نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 321 از 460 نخستنخست ... 221271311312313314315316317318319320321322323324325326327328329330331371421 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 3,201 تا 3,210 , از مجموع 4597

موضوع: با شرایط من، کدام سفارت را برای انجام مصاحبه مناسب‌تر می دانید؟

پیش فرض پاسخ : با شرایط من، کدام سفارت را برای انجام مصاحبه مناسب‌تر می دانید؟

نقل قول نوشته اصلی توسط ZOHREZA نمایش پست ها
    مرسی امین
    راستش فک کنم بخاطر وضعیت زبانم بوده.
    ولی در کل نگفتن چرا ریجکتم کردن
    اگه مشکل از زبان باشه کجا بهتره
    فکر نمی کنم به صرف زبان کسی رو ریجکت کنند. ممکنه عاملی بوده و زبان تشدیدش کرده. بازم فکر کنید ببینید توی مصاحبه احیاناً چه دست گلی به آب دادید یا آفیسر کجاها حساس شده و مدام پشت سر هم سوال کرده. کسایی رو که فاند قابل توجهی نسبت به کل هزینه دارند، چون این فاند گواه محکمی بر درسخون بودن بودن یک دانشجو هست، خیلی کم در مصاحبه ریجکت می کنند. شاید یه مقدار آنکارا بهتر باشه. ولی کلاً با اعتماد به نفس جلو برید و خودتون رو دانشجوی جدی نشون بدید. سعی کنید ضعف های دفعه های قبل رو از بین ببرید. ولی کلاً به شانس هم خیلی بستگی داره.

Junior Member

امین جان خیلی ممنون بابت پاسخت. نظرت راجع به باکو چیه؟

نقل قول نوشته اصلی توسط Ali67 نمایش پست ها
    امین جان خیلی ممنون بابت پاسخت. نظرت راجع به باکو چیه؟
    بد نیست به نظرم. باکو رو قبلاً به کسایی می گفتند که شانس درجای بالایی داشتند. ولی احتمال 214 بیشتره حتی اگر فاند داشته باشید. من اگر فاند داشته باشم یکی از سه سفارت اصلی (دوبی، آنکارا، ایروان) رو انتخاب می کنم.

قبلاً یه آفیسر سیاه پوستی بود و معروف بود. اون یک مقداری سوال های عجیب و غریب می پرسه. ببین از تاپیک مربوطه هنوز هستش یا نه. اگر بود و احیاناً باهاش برخورد کردی خودت رو یه مقدار برای حرف هاش آماده کن. توی تاپیک های مربوطه هست تجربیات دوستان.

Junior Member

سلام دوستان.

من 25 سالم هست. برای ارشد الکترونیک پدیرش بدون فاند گرفتم. از یک سال پیش به صورت پاره وقت در یک شرکت خصوصی (غیر حساس) در زمینه الکترونیک کار کرده ام. به دلیل اینکه پدر و مادرم در قید حیاط نیستند، این شرکت را به عنوان ساپورتر مالی انتخاب کردم. bank statement رو از این شرکت گرفتم و برای دانشگاه فرستادم. از این شرکت نامه ای گرفته ام که کار من رو تایید می کنه و میگه که پس از اتمام درس باید برگرده کار کنه. برای نشان دادن وابستگی کاری. به نظر شما برای ماه دیگه برای کدوم سفارت اقدام کنم با شرایط من احتمال ویزام بیشتره؟ چند نفر از دوستام دوبی رو پیشنهاد میدن.

با سپاس

نقل قول نوشته اصلی توسط farhadfl نمایش پست ها
    سلام دوستان.

من 25 سالم هست. برای ارشد الکترونیک پدیرش بدون فاند گرفتم. از یک سال پیش به صورت پاره وقت در یک شرکت خصوصی (غیر حساس) در زمینه الکترونیک کار کرده ام. به دلیل اینکه پدر و مادرم در قید حیاط نیستند، این شرکت را به عنوان ساپورتر مالی انتخاب کردم. bank statement رو از این شرکت گرفتم و برای دانشگاه فرستادم. از این شرکت نامه ای گرفته ام که کار من رو تایید می کنه و میگه که پس از اتمام درس باید برگرده کار کنه. برای نشان دادن وابستگی کاری. به نظر شما برای ماه دیگه برای کدوم سفارت اقدام کنم با شرایط من احتمال ویزام بیشتره؟ چند نفر از دوستام دوبی رو پیشنهاد میدن.

با سپاس
    به نظرم برای شما فرق چندانی نمی کنه. فقط زود یه جا وقت بگیرید بروید. ممکنه کلیرنستون طول بکشه. چون فاند ندارید حتماً خودتون رو آدم جدی و سختکوشی نشون بدید. سعی کنید بگید آدم کوشایی بودید که شرکت حاضر شده بهتون کمک کنه و بعد متعهد هستید که برگردید. حتی اگر نپرسید این رو یه جوری بگید.

