نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 631 از 805 نخستنخست ... 131531581621622623624625626627628629630631632633634635636637638639640641681731 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 6,301 تا 6,310 , از مجموع 8047

موضوع: فرم DS-160

Junior Member

پیش فرض پاسخ : فرم DS-160

نقل قول نوشته اصلی توسط Seigneur نمایش پست ها
    درود
    دیدم کسی جوابت رو از دیروز نداده، نظرم رو میگم. ببین این صرفا نظر من هست و هیچ تضمینی نمیکنم درست باشه.(ایشالا که مشکلی نخواهد بود)
    شما چند تا حالت بیشتر ندارین:
    1- اگه پذیرشت قبل از اتمام یک سال فراغتت اومده که هیچ. ( این حالت وقتی برای شما پیش میاد که قبل از اتمام اون یک سال فراغت بخوای بری سربازی) توی این حالت اصلا نگو سربازی رفتی.
    2- اگه پذیرشت بعد از اون یک سال اومده، اگه مثلا 1 ماه بعد از اون یک سال باشه ، بازم به نظرم هیچه، چون اگه پرسیدن میتونی بگی ، من فرم های اعزام به خدمت رو پر کردم، ولی تا اومدم که اعزام بشم پذیرشم اومد و سربازی فعلا کنسله و برای همین من توی قسمت سربازی چیزی ننوشتم.
    3- اگه پذیرشت دیگه مثلا 6 ماه بعد اون یک سال باشه، به نظرم دیگه چاره نیست، ناچاری که توی DS بزنی دیگه. اگرم پرسیدن راستش رو میگی.

الان با توجه به این تفاسیری که گفتی میشه مورد 3 برای تو. اما یه سوال. ببیند داری میگی 1 سال و نیم و از طرفی فقط 2 ماه رفتی آموزشی. یعنی 4 ماه بعد از اون اتمام 1 سال داشتی میچرخیدی برای خودت دیگه درسته. ( حالا هر چی، میتونه یه دلیلش این باشه که مراحل اداریش طی بشه که سربازا کجا بیفتن و این چیزا) . من میگم نمیشه بهونه این 4 ماه ( که واقعیت هم هست دیگه) رو به 6 ماه افزایش بدی که دیگه خودت رو خلاص کنی؟
    ببین من میگم الان اگه بتونی جواب من رو بدی که توی این 4 ماه اول بعد از اون یک سال داشتی چی کار میکردی که سربازی نرفتی، شاید بتونی همین دلایل رو برای 6 ماه بگی به آفیسر ویزا و دیگه اصلا توی DS نیاری.

واقعا ممنونم از کمکتون، من دقیقا یک سال و چهار ماه بعد از پایان فوق لیسانسم، نامه ی پذرشم اومده، و رفتم نامه ی معافیت تحصیلی گرفتم، بهونه هایی که به ذهنم میرسه اینا هستن: ۲ تا نامه ی پذیرش از دانشگاههای دیگه بدون بورس واسه تاریخ های قبل دارم و میتونم سر جلسه مصاحبه نشونشون بدم و بگم از اینا استفاده کردم و اعزامم رو به تعویق انداختم، میتونم بگم چون خیلی امیدوار به پذیرش بودم رفتم و درخواست تاخیر در اعزام دادم، میتونم گواهی عمل قلب پدرمو نشون بدم و بگم تو این مدت دنبال معافیت کفالت بودم چون تک فرزند هستم،
    در ضمن دوره ی آموزشی که نه درجه ای داری و نه یگان تقسیم شدی مگه خدمت حساب میشه :-))))

Member amir_bozorgi آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Electrical Engineering-Power Electronics

برای F2 قسمت Person/Entity Paying for Your Trip باید نام F1 رو نوشت یا نام دانشگاهی که داره فاند میده؟

ApplyAbroad Veteran

نقل قول نوشته اصلی توسط amir_bozorgi نمایش پست ها
    برای F2 قسمت Person/Entity Paying for Your Trip باید نام F1 رو نوشت یا نام دانشگاهی که داره فاند میده؟
    به نظر من دانشگاه رو بنویسید (ما هم دانشگاه رو نوشتیم.)
    این پست رو هم یه نگاه بندازید.

