صفحه 118 از 225 نخستنخست ... 1868108109110111112113114115116117118119120121122123124125126127128168218 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,171 تا 1,180 , از مجموع 2250

موضوع: برندگان لاتاری 2015

Junior Member

پیش فرض پاسخ : برندگان لاتاری 2015

سلام
    کیس نامبر شما با AS شروع شده این کیس مربوط به قاره اسیا هستش ، از قاره اسیا حدود 20000 نفر قبول شده اند که از هر کشور فقط برای 7% امکان دریافت ویزا هست ، ایرانیان حدود 4992 (کیس نامبر میتونه از 1 تا 20000 باشه ) نفر برنده شده اند که از این تعداد 3500 نفر (7% از 50000 نفر) ویزا خواهند گرفت . نگران کیس نامبر خود نباشید .برندگان 2014 از ایران تا شماره 12700 هم برای مصاحبه دعوت شده اند سایت بولتن را مطالعه فرمایید.

http://mtcanada.blogfa.com/post-12.aspx/
    سلام
    از پاسخگوییتون و همچنین معرفی سایتتون ممنون

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    civil engineering

دوستان سلام. من کیس نامبرم 5xxx هستش. هنوز فرم ds- 260 رو پر نکردم. خیلی استرس دارم. لطفا راهنماییم کنید:

1- آیا دیر نشده؟ چقدر وقت دارم فرمو پست کنم؟

2- من 10 ماه از اعتبار پاسپورتم مونده. آیا قبل از پر کردن فرم باید تمدیدش کنم؟؟؟ چون بعر از تمدید id number عوض میشه

3- آیا اواخر تیر فرم رو پر کنم دیر میشه و ممکنه ظرفیت های ویزا پر شه؟ منظورم اینکه زود فرستادن فرم تاثیری در قبولی در مصاحبه داره؟ یا فقط کیس نامبر نعیین کنندست؟

خواهش میکنم راهنماییم کنید. استرس ناجوری دارم

Senior Member samadsaba آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    power engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط pencil نمایش پست ها
    سلام
    بعد از سابمیت کردن فرم چقدر طول میکشه تا ایمیل برای وقت سفارت بیاد؟
    ممنونم
    از نیمه دوم مهر به بعد تازه پرونده 2015 باز میشه .منتظر کارنت شدن باشین از اون موقع به بعد

رشته و دانشگاه
    power engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط nimamin1984 نمایش پست ها
    دوستان سلام. من کیس نامبرم 5xxx هستش. هنوز فرم ds- 260 رو پر نکردم. خیلی استرس دارم. لطفا راهنماییم کنید:

1- آیا دیر نشده؟ چقدر وقت دارم فرمو پست کنم؟

2- من 10 ماه از اعتبار پاسپورتم مونده. آیا قبل از پر کردن فرم باید تمدیدش کنم؟؟؟ چون بعر از تمدید id number عوض میشه

3- آیا اواخر تیر فرم رو پر کنم دیر میشه و ممکنه ظرفیت های ویزا پر شه؟ منظورم اینکه زود فرستادن فرم تاثیری در قبولی در مصاحبه داره؟ یا فقط کیس نامبر نعیین کنندست؟

خواهش میکنم راهنماییم کنید. استرس ناجوری دارم
    سلام دوست عزیز
    نه اصلا دیر نیست با توجه به کیستون چند ماه فرصت دارین
    اول پاستون رو عوض کنید بعد فرمو بفرستین بهتره
    فوقش 2 هفته طول میکشه.اول عوضش کنین
    ویرایش توسط samadsaba : June 29th, 2014 در ساعت 09:33 PM

سلام
    من برنده 2015 شدم اما چند مورد هست که نگرانم کرده لطفا راهنمایی کنید....
    case number.1من 8000 که به نظر بالاست ... با توجه به این که یه بار تو جریانات 88 دستگیر شدم اما بعد از 24 ساعت آزاد و در دادگاه هم تبرئه شدم(عدم سوء پیشینه رو گرفتم) اما این مورد رو با توضیحات کامل تو اپلیکیشن نوشتم...همچنین اسمم هم محمد و مجردم...در مجموع همه این شرایط به احتمال زیاد FBI check بهم میخوره...
    احتمالا با توجه به کیس نامبر حدودا در ماه جولای(تیر) کارنت میشم و احتمال داره بعد از FBI check و کاغذ بازی های اداری فرصت چندانی برای ورود به امریکا نباشه... و اگرم باشه ظرفیت لاتاری گرین کارد پر شده باشه...!!!
    سوالم از دوستان اینه که کلا شرایط من و استنباطی که کردم رو چطور ارزیابی می کنید...!؟لطفا اگر تجربه شخصی در این مورد دارین بفرمایین!؟

سلام
    یکی از دوستان چندین هفته پیش نمونه فرم 260 با راهنمایی کامل روش پر شدن رو گذاشته بود اینجا. کسی یادشه پست شماره چند بود؟

