صفحه 140 از 476 نخستنخست ... 4090130131132133134135136137138139140141142143144145146147148149150190240 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,391 تا 1,400 , از مجموع 4758

موضوع: درخواست به روزرسانی (Update) مدارک پیش از CSQ (به درخواست آفیسر و یا به میل متقاضی)

پیش فرض پاسخ : درخواست به روزرسانی (Update) مدارک پیش از مصاحبه کبک

نقل قول نوشته اصلی توسط mahmoodkermani نمایش پست ها
    دوستان سلام .جواب آپدیت ما هم اومد . من اسنادی رو که احتمال تغییر داشت به تاریخ روز کپی برابر اصل کردم و تمام مهرها رو ترجمه کردم، بعلاوه امور خارجه و دادگستری . نامه سابقه کارمو دادم ترجمه و ترجمشو روی برگه سر برگ شرکت پرینت گرفتم و مهر اصل شرکتو زدن برام و ارسال کردم . در مورد بقیه مدارک از قبل ترجمه 3 سال پیشو داشتم ،بردم دفتر اسناد و مهر برابر اصل فارسی زدم . بعد مجددا بردم دارالترجمه به همون تاریخ مهرهای برابر اصل انگلیسی رو برام زد .فیش حقوقی رو هم خودم ترجمه کردم و پرینت گرفتم و روی فیش خوم هم امضا داشت هم مهر شرکت ولی فیش خانومم فقط امضا داشت.رشته من 12 بود ( لوله کش و نصاب دستگاههای حرارت مرکزی) ولی الان 6 امتیازی هستم . که به من تو جدولشون صفر دادن .نمیدونم چرا اگه کسی میدو نه بهم بگه .سنمم امتیازشو کامل دادن یعنی الان من 39 سال دارم ولی اونا به تاریخ 2011 امتیاز سنو دادن . من هیچ مدرک زبانی بهشون ندادم ولی امتیاز پغلرو از7 به من 5 دادن . زمان ارسال مدارک می 2011 رشته همسر من(مدیریت دولتی) صفر بود ولی الان ایشون رییس امور کارکنان هستند وشرح وظایفشونو طبقه بندی مشاغل ورسیدگی به امور کارکنان ارسال کردیم از 4 بهشون 2 دادن.امتیازمون شده 48 و ازما دوتا B2خواستن(طی 18 ماه) . امید وارم این اطلاعات کمکتون کنه.ارسال می 2011- رشته 12 الان 6- فایل اوت 2011- درخواست آپدیت می 2014
    - ارسال آپدیت 26اوت 2014- جواب 27سپتامبر2014-
    سلام ممنون از راهنمائی کاملتون.
    امکانش هست ریز امتیازاتتون را بگذارید؟و درباره امتیاز زبانتون بیشتر توضیح بدین؟
    آنلاین سری دوم 16 اگوست 2016-رشته کامپیوتر

Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی صنایع (برنامه ریزی و تحلیل سیستمها)-امیرکبیر

سلام دوستان:
    من میخوام آپدیت مدارکم رو تا چند روز دیگه بفرستم، مشکلم فیش حقوقی سه ماه اخیر هست که شرکت برام مهر و امضاء نمیکنه چون به گفته خودشون مسوولیت مالیاتی ایجاد میکنه!! ولی گواهی شغلی مهر و امضاء شده حاوی شرح وظایفم رو دادند. حالا اگه گواهی شغلیم رو ببرم ترجمه با مهر وزارت دادگستری و امورخارجه ولی فیشها رو بدون مهر و فقط با کپی برابر اصل بفرستم ازم قبول میکنن؟
    چون دارالترجمه برای ترجمه رسمی فیش های حقوقی که همراه با تایید امور خارجه و دادگستری باشه، مهر و امضاء شرکت رو میخواد!!
    رشته : 12 امتیازی/ فایل نامبرکبک 16-09-2011/لندینگ در مونترال: 18-11-2015

