نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 207 از 254 نخستنخست ... 107157197198199200201202203204205206207208209210211212213214215216217 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,061 تا 2,070 , از مجموع 2532

موضوع: آنکارا (ترکیه) - کلیرنس در سال ٢٠١۴

Junior Member

پیش فرض پاسخ : آنکارا (ترکیه) - کلیرنس در سال ٢٠١۴

نقل قول نوشته اصلی توسط khandan65 نمایش پست ها
    سلام
    من ویزای امریکام الان اومده ولی مجبور شدم دانشگامو 1 سال دیفر کنم چون ویزام دیر اومد حالا باید برم ویزام رو بگیرم؟ واسه این ویزا باید چی کنم؟ میشه منو خیلی فوری راهنمایی کنید؟
    مرسی
    Just to double check, did you defer one year? Because it would be different if you defer just one semester.
    Not sure, but I think you may not be able to use this visa for the next year
    In general, you need to get your new I-20 and take it to embassy, they will issue your visa based on the new I-20
    But there's another rule that they don't issue a visa earlier than 4 months before start date of your I-20. Since you have admission for next August your clearance will be expired before you can get your visa.
    I think what you can do, get your new I-20 first, then contact embassy and tell them about your new I-20, and see what's their suggestion

نه من به سفارت اطلاع ندادم که دیفر کردم، فکر نکنم لازم باشه، اونا از رو سیستم سویس میدونن چه تاریخی باید برین و تا کی فرصت دارین. در واقع اونها کاری به ترم شما ندارن و فقط تاریخ ورود به آمریکا رو چک میکنن مگه اینکه شماره سویس یا دانشگاه عوض بشه که در این حالت باید سویس رو عوض کنین و نامه تغییر رو به سفارت نشون بدین و I-20 جدید بدین و ...

Junior Member

دوست عزيز با سفارت تماس گرفتين؟ يعني اميدي به كلير شدن هست بعد از اين مدت؟

یه سوال داشتم:
    معمولا سفارت آنکارا بعد از اینکه جواب 16سوال رو بفرستیم ، چند روز بعد آپدیت می کنه؟
    رفقایی که تجربه یا اطلاعات دارند لطفا راهنمایی کنن.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط khandan65 نمایش پست ها
    salam. Bale man vase 1 sal defer kardam o ba in sharayeti ke pish umade shayad vase chanta uni dige ham dobare apply konam. hala bayad be sefarat email bedam? ya beram ankara? merciiii az rahnamaeetun
    You don't have to contact the embassy as long as you can go and get your visa before your clearance expires. I think it expires within 3-4 months
    The problem is your start date is in about 11 months and I don't think they'll issue a visa for you earlier than 4 months before the start date
    So my suggestion is to call the embassy and tell them you deferred for next year. Don't tell anything about applying to new schools etc. and ask them what they can do for you
    I afraid you need to apply for visa again closer to your start date in next Spring/Summer. You probably can use the same SEVIS you have now but you need a new I-20.
    This is as much as I know. There might be something that I don't know. So it doesn't hurt to ask around or look into deferral forum. There maybe a case like yours or some people that know better

سفارت میگه تماس نگیرین!! من دیروز یکبار دیگه آپدیت شدم اما باز کلیر نشدم. بعد 16 سوال فورا آپدیت میشین مثل خود من و گاهی 1-2 روز طول میکشه.

اصلا کسی تلاش کرده که زنگ بزنه سفارت!!! چون من تلاش کردم و دیگه واسه کلیرنس اپراتور صحبت نمی کنه!! این هفته هیچ کی کلیر نشد؟ لطفا خبر بدین!

نقل قول نوشته اصلی توسط naiemeri نمایش پست ها
    اصلا کسی تلاش کرده که زنگ بزنه سفارت!!! چون من تلاش کردم و دیگه واسه کلیرنس اپراتور صحبت نمی کنه!! این هفته هیچ کی کلیر نشد؟ لطفا خبر بدین!
    دوست عزیز،
    من هم تلاش کردم که با سفارت صحبت کنم، اما مثل شما موفق نشدم با شخص صحبت کنم!
    بچه ها خواهشا خبر بدین که کلیر شدین یا منتظرین! من 50 روزه منتظرم...

Junior Member

دوستان سلام
    منم 50 روز بیشتره که منتظرم، یه سوالی دارم
    من هنوز فارغ التحصیل نشدم و قرار بود اگه ویزام زود بیاد با عجله کارامو بکنم و برم ولی چون نیومد دیگه آرو آروم کارامو می کنم، به نظرتون از سفارت اینو می تونین مانیتور کنن و بگن فلانی که هنوز فارغ نشده پس چجوری می خواد بره؟ کسی بوده که اول ویزاش بیاد بعد بره درسشو تموم کنه؟ یه سوال دیگه من مقاله ندارم واسه همین یه کوچولو عنوان پروژه ارشدم رو تو رزومه ی سفارت دستکاری کردم، به نظرتون می تونن از دانشگاه های ایران چک کنن ببینن دستکاری کردم؟

نقل قول نوشته اصلی توسط chaprepord نمایش پست ها
    دوستان سلام
    منم 50 روز بیشتره که منتظرم، یه سوالی دارم
    من هنوز فارغ التحصیل نشدم و قرار بود اگه ویزام زود بیاد با عجله کارامو بکنم و برم ولی چون نیومد دیگه آرو آروم کارامو می کنم، به نظرتون از سفارت اینو می تونین مانیتور کنن و بگن فلانی که هنوز فارغ نشده پس چجوری می خواد بره؟ کسی بوده که اول ویزاش بیاد بعد بره درسشو تموم کنه؟ یه سوال دیگه من مقاله ندارم واسه همین یه کوچولو عنوان پروژه ارشدم رو تو رزومه ی سفارت دستکاری کردم، به نظرتون می تونن از دانشگاه های ایران چک کنن ببینن دستکاری کردم؟
    به نظر من بعید که بخوان با دانشگاه های تو ایران وضعیت شما رو چک کنن، چون معمولن دانشگاه هامون سیستم درست درمونی ندارن که بدرد سفارت بخوره ، ولی خوب این صرفا نظر من هستش !

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)