...::: یه بغل آرامش، یه سیر دل خوش، همه خواسته من از زندگی :::...
لیسانس:مدیریت شهید بهشتی معدل 18.45
فوق لیسانس علامهمدیریت مالی معدل 18.83
تافل110
GMAT :680
سه تا کنفرانس بین المللی
مقاله ندارم
سه سال سابقه مرتبط
دانشگاههای top 10 ترجیحا هاروارد و یا mit
علاقه مند به رشته مدیریت mba
فاند کامل
شانسم چقدره؟ممنون اگه راهنمایی کنید
سلام.
در حال حاضر دانشجوی لیسانس مهندسی شیمی هستم و تا چند ماه دیگه لیسانسم رو می گیرم.قصد اپلای برای فوق برای آمریکا رو دارم.با توجه به شرایطم برای کدوم دانشگاها و چقدر شانس دارم؟
دانشگاه شیراز
معدل:14.85
تافل و جی آر ای ندادم ولی می تونم تافل رو بالای 100 و جی آر ای رو بالای 310 بیارم.
مقاله هم ندارم.
اگر بتونم فاند می گیرم ولی اگه بدون فاند هم بخوام برم مشکلی نیست.
به نظرتون روی کالیفرنیا و تگزاس اصلا می تونم امیدی داشته باشم یا اینکه بهتره فکر جای دیگه ای رو بکنم یا اینکه کلا بیخیال بشم؟

ویرایش توسط palmera : June 2nd, 2015 در ساعت 09:13 AM
ای که مرا خـوانـده ای راه نـشـانـم بـده ...
کاربران گرامی
متاسفانه تعدادی از پستهای اخیر این تاپیک خارج از قوانین فروم بودند و به دلیل نقض قوانین حذف شدند.
لطفا به نکات زیر توجه فرمایید!
1- قبل از ارسال پست جدید ، فرمت پست اول ( که الگوی صحیح تاپیک می باشد) را مطالعه نموده و برطبق آن فرمت پست خود را ارسال فرمایید.
2- از ارسال پستهای غیر مرتبط جدا خودداری فرمایید.
3- از ارسال پست جدید تنها به منظور تشکر و قدردانی خودداری نمایید. . برای تشکر میتوانید به ارسال کننده پست امتیاز دهید یا از پیام خصوصی استفاده کنید.
با سپاس از همکاری شما
!Never Give Up
۱- آزاد نجف آباد+مهندسی مکانیک ساخت و تولید+ ۱۴/۹۱
۲- آزاد نجف آباد+مهندسی مکانیک ساخت و تولید+ ۱۸/۵۶ (دفاع نکردم هنوز می خوام بچسبم به زبان!)
۳- آیلتس پنج سال پیش ۴ تا ۶/۵ گرفتم باید برم برا ۷
۴- جی آر ای هنوز واردش نشدم.
۵- یه ISI اکسپت شده دارم دو تا سابمیت. همه ایمپکتا بین ۱ تا ۲ در زمینه بایومکانیک هست و قصد دارم تو همین زمینه هم اپلای کنم. دو تا کتاب ترجمه کردم که هیچکدوم هنوز چاپ نشده.
۶- دو ماه سابقه کار ساخت و تولیدی دارم.
۷ - رنک زیر ۱۰۰ می خوام هییچیم پول ندارم فقط فول فاند می خوام!
۸- تو زمینه بایومکانیک فقط می خوام کار کنم.
در ضمن من تصمیم گرفتم فعلا پایان نامه رو مسکوت بذارموبچسبم به زبان بعد از اپلای دوباره پایان نامه رو ادامه بدم چون خیلی کار داره.
ای که مرا خـوانـده ای راه نـشـانـم بـده ...
علاقه مندی ها (Bookmarks)