استان انتخاب شده ربطي به نمره آيلس هم داره؟
استان انتخاب شده ربطي به نمره آيلس هم داره؟
كسي ميدونه اين لسيتSkill Level b رو از كجا ميشه پيدا كرد؟
سلام، آيا واسه اينکه ببينيم eligible هستيم يا نه توي دريافت اطلاعات noc انتخابي ما رو هم مي خوان يا نه؟ آخه من همين لينکي که بچه ها گذاشتن واسه check eligiblity فدرال ورک اسکيل رو پر مي کنم اما فقط ازم تعداد سال تجربه کاري رو مي خواد اما اصلا جايي noc رو ازم نمي پرسه و مشخص هم نميشه که نوع nocمن A هست يا B و يا O و توي قسمت نمره آيلتس هم من يکي از مهارتهام زير 6 هست و بقيه بالا هستند اما در نهايت منو واجد مي شناسه و به من کد مي ده ، مي خوام ببينم شايد جاي ديگه اي بايد اطلاعات پرکنم؟ يا اينکه مرحله ديگه اي داره؟ آيا تو مرحله هاي بعد هم جايي هست مه با ورورد اطلاعات شخص رو not eligible کنه؟ اگه اينجوري باشه که پس يک نمره زير 6 هم قبوله؟ يعني من ديگه آيلتس ندم؟اگه لينک ديگه اي هست که Noc رو ازمون مي پرسه مي شه واسه من قرار بديد؟ خيلي ممنون مي شم اگه جواب من رو بديد
سلام دوستان
اگه کسی job bank رجیستر شده لطفا مراحلشو بگه. CIC گفته که باید بر اساس reference code در job bank رجیستر کنیم منظورش همون application number هستش؟ من اطلاعات پروفایلم رو سابمیت کردم ولی هنوز تو job bank رجیستر نکردم. چی کار کنم؟
Federal Skilled Worker Program
You must meet the minimum level of Canadian Language Benchmark (CLB) 7 in English or Niveaux de compétence linguistique canadiens (NCLC) 7 in French for your first official language in all four language abilities.
To get points for your second official language, you must meet the minimum level of CLB 5 in all four language abilities.
كسي ميدونه second official language چيه؟ فرقش با first official language چيه؟
گاهی زندگی یعنی سخت کوشی برای رویایی، که هیچکس جز شما قادر به دیدنش نیست
علاقه مندی ها (Bookmarks)