نقل قول نوشته اصلی توسط mahmoodkermani نمایش پست ها
    دوستان سلام .جواب آپدیت ما هم اومد . من اسنادی رو که احتمال تغییر داشت به تاریخ روز کپی برابر اصل کردم و تمام مهرها رو ترجمه کردم، بعلاوه امور خارجه و دادگستری . نامه سابقه کارمو دادم ترجمه و ترجمشو روی برگه سر برگ شرکت پرینت گرفتم و مهر اصل شرکتو زدن برام و ارسال کردم . در مورد بقیه مدارک از قبل ترجمه 3 سال پیشو داشتم ،بردم دفتر اسناد و مهر برابر اصل فارسی زدم . بعد مجددا بردم دارالترجمه به همون تاریخ مهرهای برابر اصل انگلیسی رو برام زد .فیش حقوقی رو هم خودم ترجمه کردم و پرینت گرفتم و روی فیش خوم هم امضا داشت هم مهر شرکت ولی فیش خانومم فقط امضا داشت.رشته من 12 بود ( لوله کش و نصاب دستگاههای حرارت مرکزی) ولی الان 6 امتیازی هستم . که به من تو جدولشون صفر دادن .نمیدونم چرا اگه کسی میدو نه بهم بگه .سنمم امتیازشو کامل دادن یعنی الان من 39 سال دارم ولی اونا به تاریخ 2011 امتیاز سنو دادن . من هیچ مدرک زبانی بهشون ندادم ولی امتیاز پغلرو از7 به من 5 دادن . زمان ارسال مدارک می 2011 رشته همسر من(مدیریت دولتی) صفر بود ولی الان ایشون رییس امور کارکنان هستند وشرح وظایفشونو طبقه بندی مشاغل ورسیدگی به امور کارکنان ارسال کردیم از 4 بهشون 2 دادن.امتیازمون شده 48 و ازما دوتا B2خواستن(طی 18 ماه) . امید وارم این اطلاعات کمکتون کنه.ارسال می 2011- رشته 12 الان 6- فایل اوت 2011- درخواست آپدیت می 2014
    - ارسال آپدیت 26اوت 2014- جواب 27سپتامبر2014-
    چرا نمره رشته را ندادن مگه کار مرتبط باا رشتتون نداشتید همراه با بیمه ؟؟؟؟
    ارسال مدارک:May 11-2011، فایل نامبر:2011-30 august ارسال آپدیت ۳ سپتامبر، تاریخ مصاحبه: ۱۶ فوریه. رسید مدارک به سیدنی ۱۲ مارچ ۲۰۱۵. فایل نامبر فدرال : ۴ جولای ی۲۰۱۵، نامه پاریس ۳۰ جولای ۲۰۱۵
    ارسال مدیکال:۱۹ آگوست، پاس ریکوییست، ۲۵ سپتامبر

Junior Member

پیش فرض پاسخ : درخواست آپدیت مدارک قبل از مصاحبه کبک

سلام من 1 سوال دارم.برای اپدیت من میتونم ترجمه های 3 سال قبلم رو بفرستم یا باید مجددا بدم ترجمه بشه؟

دوست گرامی

زمانی که اداره مهاجرت کبک، فیش حقوقی را در فهرست مدارک Annexe A خواسته به منزله اینست که شما باید اونو مطابق فرمت خواسته شد تهیه کرده و ارسال کنید و هیچ راهی ندارد. قبلاً براتون توضیح دادم که فیش حقوقی را جوری تنظیم کنید که وزارت خارجه از شما برگه مالیات نخواهد، سقف خالص پرداختی را به هشتصد تا یک میلیون برسانید. باید هر طور شده راه تعامل با شرکت را پیدا کنید و برایشان توضیح دهید که صدور فیش حقوقی با مبلغ تعیین شده هیچ گونه مسئولیت حقوقی و مالیاتی ندارد و تاکید کنید که بسیاری از شهروندان ایرانی از شرکتهای متبوعشان همین کار را بدون دردسر انجام می دهند.

نقل قول نوشته اصلی توسط faranak7799 نمایش پست ها
    سلام دوستان:
    من میخوام آپدیت مدارکم رو تا چند روز دیگه بفرستم، مشکلم فیش حقوقی سه ماه اخیر هست که شرکت برام مهر و امضاء نمیکنه چون به گفته خودشون مسوولیت مالیاتی ایجاد میکنه!! ولی گواهی شغلی مهر و امضاء شده حاوی شرح وظایفم رو دادند. حالا اگه گواهی شغلیم رو ببرم ترجمه با مهر وزارت دادگستری و امورخارجه ولی فیشها رو بدون مهر و فقط با کپی برابر اصل بفرستم ازم قبول میکنن؟
    چون دارالترجمه برای ترجمه رسمی فیش های حقوقی که همراه با تایید امور خارجه و دادگستری باشه، مهر و امضاء شرکت رو میخواد!!

دوست گرامی

شوخی می فرمایید؟!!! ناسلامتی اسمش را گذاشته اند آپدیت یعنی به روزرسانی فعالیتهایی که در این 3 سال در زندگی شما اتفاق افتاده اعم از ازدواج، فرزند، تحصیلات و شغل و صد البته ترجمه ها باید به روز و تاریخ آن پس از ارسال ایمیل اداره مهاجرت کبک باشد

نقل قول نوشته اصلی توسط mari_z نمایش پست ها
    سلام من 1 سوال دارم.برای اپدیت من میتونم ترجمه های 3 سال قبلم رو بفرستم یا باید مجددا بدم ترجمه بشه؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی IT

نقل قول نوشته اصلی توسط mari_z نمایش پست ها
    دوست عزیز مدارک تحصیلیتون یعنی دیپلم یا لیسانس و ریز نمراتتون موردی نداره اگر از قدیم هم داشتید میتونید همونارو بفرستید ( چون تغییر نمیکنند) ، من خودم از قبل داشتم فرستادم مشکلی هم پیش نیومد. اگر هم ارتقا تحصیلی داشتید که باید ترجمه کنید مدرک جدیدتون رو ولی مدارک ازدواج و شناسنامه ، بیمه و نامه های اشتغال به کار باید به روز باشند چون ممکن کارتون ، بیمتون و یا وضعیت تاهل شما تغییر کرده باشه و یا بچه دار شده باشید بنابراین این اطلاعات باید به روز باشند.
    رشته 12 امتیازی فعلی- ارسال مدارک : فوریه 2011-فایل نامبر: 5 جولای 2011-آپدیت :25 جون 2014- ارسال آپدیت: 20 آگوست-نامه ی انتظار : 22سپتامبر-ایمیل مصاحبه: 10 دسامبر-تاریخ مصاحبه: 17 فوریه 2015 و قبول شدیم-ارسال مدارک فدرال 5 مارچ -رسید دریافت 9 مارچ و بالاخره فایل نامبر فدرال 30 جون

