صفحه 29 از 307 نخستنخست ... 19202122232425262728293031323334353637383979129 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 281 تا 290 , از مجموع 3061

موضوع: شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ 2016 (حتماً ارسال اول را بخوانید)

Member mohamadaliv آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mech Eng - BASU

پیش فرض پاسخ : شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ 2016 (حتماً ارسال اول را بخوانید

نقل قول نوشته اصلی توسط p3443 نمایش پست ها
    دوستان لطف کنید یه نگاهی هم به شرایط من بیاندازید که آیا حداقل شانس پذیرش وجود دارد یا نه.
    اگر اطلاعاتی ناقص است لطف بفرمایید بهم بگین تا کامل کنم.
    سلام
    معدل و نمره زبان خوب شما در کنار یه نمره بالای GRE رزومتون رو جذاب تر می کنه.
    پس همه تلاشتون رو روی آزمون GRE متمرکز کنید تا بتونید نمره خوبی بگیرید (ترجیحن 317+)
    در این صورت شانس پذیرش از رنک های بالا رو هم دارید.
    موفق باشید
    ...::: یه بغل آرامش، یه سیر دل خوش، همه خواسته من از زندگی :::...

Junior Member

پیش فرض پاسخ : شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ 2016 (حتماً ارسال اول را بخوانید

لیسانس:مدیریت شهید بهشتی معدل 18.45
    فوق لیسانس علامهمدیریت مالی معدل 18.83
    تافل110
    GMAT :680
    سه تا کنفرانس بین المللی
    مقاله ندارم
    سه سال سابقه مرتبط
    دانشگاههای top 10 ترجیحا هاروارد و یا mit
    علاقه مند به رشته مدیریت mba
    فاند کامل
    شانسم چقدره؟ممنون اگه راهنمایی کنید

Junior Member

سلام.
    در حال حاضر دانشجوی لیسانس مهندسی شیمی هستم و تا چند ماه دیگه لیسانسم رو می گیرم.قصد اپلای برای فوق برای آمریکا رو دارم.با توجه به شرایطم برای کدوم دانشگاها و چقدر شانس دارم؟
    دانشگاه شیراز
    معدل:14.85
    تافل و جی آر ای ندادم ولی می تونم تافل رو بالای 100 و جی آر ای رو بالای 310 بیارم.
    مقاله هم ندارم.
    اگر بتونم فاند می گیرم ولی اگه بدون فاند هم بخوام برم مشکلی نیست.
    به نظرتون روی کالیفرنیا و تگزاس اصلا می تونم امیدی داشته باشم یا اینکه بهتره فکر جای دیگه ای رو بکنم یا اینکه کلا بیخیال بشم ؟

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط mohsenDream نمایش پست ها
    دانشگاه آزاد تهران مرکز/ رشته مهندسی نرم افزار/ معدل 15.08
    دانشگاه خواجه نصرالدین طوسی / رشته مدیریت سیستم ها / معدل 17.89
    نمره تافل 86 البته من تافلم در حال انقضا هست و میخوام که یه IELTS امتحان بدم.
    نمره GRE Quantitive +Verbal = 302 Writing : 2.5
    2 مقاله فارسی و یک کنفرانس در Springer
    7 سال سابقه کار در زمینه IT
    UCLA ، South California ، North California
    برای Fall
    برای کنکور دکتری شرکت کردم و رتبه ام برای روزانه خواجه نصیر مناسب شده اما برای مصاحبه نمیخوام برم چون می خوام Apply کنم
    به نظرم یه بار دیگه GRE بدید و نمره تون را بهتر کنید . دانشگاهای بیشتری را هم از ایالتها دیگه مدنظر داشته باشید. موفق باشی

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط andres نمایش پست ها
    سلام.
    در حال حاضر دانشجوی لیسانس مهندسی شیمی هستم و تا چند ماه دیگه لیسانسم رو می گیرم.قصد اپلای برای فوق برای آمریکا رو دارم.با توجه به شرایطم برای کدوم دانشگاها و چقدر شانس دارم؟
    دانشگاه شیراز
    معدل:14.85
    تافل و جی آر ای ندادم ولی می تونم تافل رو بالای 100 و جی آر ای رو بالای 310 بیارم.
    مقاله هم ندارم.
    اگر بتونم فاند می گیرم ولی اگه بدون فاند هم بخوام برم مشکلی نیست.
    به نظرتون روی کالیفرنیا و تگزاس اصلا می تونم امیدی داشته باشم یا اینکه بهتره فکر جای دیگه ای رو بکنم یا اینکه کلا بیخیال بشم ؟
    وقت و انرژی زیادی را بذارید واسه این دو آزمون. بعد از نمره "بالا" تو این دو میتونید به دانشگاهای مختلف فکر کنید . فعلا به تافل و GRE به چشم کنکور نگاه کنید. کلیفرنیا و تگزس همه رنک دانشگاهی داره ! موفق باشی

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط alidehghani نمایش پست ها
    1-دانشگاه آزاد خمینی شهر(اصفهان)_کارشناسی برق کنترل_معدل 14.20

