صفحه 42 از 163 نخستنخست ... 32333435363738394041424344454647484950515292142 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 411 تا 420 , از مجموع 1625

موضوع: Erasmus Mundus

ApplyAbroad Veteran

پیش فرض پاسخ : Erasmus Mundus

نقل قول نوشته اصلی توسط Rasheed نمایش پست ها
    Hello
    Yesterdasy I got this email telling that I'm on the reserve list of the SpaceMaster Erasmus Mundus program, and they will inform me in two weeks about how many scholarships are available for reserve students
    Does any one have information aout haw many students are on the reserve list
    دوست عزیز تبریک میگم...
    میشه مشخصاتتون رو بگید؟!
    ایا شما هم مثه همون دوست پیش هستید؟چون ایشون هم عنوان برنامشون مشابه شما بود....

اینجا که کسی نمی تونه جوابتون رو بده چون مسئول اون برنامه ها نیستن و خودشون متقاضی اند...

شما بهتره با مسئول برنامه ی مورد نظر تماس بگیرید و ازش بپرسید که چند نفر تو لیست هستند و شما جایگاه چندمید؟!

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط soilman نمایش پست ها
    دوست عزیز تبریک میگم...
    میشه مشخصاتتون رو بگید؟!
    ایا شما هم مثه همون دوست پیش هستید؟چون ایشون هم عنوان برنامشون مشابه شما بود....

اینجا که کسی نمی تونه جوابتون رو بده چون مسئول اون برنامه ها نیستن و خودشون متقاضی اند...

شما بهتره با مسئول برنامه ی مورد نظر تماس بگیرید و ازش بپرسید که چند نفر تو لیست هستند و شما جایگاه چندمید؟!
    Soliman! Sorry, I cannot understand Farsi

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی مکانیک،

سلام به همه دوستانم
    خواهش میکنم منو راهنمایی کنید
    من از دانشگاه گنت همین بورس Erasmus Mundus رو برای مستر گرفتم البته هنوز قطعی نشده غیر رسمی اعلام کردند ترم اولش توی بلژیک و بعدی سوئد ....هزینه سفرو...8000 تا میدن و ماهی 1000 تا هم میدن بعلاوه هزینه دانشگاه

میخوام بدونم با این مبلغ یک من همسرم و دختر 2 سالمون میتونیم زندگی کنیم مینیمم پولی که باید ببریم چقدره؟
    اصلا بورسش می ارزه یا نه؟

نقل قول نوشته اصلی توسط paniya_ab2000 نمایش پست ها
    سلام به همه دوستانم
    من از دانشگاه گنت همین بورس Erasmus Mundus رو برای مستر گرفتم البته هنوز قطعی نشده غیر رسمی اعلام کردند ترم اولش توی بلژیک و بعدی سوئد ....هزینه سفرو...8000 تا میدن و ماهی 1000 تا هم میدن بعلاوه هزینه دانشگاه

میخوام بدونم با این مبلغ یک من همسرم و دختر 2 سالمون میتونیم زندگی کنیم مینیمم پولی که باید ببریم چقدره؟
    سلام

تبریک میگم بهتون و اگه ممکنه مختصری از رزومه رو اینجا بگذارید تا بقیه هم استفاده کنند.

این یکی از بورسهای خیلی خوب کارشناسی ارشد در اروپا است.

توی سوئد، یه اتاق متاهلی متوسط از 450 به بالا میشه پیدا کرد، هزینه یه نفره رو هم میدونم که با 750 درماه به راحتی جمع میشه؛ اوضاع بلژیک هم تقریبا همینطوریه. اما در مورد هزینه های خانوادگی، به احتمال زیاد بورس تمام هزینه های شما رو پوشش نمیده.
    یادمه تو تاپیک سوئد هم بحث هزینه های خانوادگی شد، اونجا میتونید بهتر راهنمایی بگیرید.
    در ضمن شما بابت ویزا گرفتن همسر و فرزندتون مطمئنید! هر چند که امکانپذیره ولی سخت تر خواهد بود حواستون باشه.
    «مسائلی که بدلیل سطح فعلی تفکر ما بوجود می‌آیند، نمی‌توانند با همان سطح تفکر حل گردند .» انشتین
    - تا حد ممکن پیغام خصوصی ندید، ولی اگه هم لازمه، لطفا لینک موضوع رو هم بفرستید.