امیدوارم سربازی هم اگر دارید س پاه و وزارت دف اع نبوده باشه.در این صورت مقدار قابل توجهی احتمال داره که به مشکل بخورید.

نقل قول نوشته اصلی توسط farhadfl نمایش پست ها
    سلام دوستان.

با سپاس
    سلام
    اگه در مورد نظام وظيفه مشكلي نداشته باشين، بهترين گزينه در حال حاظر براي درجا دادن دوبي هستش ( باتوجه به آمارهاي ١-٢ ماهه اخير) ، البته اين بستگي به فن بيان و گفتار خودتون هم داره در متقاعد كردن افسر.
    موفق باشين

Junior Member

پیش فرض پاسخ : با شرایط من، شما کدام سفارت را برای اخذ ویزا در سال 2013 گزینه مناسبتری میداني

سلام دوستان
    1-مقاله م برا کنفرانس تو آمریکا پذیرش گرفته برا 5 ماه دیگه تو 2015. کجا اقدام کنم برا سفارت بهتره: ترکیه، دبی، ترکمنستان..؟ قبلا 210 ویزا شینگن داشتم، تاثیر + داره؟
    2-همون فایل pdf که بهم email زدن قبوله یا باید بگم اصلشو پست کنن برا سفارت؟
    3- نو ویزا برا اقدام میشه B1 or B2 ?
    کلا چیییییییی کار کنم؟! کمـــــــــــــک!

پیش فرض پاسخ : با شرایط من، شما کدام سفارت را برای اخذ ویزا در سال 2013 گزینه مناسبتری میداني

نقل قول نوشته اصلی توسط Ezra نمایش پست ها
    سلام دوستان
    1-مقاله م برا کنفرانس تو آمریکا پذیرش گرفته برا 5 ماه دیگه تو 2015. کجا اقدام کنم برا سفارت بهتره: ترکیه، دبی، ترکمنستان..؟ قبلا 210 ویزا شینگن داشتم، تاثیر + داره؟
    2-همون فایل pdf که بهم email زدن قبوله یا باید بگم اصلشو پست کنن برا سفارت؟
    3- نو ویزا برا اقدام میشه B1 or B2 ?
    کلا چیییییییی کار کنم؟! کمـــــــــــــک!
    محل سفارت فکر نکنم خیلی فرقی داشته باشه براتون. از اون مهمتر نکات دیگه هست و مدارکی که بابد داشته باشید و نکات روز مصاحبه و ... مقداری وقت بگذارید و تاپیک های مختلف فروم رو مطالعه کنید بویژه در مورد کیس های مشابه خودتون تا اطلاعات مربوطه رو کسب کنید. ببینید اصلاً شانستون چقدر هست.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط amin2988 نمایش پست ها
    به نظرم برای شما فرق چندانی نمی کنه. فقط زود یه جا وقت بگیرید بروید. ممکنه کلیرنستون طول بکشه. چون فاند ندارید حتماً خودتون رو آدم جدی و سختکوشی نشون بدید. سعی کنید بگید آدم کوشایی بودید که شرکت حاضر شده بهتون کمک کنه و بعد متعهد هستید که برگردید. حتی اگر نپرسید این رو یه جوری بگید.

امیدوارم سربازی هم اگر دارید س پاه و وزارت دف اع نبوده باشه.در این صورت مقدار قابل توجهی احتمال داره که به مشکل بخورید.
    با تشکر از جواب کاملتون. نه خدا رو شکر سربازی نداشتم. بازم ممنون از جواب.

Junior Member

سلام خدمت جناب هایزنبرگ و دیگر دوستان

من دیروز در مصاحبه ی سفارت در دبی ریجکت شدم با بند 214 ب. افیسر گفت که نتونستم قانع شم که به کشورت بر می گردی؛ تنها یک سوال از من پرسید اون هم این بود که چرا تو ای 20 نوشته که دوره ی دکتریت 5 سال هست!!!! من هم گفتم سیاست دانشگاه هست.... رشته ام اصلا حساس نیست.... دیگه نمی دونم باید چیکار میکردم..... کلا 10 ثانیه هم بیشتر طول نکشید مصاحبه

ریجکت شدم! حالا به نظرتون کجا دوبار اقدام کنم؟ انکارا 18 نوامبر وقت داره. دوستان کمک کنید وقتی نمونده.
    کجا برم برای مصاحبه مجدد؟ این بار روی چه موردی باید کار کنم که رد نشم؟

لطفا راهنمایی کنید

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)