۳- نمره تافل 110
    ۴- V=155& Q=170 & W=4)GRE)
    ۵- 5 تا ISI و 2 تا کنفرانس خارجی,5 مقاله داخلی و 3 کنفرانس داخلی
    ۶- 2 سال سرباز معلم و 2 سال اموزشگاه زبان تدریس میکردم

آیا میتونم فاند بگیرم یا بشینم ارشد بخونم بعد اقدام کنم؟راستی اگه فاند نگیرم میتونم یکی دو ترم اونجا بخونم با هزینه خودم تا فاندم جور بشه,احتمال جور شدن فاندش چقدره؟ممنون.
    بنظر من شانس پذیرش فول فاند دارید . واسه دکترا مستقیم هم اپلای کنید . حداقل هفت هشت تا دانشگاه از رنکها مختلف اپلای کنید . موفق باشی

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط palmera نمایش پست ها
    سلام دوستان یه مسئله دارم می خواستم بدونم نظرتون چیه!
    من دانشجوی ارشد آزاد نجف آبادم واحدام تموم شده معدلم ۱۸/۵ هست و پایان نامم مونده یه ISI اکسپت شده دارم دوتا سابمیت شده . تصمیم گرفتم فعلا پایان نامه رو مسکوت بذارمو بچسبم به زبان... آیلتس و جی آر ای رو تا آذر بگیرمو شروع کنم واسه پاییز آینده با استادا مکاتبه کنم... یه بار ۵ سال پیش آیلتسو ۶/۵ گرفتم. حالا می خوام ببینم نظرتون چیه ؟ چون در این صورت موقع اپلای فوقمو دفاع نکردم هنوز
    سلام. بعد از اپلای دفاع میکنید فوق را هم دیگه ! مهم نیس. راجع به لیسانس حرفی نزدید ! نظرم اینه که آیلتس 7 و GRE خیلی خوبی بیارید و بیفتید تو مسیر اپلای !
    موفق باشید

نقل قول نوشته اصلی توسط javad1200 نمایش پست ها
    سلام. بعد از اپلای دفاع میکنید فوق را هم دیگه ! مهم نیس. راجع به لیسانس حرفی نزدید ! نظرم اینه که آیلتس 7 و GRE خیلی خوبی بیارید و بیفتید تو مسیر اپلای !
    موفق باشید
    لیسانسم همینجا بودم معدل لیسانسم متأسفانه ۱۵ هست که فکر کنم فوق جبرانش کرده باشه هرچند شانس TA خیلی کمه. درضمن من فول فاند می خوام حتما!
    ویرایش توسط palmera : June 2nd, 2015 در ساعت 09:13 AM
    ای که مرا خـوانـده ای راه نـشـانـم بـده ...

Member bluen آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    M.Sc in Mechanical Engineering

کاربران گرامی

متاسفانه تعدادی از پستهای اخیر این تاپیک خارج از قوانین فروم بودند و به دلیل نقض قوانین حذف شدند.

لطفا به نکات زیر توجه فرمایید!
    1- قبل از ارسال پست جدید ، فرمت پست اول ( که الگوی صحیح تاپیک می باشد) را مطالعه نموده و برطبق آن فرمت پست خود را ارسال فرمایید.
    2- از ارسال پستهای غیر مرتبط جدا خودداری فرمایید.
    3- از ارسال پست جدید تنها به منظور تشکر و قدردانی خودداری نمایید. . برای تشکر می‌توانید به ارسال کننده پست امتیاز دهید یا از پیام خصوصی استفاده کنید.

با سپاس از همکاری شما
    !Never Give Up

۱- آزاد نجف آباد+مهندسی مکانیک ساخت و تولید+ ۱۴/۹۱
    ۲- آزاد نجف آباد+مهندسی مکانیک ساخت و تولید+ ۱۸/۵۶ (دفاع نکردم هنوز می خوام بچسبم به زبان!)
    ۳- آیلتس پنج سال پیش ۴ تا ۶/۵ گرفتم باید برم برا ۷
    ۴- جی آر ای هنوز واردش نشدم.
    ۵- یه ISI اکسپت شده دارم دو تا سابمیت. همه ایمپکتا بین ۱ تا ۲ در زمینه بایومکانیک هست و قصد دارم تو همین زمینه هم اپلای کنم. دو تا کتاب ترجمه کردم که هیچکدوم هنوز چاپ نشده.
    ۶- دو ماه سابقه کار ساخت و تولیدی دارم.
    ۷ - رنک زیر ۱۰۰ می خوام هییچیم پول ندارم فقط فول فاند می خوام!
    ۸- تو زمینه بایومکانیک فقط می خوام کار کنم.
    در ضمن من تصمیم گرفتم فعلا پایان نامه رو مسکوت بذارمو‌بچسبم به زبان بعد از اپلای دوباره پایان نامه رو ادامه بدم چون خیلی کار داره.
    ای که مرا خـوانـده ای راه نـشـانـم بـده ...

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)