صفحه 17 از 19 نخستنخست ... 78910111213141516171819 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 161 تا 170 , از مجموع 183

موضوع: کار در مالزی (ویزای کار - اجازه کار - یافتن کار - ...)

Junior Member

پیش فرض پاسخ : کار در مالزی (ویزای کار - اجازه کار - یافتن کار - ...)

نقل قول نوشته اصلی توسط saman2013 نمایش پست ها
    سلام وقت همگی بخیر . درمور کار در مالزی سوال داشتم . من لیسانس مکانیک دارم ولی تمایل به ادامه تحصیل ندارم چون به رشتم علاقه ای ندارم . درواقع فقط یه مدرک داریم همین . تخصص خاصی هم ندارم . دارم زبان میخونم . میخواستم ببینم که میتونم اگه زبانم تکمیل بشه و بتونم خوب صحبت کنم . ایا امکان اینکه بتونم در مالزی کار حتی با حقوق 500 رینگیت پیدا کنم وجود داره‌؟‌ مثلا تدریس خصوصی زبان ..مثلا کار دریک هتل در یه قسمت خاص ... کار در یک فروشگاه به عنوان فروشنده ..کار دریک شرکت ایرانی که نیازی به تخصص خاص نداره ... و مثلا یه خونه هم با 800 رینگیت اجاره کنم و اونجا زندگی کنم ... حالا میخواد با ویزای توریستی باشه یا مثلا میگن ماهی 700 رینگیت به کالج زبان میدی برات ویزا صادر میکنه ... بدون اینکه بخوای تحصیلی کنی ..یا اینکه مثلا با ویزای کار ..اونشو نمیدونم .. فقط میخوام اونجا یه درامدی داشته باشم حتی 500 تا و از تهران هم یه ساپرتی بشم و یه خونه هم با 800 تا اجاره کنم و زندگی کنم اونجا و از این ممکلت برم ... درضمن قبلا یه ماه مالزی بودم و با شرایط اونجا اشنایی دارم ... درضمن ادم قانعی هم هسم و دنباله درامد بالا نیسم حتی ... درضمن یادمه اونجا تو مجلات ایرانی اگهی هایی میزدن که حتی بدون تخصص ما برای شما کار پیدا میکنیم ... درضمن دانشجو هم نیسم که بخوایین بگید وقت نمیکنی کار کنی یا مثلا به دانشجو اجازه کار نمیدن ..این مسئله رو هم ندارم ... ممنون میشم اگه کسی بتونه راهنمایی کنه منو ... تشکر .
    تقریبا سوال مشابهی رو اکثرا میپرسن . عزیزم شما قدر چیزهایی که داری رو نمیدونی مثالش : خودت گفتی لیسانس مکانیک گرفتی. حالا میخوای راه بدتد رو بری . مالزی و المان شده مقصد فراریها پر از ایرانیانی هستش که برای ادامه زندگی چاره ای جز دزدی و قاچاق ندارن . مگه اونایی که خوش شانس بودن . با ماهی 500 رینگیت میخوای اینجا چیکار کنی؟ جز اینکه به پدر و مادرت عذاب بدی . گناهشون چیه ؟ اگه شغل مرتبه پایین میخوای توی همون ایران هم پیدا میشه . اینجا به ایرانیها حتی اگه خیلی تاپ باشن با هزار التماس و بدبختی میانبر و آشنا و معرف و خلاصه هزار بدبختی کار پیدا میکنن و. مردم مالزی (نه فقط مالزی ،هر کشوری) به نیروی کار خارجی به چشم آفت نگاه میکنن .چون مثلا جوون خودشون دنبال کار میگرده و حسودی میکنه که یک ایرانی (یا هر خارجی) اینجا درس خونده و شغل خوبی پیدا کرده . کم نیستن کسایی که سوال مشابه شما رو میپرسن و هیچ کس هم علاقه ای نداره جواب بده

Junior Member USMC آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    دیپلم معماری-رشته hairdresser (آرایشگری)

