کسایی که حساس شدن... بوده کسی که گفته من پول رو پدرم بهم داده ولی ریجکت هم شده!

نمونش اینجا

نقل قول نوشته اصلی توسط Heisenberg7 نمایش پست ها
    بزن خودت

بودن کسایی که نپرسیدن... بودن کسایی که حساس شدن... بوده کسی که گفته من پول رو پدرم بهم داده ولی ریجکت هم شده!

نمونش اینجا
    مرسی که موضوع را برام روشن کردید اگه یه bs جدید بگیرم به نام پدرم و اونو تو سفارت ارائه بدم، مشکلی برام پیش نمیاد؟
    یعنی منظورم اینه که اونا نمیدونن من چه bs به دانشگاه ارائه دادم؟

ممنونم

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)