صفحه 111 از 476 نخستنخست ... 1161101102103104105106107108109110111112113114115116117118119120121161211 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,101 تا 1,110 , از مجموع 4758

موضوع: درخواست به روزرسانی (Update) مدارک پیش از CSQ (به درخواست آفیسر و یا به میل متقاضی)

پیش فرض پاسخ : درخواست به روزرسانی (Update) مدارک پیش از مصاحبه کبک

فرم خاصی وجود ندارد فقط در فرم Application For Selection Cerificate شماره پاسپورت جدید را قید نمایید.

نقل قول نوشته اصلی توسط nasim60 نمایش پست ها
    سلام دوستان من آپدیتم آماده است فقط یک سوال پاسپورتم عوض شده فرم خاضی باید پر کنم

ممنون

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط mirshahim نمایش پست ها
    فرم خاصی وجود ندارد فقط در فرم Application For Selection Cerificate شماره پاسپورت جدید را قید نمایید.
    من اين فرم رو ديگه براي آپديت پر نكردم چون نخواسته بودم اصلا"؟ ت. متنش كه نيست بايد پر كنم؟
    ارسال مدارك May/2011 شماره رفرنس August/2011 ، رشته 6 امتيازي ، آيلتس 6.5 ،TCF B2 T و در خواست آپديت 14 جولاي 2014

صد البته در گواهی شغلی آخرتان هم باید 5 تا از وظایف شغلی تان را ذکر کنید. لطفاً کد شغلی تان را در NOC وارد کرده و شرح وظایف مندرج در NOC را در گواهی شغلی تان وارد کنید.

نقل قول نوشته اصلی توسط faranak7799 نمایش پست ها
    بله حتما اون تیک رو در انکس ب میزنم.. فقط هنوز این سوال برام بی جواب مونده،
    در مورد سوابق شغلی، من از 2011 که دوبار کارم رو عوض کردم، برای کار اولی که داشتم گواهی شغلی با سربرگ شرکت دارم ارایه میکنم، برای کار دوم که بعنوان کار فعلی محسوب میشه و درایمیل آپدیتم فقط سه فیش حقوقی آخر رو میخواد آیا باید گواهی شغلی و شرح وظایف هم ارایه کنم ؟

هر گونه تغییرانی که داشته اید اعم از ازدواج، طلاق، فرزند، سابقه شغلی، مدرک تحصیلی، بایستی فرم جدید پر کنید

نقل قول نوشته اصلی توسط nasim60 نمایش پست ها
    من اين فرم رو ديگه براي آپديت پر نكردم چون نخواسته بودم اصلا"؟ ت. متنش كه نيست بايد پر كنم؟

Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی صنایع (برنامه ریزی و تحلیل سیستمها)-امیرکبیر

سلام:
    در رابطه با آپدیت آدرس/پاسپورت/ سطح زبان
    و تغییر شغل
    که فرم demande-certificat-selection-dyn باید پرکنیم چندتا سوال دارم:

1. در آیتم 10 فرم که پرسیده Avez-vous deja presente une demande d’immigration permanente
      pour le Québec? باید جواب مثبت بدیم? و بگیم منتظر تصمیم گیری هستیم؟ (چون بعد از بازگشایی مدارک در سال 2011 این اولین باریه که این فرم رو بمنظور آپدیت پر میکنم)
    2. من عنوان رشته ام رو در آیتم 8 مهندسی صنایع انتخاب کردم با عنوان Génie industriel et administratif و کد U061 در حالیکه موقع بازگشایی پرونده ام کد رشته ام رو 2141 زده بودم (قبل از تغییر کد/رشته ها در آگوست 2013)آیا دوستان هم رشته ای هم همینکارو کردند؟
    3. آیا در آیتم 9 هیچکدوم به ماییکه فارغ التحصیل دانشگاههای ایران هستیم ارتباط پیدا میکنه؟
    4. آیا در صفحه 7 از 10 نیازی به ارسال عکس جدید هست ؟ (در ایمیل آپدیتم چیزی نخواستند)
    ویرایش توسط faranak7799 : August 31st, 2014 در ساعت 11:05 AM
    رشته : 12 امتیازی/ فایل نامبرکبک 16-09-2011/لندینگ در مونترال: 18-11-2015

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    civil engineering technician