سلام--دوستان گلم من برای یه دوره 5 یا 6 ماه دارم میرم کالج زبان انگلیسی در کوالامپور---
    من 80 درصد تصمیم برای این کار فقط اینه که بتونم کار متناسب با رشته فنی خودم پیدا کنم(hairdresser آرایشگری گرید یک )
    میخواستم بدونم که میتونم تویه این 5 یا 6 ماه کار مرتبت با این رشته فنی پیدا کنم..
    خواهشا آیه یاس نخونین....
    با تشکر
    جواهریان

Junior Member

با عرض سلام و احترام خدمت کلیه دوستان و هموطنان گرامی

با کسب اجاز از مدیر محترم و شما سروران گرامی از اینکه احتمالاً این پست مرتبط با موضوع نباشد جداً عذر می خواهم با توجه به بررسی های من مناسبترین موضوع مرتبط با نیاز من همین جا بود.
    دوستان عزیز در ادامه مطالبی را خدمت شما بزرگواران عرض می کنم که به عقیده ی خودم هم برای هدف ما مثمر ثمر خواهد بود و هم احتمالاً برای هموطنان عزیز در مالزی.

موضوع اینه که در سال 2011 من به اتفاق یکی از دوستان که اقامت مالزی دارند (خودم اقامت ندارم و اکنون ایران هستم) اقدام به خرید سهام یک شرکت در مالزی نمودیم یعنی قبل از ما هیئت مدیره ی این شرکت اشخاص دیگری بودند که در سال 2009 در اداره ی ثبت شرکت های مالزی ثبت شده بود همانطور که مستحضرید برای اینکه بتوان از طریق ثبت شرکت در مالزی اقامت گرفت باید آن شرکت حداقل یک میلیون رینگت گردش مالی داشته باشد در واقع این شرکت را ما برای این ثبت نمودیم که پس از تامین این گردش خود من بتوانم اقامت مالزی را دریافت کنم و گرنه دوستم از قبل مقیم آنجا بودند. به هر حال تقریبا پس از سال 2012 همه چیز به هم ریخت و یهو ارزش پول ما به یک سوم کاهش یافت و ما دیگر نتوانستیم بر اساس پیش بینی هایمان سرمایه لازم را برای گردش مورد نظر تامین کنیم و اکنون شرکت در مالزی غیرفعال است. راستش دیروز با یکی دیگر از دوستان که آموزشگاه زبان انگلیسی دارند و در سال 2011 برای ایشان نیز شرایطی همانند ما فراهم شده بود که در کوالالامپور یک آموزشگاه خصوصی با همکاری یک مرد حدود 60 ساله آمریکایی که ویزای سکند هوم داشتند راه اندازی کنند یعنی آمریکاییه بعد از اینکه با ایشان آشنا می شوند و از قدرت صحبت کردن ایشان با هر دو لهجه ی بریتیش و امریکن و اینکه حدود 15 سال سابقه تدریس زبان با تمرکز بر آیلتس و تافل از ایشان می بینند تصمیم می گیرند که سرمایه ی اجاره ی مکان آموزشگاه و ... را مرد آمریکایی و موضوع تدریس و جذب دانشجویان زبان انگلیسی را دوست ما به عهد بگیرد که با توجه به اینکه تعداد هموطنان در آن تاریخ در کوالالامپور بسیار زیاد بود و ایشان حداقل ده نفر از دوستانشان در کوالا دانشجو بودند، دوستان شان قول معرفی دانشجویان هموطن را به آموزشگاه به ایشان می دهند که حتی طبق گفته وی تعدادی از هموطنان تا مدت یک هفته ای که ایشان آنجا بودند آمادگی شان را برای شرکت در کلاسها اعلام کرده بودند که متاسفانه سرنوشتی شبیه سرنوشت ما برای ایشان نیز رقم می خورد علاوه بر اینکه دولت مالزی نیز بعد از این تاریخ با ایرانیان با غضب بیشتری برخورد می کند و دوست ما دیگر این ریسک را نمی کنند و این کار را انجام نمی دهند.

