سلام. من الان میخوام سفارت را که تایید کرده بودم عوض کنم ولی قسمت مربوط به ان هاید شده واسه همه همینجوره؟
ویرایش توسط ahr270 : May 23rd, 2014 در ساعت 12:11 PM
با سلام
در سال ٢٠١١ ، سه نفر
در سال ٢٠١٢ ، هشت نفر
در سال ٢٠١٣ ، پنج نفر از دوستان من ، مداركشون رو مهر و تمبر دادگستري نزده بودند و نقص مدارك خوردند و مجبور شدند دوباره ببرند تا مهر و تمبرش كنند
بارها به اين نكته اشاره كردم كه اينجا فقط يك فروم براي تبادل اطلاعات هست و هيچ يك از پست ها وحي ملزم نيست
پس دوستان فقط اطلاعات رو ميخونند و با عقل و دانسته هاي خودشون مقايسه ميكنند
هر يك از دوستان در مورد تصميم اينكه تمبر و مهر رو بزنه يا نزنه ، كاملا آزاده
موفق باشيد
سلام دوستان بعد از ارسال فرم باید چی کار کنیم دیگه؟منظورم اینه که باید پیگیری کنیم؟ ایمیل بزنیم به kcc؟
دوستان لطفا راهنمایی بفرمایند:
1- من با پدرم حساب مشترک سپرده داریم ، آیا گواهی همین موضوع از طرف بانک برای تمکن مالی کفایت می کند و آیا احتیاجی به ارائه حساب جاری نیز می باشد؟
2- آیا می شود برای اسپانسر اقدام نکرد و بعد از مصاحبه اگر اسپانسر خواستن ، برای آن اقدام نمود یا فرصت از دست میرود و امکان ریجکت شدن هست !
3- روند کاری مصاحبه چگونه است ؟ و آیا در صورت نقص مدارک فرصت برای تکمیل آن داده میشود ؟
با سلام
شما كه ماشاالله انقدر اطلاعاتتون زياد و دقيق هست ميشه بفرماييد ملاك تشخيص مترجم لايق و قابل قبول (Translator is competent) براي سفارت امريكا چيه ؟
دوست عزيز ، ملاك تشخيص معتبر بودن يك مترجم رسمي در تمام دنيا ، نهاد پايداري عدل در اون كشوره كه در ايران دادگستريه
اين موضوع رو ميتونيد از يك مترجم رسمي بپرسيد (مترجم رسمي ، نه منشي دارالترجمه) .
موفق باشيد
علاقه مندی ها (Bookmarks)