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی IT

نقل قول نوشته اصلی توسط faranak7799 نمایش پست ها
    بله، شرکت خصوصیه!
    از طرفی چون فقط کپی ترجمه ها رو میخوان و نیازی به کپی برابر اصل کردن یا ترجمه همراه با تایید وزارت امورخارجه و دادگستری نیست میخوام همینطوری با ترجمه عادی دارالترجمه بفرستم! بنظرتون مشکلی پیش نمیاد؟ چون همه مدارک دیگه ام با تایید امورخارجه و دادگستری هستند!
    تا جایی که من میدونم فیش حقوقی اگر سربرگ نداشته باشه اشکال نداره ولی باید مهر شرکت رو داشته باشه ولی اینجا بودن بچه هایی که خودشون فیش حقوقی تنظیم کردن چون شرکتشون نمیداده بهتره بگن چیکار کردن و آیا مورد قبول بوده یا نه. فقط شما اینجا نوشتید کپی ترجمه هارو میخوان!!!!! اتفاقا اونا دقیقا اصل ترجمه رو میخوان نه کپی یه وقت کپی ترجمتون رو نفرستید اشتباهی !! خود فیش حقوقی رو کپیشو میخوان که دیگه برابر اصل کردن نمیخواد ( البته بستگی به نامه ی آپدیت شما داره که چطوری خواسته باشن ازتون) در ضمن ترجمه ها همه مهرها رو لازم داره پس اصلا ریسک نکنید با ترجمه ی عادی بدون مهر بفرستید.
    رشته 12 امتیازی فعلی- ارسال مدارک : فوریه 2011-فایل نامبر: 5 جولای 2011-آپدیت :25 جون 2014- ارسال آپدیت: 20 آگوست-نامه ی انتظار : 22سپتامبر-ایمیل مصاحبه: 10 دسامبر-تاریخ مصاحبه: 17 فوریه 2015 و قبول شدیم-ارسال مدارک فدرال 5 مارچ -رسید دریافت 9 مارچ و بالاخره فایل نامبر فدرال 30 جون

Junior Member

با سلام
    من دانشجوی دکتری کامپیوتر هستم. 1.5 سال سابقه کار توی بانک دارم(85-87) و به مدت 1.5 سال بعد در شرکتی خصوصی که بیمه نبودم و گواهی اشتغال به کار گرفتم و مدارکم را برای کبک فرستادم. سپتامبر 2011 فایل نامبر دریافت کردم . و اکنون نامه update اومده برام. 3 سال است که عضو هیات علمی دانشگاه هستم ( تقریبا یک ماه بعد از ارسال مدارک). آیا هیات علمی جزو سوابق کاری مرتبط شناخنه می شود؟ اگر خیر چه پیشنهادی دارید. ممنون

نقل قول نوشته اصلی توسط mumbojumbo نمایش پست ها
    با سلام
    من دانشجوی دکتری کامپیوتر هستم. 1.5 سال سابقه کار توی بانک دارم(85-87) و به مدت 1.5 سال بعد در شرکتی خصوصی که بیمه نبودم و گواهی اشتغال به کار گرفتم و مدارکم را برای کبک فرستادم. سپتامبر 2011 فایل نامبر دریافت کردم . و اکنون نامه update اومده برام. 3 سال است که عضو هیات علمی دانشگاه هستم ( تقریبا یک ماه بعد از ارسال مدارک). آیا هیات علمی جزو سوابق کاری مرتبط شناخنه می شود؟ اگر خیر چه پیشنهادی دارید. ممنون
    من هم شرایط شما را دارم حتی رشتم هم یا شما یکی هست. از چند نفر پرسیدم گفتن چون بیمه داری و دروس رشته کامپیوتر را در بخش کامپیوتر آن دانشگاه درس میدی مشکلی نیست چون مرتبط با رشتت هست. من 25 روزه آپدیت را فرستادم هنوز جوابش نیومده
    ارسال مدارک:May 11-2011، فایل نامبر:2011-30 august ارسال آپدیت ۳ سپتامبر، تاریخ مصاحبه: ۱۶ فوریه. رسید مدارک به سیدنی ۱۲ مارچ ۲۰۱۵. فایل نامبر فدرال : ۴ جولای ی۲۰۱۵، نامه پاریس ۳۰ جولای ۲۰۱۵
    ارسال مدیکال:۱۹ آگوست، پاس ریکوییست، ۲۵ سپتامبر

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)