خلاصه سخن را کوتاه و بیش از این سرتان را به درد نیاورم، دیروز بهش پیشنهاد دادم که با توجه به اینکه ما یک شرکت در مالزی داریم و در مالزی برای انجام هر کاری باید شرکت داشته باشید، بیا شما هم مقداری از سهام شرکت ما را خریداری کن با توجه به اینکه ما در ایران شرکت دیگری داریم از طریق ثبت نمایندگی شرکت ایرانمان در مالزی به مدت 3 سال ویزای اقامت در مالزی را تهیه (راستش قبل از ثبت شرکت اطلاع نداشتم که از طریق ثبت نمایندگی شرکت ایران در مالزی می شود اقامت گرفت) و پس از آن در مالزی آموزشگاه زبان تاسیس و با تکیه بر هموطنان ساکن در کوالالامپور مالزی کارمان را شروع می کنیم راستش پاسخ منطقی به من دادند 1. اینکه در زمانی که من قصد انجام این کار را در مالزی داشتم حداقل حدود 10 نفر دوست صمیمی در آنجا داشتم که قول معرفی دانشجویان هموطن را به من داده بودند و من حتی در همان مدت کوتاه تعدادی از آنها را ملاقات کردم اکنون آن دوستان من از مالزی خارج شدند و دیگر کسی را نمی شناسم و دلیل دیگه همین بحث مشکلات نوسان عرض و ... که موضوع را از ریسک کردن به قمار تبدیل می کنه به هر حال نتیجه ی بحث این شد که من تحقیقات بیشتری در خصوص مشکلات انجام بدهم و نهایتاً نتیجه گیری کنیم با توجه به شرایط امکان انجام این کار هست یا خیر با توجه به اینکه حدود 3 سالی هست با اپلای ابرود آشنا هستم و استفاده های زیادی از این وب سایت کردم که جا دارد همین جا از دست اندر کاران نهایت تشکر و قدردانی را داشته باشم بهترین جا را همینجا دیدم در کنار شما هموطنان عزیز ساکن در مالزی که بتوانم از راهنمایی ها و پیشنهادات ارزنده اتان حداکثر استفاده را ببرم.

قبل از اینکه خواسته هام را به شما عزیزان اعلام کنم لازمه مختصری در مورد مهارت ها و توانی های دوستمون در آموزش زبان انگلیسی خدمتتون عرض کنم.
    1. تهیه و استفاده از سبکی منحصر به فرد برای آموزش زبان انگلیسی که بسیار روش عالی برای کسب نمره ی بالا در آیلتس و تافل می باشد. البته مشروط به اجرای صحیح و دقیق دانشجو بر اساس آموزشهایی که داده می شود.
    2. تالیف 2 کتاب در مورد زبان که گرامر و نکات رسمی و غیر رسمی زبان را با زبانی بسیار ساده و قابل فهم برای عموم بیان می کند .
    3. دارای 15 سال سابقه ی آموزش به طوری که حتی آموزشگاه های رقیب ترم پایانی دانشجویان جویای مدرک آیلتسشان را به ایشان معرفی می کنند به دلیل استفاده از متد منحصر به فرد ایشان جالبه بدانید برای هر اسکیل اسپیکینگ، ریدینگ و ... را حداقل 100 نفر مربی آموزشی را به هنگام استخدام جهت همکاری در آموزشگاه را امتحان و تعویض نموده اند تا اینکه شخص مورد نظر را یافته اند البته لازم به توضیح است که مربیان مورد نظ همه دانشجویان خود ایشان می باشند. که الحق و الانصاف بسیار با وجدان آموزش می دهند به طوری که من و همسرم اکنون برای کسب آیلتس 7 در هر چهار اسکیل در آموزشگاه ایشان مشغول به یادگیری می باشیم.
    4. صحبت کردن ایشان با لهجه ی بریتیش و امریکن در حد بومی می باشد که عرض کردم باعث شده بود اون بنده خدا آمریکایی (اکنون در مالزی نمی باشند) همه ی سرمایه را تامین کند و خود من حقیقتش لذت می برم وقتی با این مهارت صحبت می کنه.