با سلام خدمت دوستان عزیز
    در جواب آپدیت به من 12 ماه مهلت دادند که نمره B2 در دو مهارت شنیداری و گفتاری بگیرم
    الان امتیاز من بدون امتیاز زبان 45 شده خواستم ببینم امکانش هست من یک نمره B2 بگیرم در یکی از مهارتها و از اون طرف امتحان ایلتس بدم و 4 امتیاز از اون بگیرم و مجموع امتیازاتم به 54 برسه یا حتما باید دو نمره B2 بگیرم؟

با سپاس از شما
    دریافت فایل نامبر:اکتبر2013/دریافت اپدیت:جولای 2014/ ارسال اپدیت:اگوست 2014/دریافت جواب اپدیت:اگوست 2014/مهلت 12 ماهه برای دریافت B2،رشته 12 امتیازی مجرد/دریافت b2 پقله ژانویه 2015/ارسال مدرک b2 آپریل 2015/صدور csq بدون مصاحبه سپتامبر 2015/دریافت csq با پست اکتبر 2015

نقل قول نوشته اصلی توسط mirshahim نمایش پست ها
    تاریخ نامه گواهی شغلی، سه ماه قبلش رو در نظر بگیر. مثلاً اگر نامه رو مرداد گرفتی اردیبهشت، خرداد و تیر و اگه تو تیر گرفته باشی فروردین، اردیبهشت و خرداد
    اين دقيقا مشكل من هم هست، آماده كردن مدارك كمي طول كشيد و نامه من توي تيرماه اومده، فيش هاي نير و خرداد و ارديبهشت رو تهيه كردم ، يعني مرداد نيست، مشكلي إيجاد نميشه ؟
    تاریخ لند 19 اکتبر 2015 ... ساکن تورنتو .... اسکیل ورکر کبک .... رشته عمران

خود من عین شما هستم و گواهی شغلیم تو تیر ماه و 3 فیش حقوقی مربوط به سه ماهه اول. جای نگرانی نیست. زمانی که شما نامه گرفتید هنوز حقوق تیر ماه پرداخت نشده است.

No Worries

نقل قول نوشته اصلی توسط nooji نمایش پست ها
    اين دقيقا مشكل من هم هست، آماده كردن مدارك كمي طول كشيد و نامه من توي تيرماه اومده، فيش هاي نير و خرداد و ارديبهشت رو تهيه كردم ، يعني مرداد نيست، مشكلي إيجاد نميشه ؟

برای آنها هر دو مهارت مهمه و اولویتشان روی زبان فرانسه است. هر چه درخواست کردند همان را انجام دهید. پروسه مهاجرت به خصوص دوستان کبکی ریسک بردار نیست. لطفا و حتماً احتیاط کنید.

Good Luck

نقل قول نوشته اصلی توسط Rahmannet نمایش پست ها
    با سلام خدمت دوستان عزیز
    در جواب آپدیت به من 12 ماه مهلت دادند که نمره B2 در دو مهارت شنیداری و گفتاری بگیرم
    الان امتیاز من بدون امتیاز زبان 45 شده خواستم ببینم امکانش هست من یک نمره B2 بگیرم در یکی از مهارتها و از اون طرف امتحان ایلتس بدم و 4 امتیاز از اون بگیرم و مجموع امتیازاتم به 54 برسه یا حتما باید دو نمره B2 بگیرم؟

با سپاس از شما

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Mathematics, Tehran University

با سلام خدمت تمامی دوستان من فایل نامبرم برای سپتامبر 2011 هست الان 7 اوت ایمیل آپدیت برام ارسال شده. چند تا سئوال داشتم: اول اینکه من مدارک را با مهر دادگستری که کار مترجم را در اصل گواهی می کنه و کپی برابر اصل توسط دفترخانه می خوام ارسال کنم. مشکلی نیست؟ دوم گواهی سابقه پرداخت بیمه توسط تامین اجتماعی تا پایان خرداد هست. مشکلی که ایجاد نمی شه؟ من اصلشو ارسال می کنم. در ضمن من امتیازم بدون زبان و انطباق پذیری 45 هست، با این اوصاف که متاهل هستم. بنظر شما مدرک زبان B1 A2 ای که دارم رو بفرستم یا نه منتظر بمونم که خودشون درخواست کنند چون با این دو مدرک و قانون جدید امتیازم به حد نصاب نمی رسه و من حتما باید دو تا B2 داشته باشم. اگه نفرستم شاید مشمول 18 ماه مدت انتظار ارسال مدرک بشم؟

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)