رشته و دانشگاه
    power engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط lvlohammad2323 نمایش پست ها
    سلام
    من برنده 2015 شدم اما چند مورد هست که نگرانم کرده لطفا راهنمایی کنید....
    case number.1من 8000 که به نظر بالاست ... با توجه به این که یه بار تو جریانات 88 دستگیر شدم اما بعد از 24 ساعت آزاد و در دادگاه هم تبرئه شدم(عدم سوء پیشینه رو گرفتم) اما این مورد رو با توضیحات کامل تو اپلیکیشن نوشتم...همچنین اسمم هم محمد و مجردم...در مجموع همه این شرایط به احتمال زیاد FBI check بهم میخوره...
    احتمالا با توجه به کیس نامبر حدودا در ماه جولای(تیر) کارنت میشم و احتمال داره بعد از FBI check و کاغذ بازی های اداری فرصت چندانی برای ورود به امریکا نباشه... و اگرم باشه ظرفیت لاتاری گرین کارد پر شده باشه...!!!
    سوالم از دوستان اینه که کلا شرایط من و استنباطی که کردم رو چطور ارزیابی می کنید...!؟لطفا اگر تجربه شخصی در این مورد دارین بفرمایین!؟
    سلام
    ببینید دوست عزیز اونا اصلا گواهی سو پیشینه ایران رو قبول ندارن و همچنین نیاز نیست ببرید.همچنین اگه موردی یا مدرکی نیست که اونا بفمن سابقه دستگیر شدن داری اصلا نیاز نیست اعلام کنی.اگه شما تو فرم هم این رو اعلام کردید و فرمو تایید نهایی کردین هم نگران نباشید.چون بنا به راستگویی شماست و اینکه شما این مورد رو در کمال صداقت گفتین می تونه خودش یه پوان مثبت باشه و روز مصاحبه اگه پرسید می تونین براش توضیح بدین
    کیستون بالاست درسته ولی احتمال ویزا گرفتنتون هم بالاست. پس نگران نباشید و روال کار ها رو ادامه بدین ایشلا بهتون ویزا میرسه

من دیگه روزی نیست که به ویزا و مصاحبه و کیس نامبر ،...فکر نکنم ...واسه همین یه سری سوال فنی برام پیش اومده...
    1.آیا دیتا بیسی از ترتیب کیس نامبر های هر کشور وجود داره !؟
    مثلا مشخص باشه کیس نامبر ایرانی ها از x تا y...که آدم بتونه با توجه به درصد برندگانی که شرکت نمی کنند...شانس کیس نامبر خودش رو بسنجه...
    2.بنا به تجربه های شخصی یا شنیده هاتون کسی هست که با کیس نامبر بالا (حدود 8000)و احتمالا fbi check ویزا گرفته باشه!؟
    3.یک خانواده 4 نفره که با یک کیس نامبر برنده شده اند، جای 4 متقاضی گرین کارت را اشغال می کنند!؟یا 50000 ویزا به کیس نامبر های برنده تعلق می گیرد ولو تعداد آنها هر چند نفر باشد!؟
    4.تسلط من به زبان در حد خیلی خوبه، آیا انتخاب مصاحبه انگلیسی تاثیری در سرعت یا کیفیت رسیدگی به پرونده داره!؟
    5. کلا روند fbi check چقدر طول میکشه!؟

رشته و دانشگاه
    power engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط lvlohammad2323 نمایش پست ها
    من دیگه روزی نیست که به ویزا و مصاحبه و کیس نامبر ،...فکر نکنم ...واسه همین یه سری سوال فنی برام پیش اومده...
    1.آیا دیتا بیسی از ترتیب کیس نامبر های هر کشور وجود داره !؟
    مثلا مشخص باشه کیس نامبر ایرانی ها از x تا y...که آدم بتونه با توجه به درصد برندگانی که شرکت نمی کنند...شانس کیس نامبر خودش رو بسنجه...
    2.بنا به تجربه های شخصی یا شنیده هاتون کسی هست که با کیس نامبر بالا (حدود 8000)و احتمالا fbi check ویزا گرفته باشه!؟
    3.یک خانواده 4 نفره که با یک کیس نامبر برنده شده اند، جای 4 متقاضی گرین کارت را اشغال می کنند!؟یا 50000 ویزا به کیس نامبر های برنده تعلق می گیرد ولو تعداد آنها هر چند نفر باشد!؟
    4.تسلط من به زبان در حد خیلی خوبه، آیا انتخاب مصاحبه انگلیسی تاثیری در سرعت یا کیفیت رسیدگی به پرونده داره!؟
    5. کلا روند fbi check چقدر طول میکشه!؟
    سلام
    1-نه دوست عزیز راندوم میباشد
    2-بله اکثرا گرفتن
    3-جای چهار نفر از کل سهمیه رو
    4-نه دوست عزیز
    5-بستگی داره.هنوز مشخص نیست از دو هفته هست تا 6 ماه

Junior Member

سلام
    1- کیس نامبر من حدودا 200 هست . میخاستم بدونم تا کی فرمارو سامیت کنم تا سری اول برا مصاحبه دعوت بشم .
    2- در مورد کارت پایان خدمت پس ترجمه رسمی استوار دوم وظیفه در ناجا اینگونه ترجمه شد :
    draftee,second sergent major ایا درسته ؟
    3- در مورد Military Specialty چی بنویسیم ؟ none ?

ممنون
    ویرایش توسط BOGEY : July 1st, 2014 در ساعت 11:59 AM

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)