درخواست ها:
    1. لطفا در صورت امکان بفرمایید الان از هموطنان در مالزی کسی حاضر است برای یادگیری زبان انگلیسی و کسب نمره ی آیلتس و تافل اعم از کلاس خصوصی یا عمومی با توجه به توضیحات فوق با ما اقدام کند؟
    2. به نظر شما الان تعداد دانشجویان هموطن مشغول به تحصیل در دانشگاههای مالزی حدود چند نفری است ؟
    3. به نظر شما ما این هدف را دنبال کنیم یا با توجه به مشکلاتی که شما عرض می فرمایید کنسل کنیم؟
    4. آیا شما یا دوستانتان حاضر هستید در آموزشگاه احتمالی ما در آینده شرکت کنید؟
    5. هر گونه پیشنهاد دیگری دارید منت بر سر ما نموده و اعلام بفرمایید ضمن اینکه به نظر شما چه بیزنس یا کاری در مالزی اکنون با توجه به شرکتی که ما داریم می شود انجام داد؟
    ضمناً این قول را خواهم داد در صورت معرفی هر نفر به آموزشگاه ما پس از کسر هزینه ها حداقل 20 درصد از سود خالصی که بابت هر نفر دانشجو به ما به شما پرداخت نمایم.

در نهایت کمال تشکر و قدردانی را از یکایک شما بزرگواران دارم که وقت گرانبهای خودتان را صرف مطالعه این مطلب و مطالب ارسالی آتی شما که بابت این توضیحات خواهید گذاشت را داشته باشم.
    لطفا اگر مورد خصوصی بود یا نیاز به کسب اطلاعات بیشتری در مورد مطالب فوق داشتید با این ایمیل حقیر را مطلع فرمایید. gmpenglish@gmail.com در اولین فرصت پاسخ خواهم داد.

دوستان شاید نا مربوط باشه اما کسی میتونه به من چند تا شرکت خوب برای apply کردن معرفی کنه ایرانی یا خارجی براب کار کردن..شرکت های طراحی وب و کارهای کامپیوتری جهت اپلای اماخودم نمیشناسم متاسفانه

Junior Member

سلام دوستان من حدود 4 سال سابقه کار در طراحی ابزاردقیق سکوهای نفتی در ایران رو دارم و مدرک ارشد برق(کنترل) دانشگاه آزاد دارم و همچنین آیلتس 6 آیا با این شرایط میتونم امیدوار به پیدا کردن کار تو مالزی باشم؟؟ حقوق معمول برای اینجور کارا چقدره. ممنونم

Junior Member

سلام اگه میشه بگید چجوری ادرس ایمیل اقا سعید رو گیر بیارم چند تا سوال ازش دارم ممنون میشم اگه بگید

Junior Member

شرایط گرفتن ویزا برای جوشکار و برش کار زیر اب در استرلیا چجوریه

Junior Member

آقای USMC
    کار آرایشگری یا هر کار دیگری میخوای زبان مالایی ارجحیت داره به انگلیسی! البته این به این معنی نیست که انگلیسی اصلا به دردت نمیخوره اما هر آرایشگاهی که من رفتم اکثرشون انگلیسی بلد نبودن ! مجبور شدم مالایی دست و پا شکسته باهاشون صحبت کنم.
    اینجا به بنگلادشی ها خیلی راحت کار میدن و تقریبا هیچ کدومشون انگلیسی بلد نیستن.
    پس زبان مالایی bahasa melayu
    بعدش هیچ هیچ تضمینی نمیکنم بتونی ویزای کار بگیری و اطلاعات زیادی ندارم

Junior Member

آقای GHP
    متاسفم برای اتفاقی که برای سرمایه شما افتاد.
    شما میخواهید اینهمه سرمایه رو بیارید مالزی تا اقامت بگیرید اقامتی که مشروطه نه دایم. دوست داشتم بدونم چرا اینکارو میکنید.

اما آیلتس. برای اپلای کردن در دانشگاه های مالزی نیازی به آیلتس نیست ! خودشون یه دوره میزارن . برای دانشگاه های اینجا فقط پول مهمه .

Junior Member

هر کس بخواد آیتس بگیره از همون ایران میتونه . و بهترین کار هم از ایرانه . چرا بری یه کشور دیگه چند برابر خرج کنی؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)