صفحه 43 از 83 نخستنخست ... 333435363738394041424344454647484950515253 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 421 تا 430 , از مجموع 823

موضوع: مهاجرت به کانادا- روش Express Entry- فدرال 2015

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    ارشد برق قدرت

پیش فرض پاسخ : مهاجرت به کانادا- روش Express Entry- فدرال 2015

استان انتخاب شده ربطي به نمره آيلس هم داره؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    ارشد برق قدرت

كسي ميدونه اين لسيت
    Skill Level b رو از كجا ميشه پيدا كرد؟

Junior Member

سلام، آيا واسه اينکه ببينيم eligible هستيم يا نه توي دريافت اطلاعات noc انتخابي ما رو هم مي خوان يا نه؟ آخه من همين لينکي که بچه ها گذاشتن واسه check eligiblity فدرال ورک اسکيل رو پر مي کنم اما فقط ازم تعداد سال تجربه کاري رو مي خواد اما اصلا جايي noc رو ازم نمي پرسه و مشخص هم نميشه که نوع nocمن A هست يا B و يا O و توي قسمت نمره آيلتس هم من يکي از مهارتهام زير 6 هست و بقيه بالا هستند اما در نهايت منو واجد مي شناسه و به من کد مي ده ، مي خوام ببينم شايد جاي ديگه اي بايد اطلاعات پرکنم؟ يا اينکه مرحله ديگه اي داره؟ آيا تو مرحله هاي بعد هم جايي هست مه با ورورد اطلاعات شخص رو not eligible کنه؟ اگه اينجوري باشه که پس يک نمره زير 6 هم قبوله؟ يعني من ديگه آيلتس ندم؟اگه لينک ديگه اي هست که Noc رو ازمون مي پرسه مي شه واسه من قرار بديد؟ خيلي ممنون مي شم اگه جواب من رو بديد

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    ارشد روانشناسی صنعتی و سازمانی دانشگاه چمران

نقل قول نوشته اصلی توسط narin_r نمایش پست ها
    سلام، آيا واسه اينکه ببينيم eligible هستيم يا نه توي دريافت اطلاعات noc انتخابي ما رو هم مي خوان يا نه؟ آخه من همين لينکي که بچه ها گذاشتن واسه check eligiblity فدرال ورک اسکيل رو پر مي کنم اما فقط ازم تعداد سال تجربه کاري رو مي خواد اما اصلا جايي noc رو ازم نمي پرسه و مشخص هم نميشه که نوع nocمن A هست يا B و يا O و توي قسمت نمره آيلتس هم من يکي از مهارتهام زير 6 هست و بقيه بالا هستند اما در نهايت منو واجد مي شناسه و به من کد مي ده ، مي خوام ببينم شايد جاي ديگه اي بايد اطلاعات پرکنم؟ يا اينکه مرحله ديگه اي داره؟ آيا تو مرحله هاي بعد هم جايي هست مه با ورورد اطلاعات شخص رو not eligible کنه؟ اگه اينجوري باشه که پس يک نمره زير 6 هم قبوله؟ يعني من ديگه آيلتس ندم؟اگه لينک ديگه اي هست که Noc رو ازمون مي پرسه مي شه واسه من قرار بديد؟ خيلي ممنون مي شم اگه جواب من رو بديد
    ما هم دقیقا شرایط شما رو داریم. امروز میخوام یه ایمیل بزنم و بپرسم اما هنوز آدرسی پیدا نکردم

نقل قول نوشته اصلی توسط hani_kf2010 نمایش پست ها
    كسي ميدونه اين لسيت
    Skill Level b رو از كجا ميشه پيدا كرد؟

توي گووگل بزنيد skill level NOC B بهتون خيلي راحت كلي مطلب ميدهد ....
    موفق باشيد

سلام دوستان

اگه کسی job bank رجیستر شده لطفا مراحلشو بگه. CIC گفته که باید بر اساس reference code در job bank رجیستر کنیم منظورش همون application number هستش؟ من اطلاعات پروفایلم رو سابمیت کردم ولی هنوز تو job bank رجیستر نکردم. چی کار کنم؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    ارشد برق قدرت

Federal Skilled Worker Program

You must meet the minimum level of Canadian Language Benchmark (CLB) 7 in English or Niveaux de compétence linguistique canadiens (NCLC) 7 in French for your first official language in all four language abilities.
    To get points for your second official language, you must meet the minimum level of CLB 5 in all four language abilities.

كسي ميدونه second official language چيه؟ فرقش با first official language چيه؟

نقل قول نوشته اصلی توسط hani_kf2010 نمایش پست ها
    Federal Skilled Worker Program

You must meet the minimum level of Canadian Language Benchmark (CLB) 7 in English or Niveaux de compétence linguistique canadiens (NCLC) 7 in French for your first official language in all four language abilities.
    To get points for your second official language, you must meet the minimum level of CLB 5 in all four language abilities.

كسي ميدونه second official language چيه؟ فرقش با first official language چيه؟
    یعنی انگلیسی و فرانسه.
    معمولا اکثر ماها زبان اولمون انگلیسیه که باید CBL7 یعنی IELTS6 تو همه اسکیلهاش 6 بیاریم ولی اگه برای زبان دوم یعنی فرانسه مدرک نداشته باشیم فقط امتیازشو نمیگیریم ( یعنی اجباری نیست)

ApplyAbroad Senior Veteran
    sepehr_5566 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط mafa نمایش پست ها
    سلام دوستان

اگه کسی job bank رجیستر شده لطفا مراحلشو بگه. CIC گفته که باید بر اساس reference code در job bank رجیستر کنیم منظورش همون application number هستش؟ من اطلاعات پروفایلم رو سابمیت کردم ولی هنوز تو job bank رجیستر نکردم. چی کار کنم؟
    شما بعد اینکه پروفایلتون رو سابمیت کردین یه پیام تو MyCIC براتون میاد. اون پیام رو که یه فایل PDF هست باز کنین توش اون دو تا شماره ای که تو ثبت نام JobBank ازتون میخواد رو گفته.
    گاهی زندگی یعنی سخت کوشی برای رویایی، که هیچکس جز شما قادر به دیدنش نیست

ApplyAbroad Senior Veteran
    sepehr_5566 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط GHGH نمایش پست ها
    سلام ممنون بابت راهنماییهاتون
    کسی میدونه هر ماه چند نفر رو DRAW میکنن ؟
    هنوز در این مورد چیزی گفته نشده و باید تا اولین Draw صبر کرد.
    گاهی زندگی یعنی سخت کوشی برای رویایی، که هیچکس جز شما قادر به دیدنش نیست

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)