Junior Member

با درود،
    دوستان Place of Issue را حتما باید تهران زد؟ جای دیگه بزنیم (مثلا اصفهان) مشکل پیش میاد؟
    رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند
    به پای هرز ه علف های باغ کال پرست

ApplyAbroad Hero emeliano آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط alighadr نمایش پست ها
    با درود،
    دوستان Place of Issue را حتما باید تهران زد؟ جای دیگه بزنیم (مثلا اصفهان) مشکل پیش میاد؟
    بله تهران بزنید. مگه اصفهان پاسپورت صادر میکنه؟!

Junior Member

سلام دوستان
    من 10 روز دیگه دبی وقت مصاحبه دارم فقط یه سوال واسم پیش اومده ممنون میشم کمکم کنید .
    سابقه ی کاری من اینجوری که زمان تحصیل لیسانس توی یه شرکت غیر حساس کار پارت تایم داشتم بعد از اول دوره ی فوق لیسانسم هم توی یه شرکت دیگه دارم کار میکنم تا الان اونم کارش غیرحساسه حدود دو سالم توی 2 تا دانشگاه سابقه ی تدریس دارم پیام نور و علمی کاربردی ، توی فرم ds-160 توی سابقه ی کاری فقط کار شرکتی که الان کار می کنتم رو به عنوان شغل کنونی و دانشگاه پیام نور رو به عنوان شغل گذشته گذاشتم ،ولی واسه apply کردن به دانشگاه همه ی شغلا رو گفتم حالا سوالم اینه که روز سفارت توی رزومم و sop همه ی شغلامو بذارم و بگم؟ نمیگن چرا توی ds-160 ننوشتی؟؟؟

خواهش میکنم دوستانی که اطلاع دارند جوابمو بدن
    ممنون

Junior Member

سلام
    من يك بار ds 160 را پر كردم و فاند نداشتم در ان زمان ولي الان فاند دارم براي همون دانشگاه ايا بايد فرم جديد پر كنم ؟! از طرفي مصاحبه ام سه شنبه است ايا مشكلي ايجاد نمي شه؟! ممنون مي شم اگه راهنماييم كنيد.

ApplyAbroad Veteran

نقل قول نوشته اصلی توسط roozbeh09 نمایش پست ها
    سلام
    من يك بار ds 160 را پر كردم و فاند نداشتم در ان زمان ولي الان فاند دارم براي همون دانشگاه ايا بايد فرم جديد پر كنم ؟! از طرفي مصاحبه ام سه شنبه است ايا مشكلي ايجاد نمي شه؟! ممنون مي شم اگه راهنماييم كنيد.
    من پیشنهاد میکنم که فرم جدید پر کنید. برای مصاحبه در آنکارا که به راحتی میشه بارکد نامبر رو در جایی که وقت میگیرید تغییر بدید. در مورد ارمنستان نمیدونم به همین صورت هست یا نه. اگه قابل تغییر نیست کانفرمیشن هر دو فرم رو با خودتون ببرید.

از فرم DS-160 مهمتر I20تون هست که در اون فاندتون مشخص شده باشه.

سلام:
    پسر عمو و دختر عمو immediate relatives حساب میشوند؟
    من نمیدونستن سابمیت کردم چند روز دیگه هم مصاحبه دارم....
    چیکار کنم؟

ApplyAbroad Veteran

نقل قول نوشته اصلی توسط alakiemails نمایش پست ها
    سلام:
    پسر عمو و دختر عمو immediate relatives حساب میشوند؟
    من نمیدونستن سابمیت کردم چند روز دیگه هم مصاحبه دارم....
    چیکار کنم؟
    ممکنه other relatives محسوب بشن (که اونم بین علما اختلافه) ولی مطمئنا immediate محسوب نمیشن.

Do you have any immediate relatives, not including parents, in the United States

Means fiance/fiancee, spouse (husband/wife), child (son/daughter), or sibling(brother/sister).

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)