Senior Member i_karimi آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Construction Management and Engineering

سلام به همه دوستانم

تا اونجا که من میدونم این یکی از بهترین و شاید حتی بهترین بورس مستر تو اروپاست و دوستان من که این بورسو گرفتن نه تنها هزینه هاشون رو پوشش میده بلکه save هم میتونید بکنید.به هر حال تبریک میگم
    Why So SeRiouS ??? ----------------------------(I cannot answer private msg)-------------- iM@n

سلام به همه دوستانم

رشتتون ؟ و معدلتون ؟

من از Bioengineering ریجکت شدم. امسال سال اولش بود و ظاهراً برای 15 تا جا که داشتن 180 نفر اپلای کرده بودن.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی مکانیک،

سلام به همه
    مرسی از راهنمایتون اینجوری که من فهمیدم 500-700 تا هزینه خونه هستش که باید علاوه بر پول بورس خرج کنیم
    میگم گفتیدکه به همسرم ممکن ویزا ندن چرا آخه ؟باید چه نکاتی رو رعایت کنیم که شانسمون بالاتر بره؟
    البته من اینجا رو بخاطر رشتش که fire saftey زدم انتخاب اول ایدنبورگ بودکه من بخاطر ویزا و هزینه هاش انتخاب نکردم (نمیدونم اشتباه کردم یا نه)

راستی
    شرایط من :
    لیسانس مکانیک شریف، فوق هم شریف با معدل 17.78
    دوتا مقاله داخلی
    یکی خارجی
    5 سال هم سابقه کاری در زمینه فایر
    همین وبس
    ویرایش توسط paniya_ab2000 : March 4th, 2010 در ساعت 01:39 AM

سلام به همه
    مرسی از راهنمایتون اینجوری که من فهمیدم 500-700 تا هزینه خونه هستش که باید علاوه بر پول بورس خرج کنیم
    میگم گفتیدکه به همسرم ممکن ویزا ندن چرا آخه ؟باید چه نکاتی رو رعایت کنیم که شانسمون بالاتر بره؟
    فکر کنم یه مقدار بد گفتم، منظور من از اون 750 همه هزینه ها روی هم و برای یک نفر بود. اما دقیقا نمیتونم بگم که هزینه شما چطوری خواهد بود، ولی اینی که شما میگین فکر کنم دست بالاترین هزینه رو پوشش بده، یعنی احتمالا خرجتون با 1500 در ماه (همه چی با هم) خوب باشه. در مورد سوئد این پست رو یه نگاه بنداز شاید بتونی از ایشون راهنمایی بگیری.

در مورد ویزا هم اشتباه نشه، من نگفتم مشکلی پیش میاد، منظورم این بود که احتمالا شما مدارک بیشتری خواهید خواست؛ مثلا مدرک تامین مالی برای خانواده (که اگه تنها میرفتید، همون نامه بورس کافی بود).
    «مسائلی که بدلیل سطح فعلی تفکر ما بوجود می‌آیند، نمی‌توانند با همان سطح تفکر حل گردند .» انشتین
    - تا حد ممکن پیغام خصوصی ندید، ولی اگه هم لازمه، لطفا لینک موضوع رو هم بفرستید.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی مکانیک،

سلام
    مرسی از راهنمایتون
    من قبل از اینکه برای اینجا اپلای کنم به استادی که کردیناتور اینکار بود میل زدم اونوم از رزومه من خیلی خوشش اومد البته من دوست داشتم برای دکترا باشه چون ولی اون گفت برای این برنامه اپلای کنم
    میگم من یک فکری کردم می خواستم با شما مشورت کنم به نظرتون بهشون میل بزنم بگم که اگه میشه بورس منو بیشتر کنن اصلا اینکار مرسوم هست یانه ؟
    همسرم چی میتونه اونجا کار کنه؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)