به غیر از نمره تافل بقیه شرایطتتون خیلی خوب بوده.تا اونجایی که من متوجه شدم گرفتن این بورسیه جدیداً خیلی سخت تر شده و چون حتی متقاضی هایی از کانادا و آمریکا داره رقابت خیلی فشرده ای توش وجود داره.
به غیر از نمره تافل بقیه شرایطتتون خیلی خوب بوده.تا اونجایی که من متوجه شدم گرفتن این بورسیه جدیداً خیلی سخت تر شده و چون حتی متقاضی هایی از کانادا و آمریکا داره رقابت خیلی فشرده ای توش وجود داره.
Before the Dawn
منم براي mamaself و mathmods اقدام کرده بودم.
هر دو را رد شدم.
IBT 81
دو تا مقاله
من برای OpSciTech اقدام کردم و رد شدم!
جالبه که تعداد بورسیه ها 12 تا شده!
از 20 تا به 12 تا!
مطمئننا قبول نمی شدم.
400 نفر شرکت کردند که 14 تا ایرانی بودند...
فکر کنم ایرانیها رو قبول نکردند چون مشکل ویزا داریم!!!!!!!!
بای
«مسائلی که بدلیل سطح فعلی تفکر ما بوجود میآیند، نمیتوانند با همان سطح تفکر حل گردند .» انشتین
- تا حد ممکن پیغام خصوصی ندید، ولی اگه هم لازمه، لطفا لینک موضوع رو هم بفرستید.
کسی برای comem اقدام کرده که جوابش اومده باشه؟
Why So SeRiouS ??? ----------------------------(I cannot answer private msg)-------------- iM@n
ویرایش توسط arash : February 15th, 2010 در ساعت 04:19 PM
«مسائلی که بدلیل سطح فعلی تفکر ما بوجود میآیند، نمیتوانند با همان سطح تفکر حل گردند .» انشتین
- تا حد ممکن پیغام خصوصی ندید، ولی اگه هم لازمه، لطفا لینک موضوع رو هم بفرستید.
سلام به همه دوستان
من براي طرح SpaceMaster اقدام كردم و الان كه نتيجه اش اومده يه كمي شبهه داره. اول نتيجه رو ميذارم بعدش سوالم رو مي پرسم. اگه كسي مي دونه و لطف كنه و جواب بده خيلي ممنون ميشم.
Congratulations, you have been selected by the SpaceMaster Consortium for two years studies in the Erasmus Mundus Master Course in Space Science and Technology-SpaceMaster. You are on a reserve list of students eligible for the Erasmus Mundus Grant. You will soon receive more detailed information from Luleå University of Technology.
تو اين جمله كه نوشته You are on a reserve list of students eligible for the Erasmus Mundus Grant. منظورش اينه كه من تو ليست اصلي دريافت كنندگان گرنت (grant) نيستم؟؟ و توي ليست رزوشون هستم؟
آخه دوستاني كه قبلا بهشون نتيجه اعلام شده بود گفتن كه به ما گفتن ايميل بزنيد و رنكتون رو بپرسين. اما براي من چنين چيزي نيومده
تبریک میگم...
لطفا شرایطتونو اینجا بگید..
من اول از همه باید بگم شما مرحله ی بزرگی رو پشت سر گذاشتید و از رشته ای هم پذیرش گرفتید که خوب برای ما ایرانی ها یه جورایی تحریمه...
به نظرم شما بورس مورد نظر رو هم می برید...درسته گفته که در رزو هستید ولی خوش بین باشید...
منتظر بمانید و صبر کنید تا شما رو خبر کنن...
در مور سوال اخرتون ممکنه سیستم های اطلاع رسانی از نتایج ها متفاوت باشه...چون هر کسی برای برنامه ی خاصی اقدام کرده و مسلما همگی به یک روند نیست...
روز خوش
Hello
Yesterdasy I got this email telling that I'm on the reserve list of the SpaceMaster Erasmus Mundus program, and they will inform me in two weeks about how many scholarships are available for reserve students
Does any one have information aout haw many students are on the reserve list
علاقه مندی ها (Bookmarks)