صفحه 30 از 307 نخستنخست ... 20212223242526272829303132333435363738394080130 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 291 تا 300 , از مجموع 3061

موضوع: شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ 2016 (حتماً ارسال اول را بخوانید)

Junior Member

پیش فرض پاسخ : شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ 2016 (حتماً ارسال اول را بخوانید

ممنونم از پاسخگوییتون.درحال گذراندن دوره آیلتس هستم برای کسب نمره بالای 7 تمام تلاشم رو میکنم.دو مقاله دیگه هم در حال نوشتن دارم.بنظرشما اگر موفق به کسب این امتیازات بشم تاثیری داره؟ سابقه 2 سال تدریس در دانشگاههای غیر انتفاعی و یک ترم دانشگاه آزاد رو هم دارم. بجز اون دو سال سابقه کار مرتبط دارم که متاسفانه بیمه ای نیست.آیا اینها تأثیری داره؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

Junior Member

پیش فرض پاسخ : شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ 2016 (حتماً ارسال اول را بخوانید

با سلام خدمت اساتید و دوستان محترم

۱- دانشگاه سیستان و بلوچستان + مهندسی برق مخابرات + ۱۳
    ۲- دانشگاه سیستان و بلوچستان + مهندسی برق قدرت+ ۱۶/۲۶
    ۳- ۹۵ - در حال خواندن برای نمره بالاتر
    ۴- در حال خواندن
    ۵- ۲ تا کنفرانس بین المللی- ۲تا ژورنال ایندکس شده
    ۶- ۱ سال سابقه کار مرتبط
    ۷- فرق نمیکند
    ۸- گرایشها و زمینه‌های مورد علاقه
    ۹- ۲۰۱۶
    ۱۰- ندارم
    میخواستم ببینم با این شرایط چقدر احتمال پذیرش با فاند هستش؟ و اینکه اگر نمره gre بالا بیارم امکانش هست معدل پایینه لیسانسمو تا حدودی پوشش بده ؟ اصلا با این رزومه امیدی هست به پذیرش؟ ممنون میشم دوستان منو یکم راهنمایی کنن

ApplyAbroad Senior Veteran
    Mechatronic آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    EE-ME

نقل قول نوشته اصلی توسط palmera نمایش پست ها
    ۱- آزاد نجف آباد+مهندسی مکانیک ساخت و تولید+ ۱۴/۹۱
    ۲- آزاد نجف آباد+مهندسی مکانیک ساخت و تولید+ ۱۸/۵۶ (دفاع نکردم هنوز می خوام بچسبم به زبان!)
    ۳- آیلتس پنج سال پیش ۴ تا ۶/۵ گرفتم باید برم برا ۷
    ۴- جی آر ای هنوز واردش نشدم.
    ۵- یه ISI اکسپت شده دارم دو تا سابمیت. همه ایمپکتا بین ۱ تا ۲ در زمینه بایومکانیک هست و قصد دارم تو همین زمینه هم اپلای کنم. دو تا کتاب ترجمه کردم که هیچکدوم هنوز چاپ نشده.
    ۶- دو ماه سابقه کار ساخت و تولیدی دارم.
    ۷ - رنک زیر ۱۰۰ می خوام هییچیم پول ندارم فقط فول فاند می خوام!
    ۸- تو زمینه بایومکانیک فقط می خوام کار کنم.
    در ضمن من تصمیم گرفتم فعلا پایان نامه رو مسکوت بذارمو‌بچسبم به زبان بعد از اپلای دوباره پایان نامه رو ادامه بدم چون خیلی کار داره.
    با توجه به معدل بالای ارشد، اگر معدل لیسانس شما در مقیاس امریکایی، حداقل 3 بشه، دیگه مشکلی در بحث معدل نخواهید داشت.
    به نمرۀ آیلتس پنج سال پیشتون اتکاء نکنید و سعی کنید با تمام انرژی برای گرفتن حداقل 7 تلاش کنید. یکی از راه های کسب فول فاند، اسپیکینگ 7.5 به بالاست.
    نمرۀ GRE حداقل 310 باید سرلوحۀ کارتون باشه.
    رکورد مقالات به نظر قابل قبول میاد. روی ترجمۀ کتاب حساب نکنید.
    سابقۀ کار نقش ویژه ای در پذیرش نداره.

نکته:
    1- در وهلۀ اول تزتون باید دفاع بشه و بعدش برید سر وقت زبان. هر چه سریعتر دورۀ تحصیلتون تمام بشه بهتره.
    2- برای پذیرش فول فاند از top 100، بهتره به GRE کمتر از 315 راضی نشید.

موفق باشید.
    آینده‌ای خواهم ساخت که گذشته‌ام جلویش زانو بزند!

به دلیل محدودیت زمانی، از پاسخگویی به پیام های خصوصیِ قابل طرح در فورِم معذورم.

Mechatronic آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    EE-ME

نقل قول نوشته اصلی توسط masoudzv نمایش پست ها
    با سلام خدمت اساتید و دوستان محترم

۱- دانشگاه سیستان و بلوچستان + مهندسی برق مخابرات + ۱۳
    ۲- دانشگاه سیستان و بلوچستان + مهندسی برق قدرت+ ۱۶/۲۶
    ۳- ۹۵ - در حال خواندن برای نمره بالاتر
    ۴- در حال خواندن
    ۵- ۲ تا کنفرانس بین المللی- ۲تا ژورنال ایندکس شده
    ۶- ۱ سال سابقه کار مرتبط
    ۷- فرق نمیکند
    ۸- گرایشها و زمینه‌های مورد علاقه
    ۹- ۲۰۱۶
    ۱۰- ندارم
    میخواستم ببینم با این شرایط چقدر احتمال پذیرش با فاند هستش؟ و اینکه اگر نمره gre بالا بیارم امکانش هست معدل پایینه لیسانسمو تا حدودی پوشش بده ؟ اصلا با این رزومه امیدی هست به پذیرش؟ ممنون میشم دوستان منو یکم راهنمایی کنن
    سلام

معدل های پایین، طبعاً باعث میشند دسته ای از دانشگاه ها از دسترس شما خارج بشند؛ حتی اگر نمرۀ زبان و GRE تاپ هم بگیرید. تصور من اینه که پذیرش از top 50 دور از دسترس شماست و باید روی سایر دانشگاه ها متمرکز بشید.

تافل حداقل 100 (با قید اسپیکینگ 26 و رایتینگ 25) همراه با GRE حداقل 315 (با قید موانت حداقل 165) میتونه روزنه های امید به روی شما باز کنه.

نکتۀ آخر این که همچنان میتونید امیدوار به کسب پذیرش و دریافت فاند باشید. نکتۀ قابل مانور موجود، تلاشی هست که از حالا به بعد برای ارتقای رزومه تون نشان میدید.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Polymer Engineering

سلام دوستان عزیز لطفا راهنماییم کنید:
    1- دانشکده فنی دانشگاه تهران- مهندسی شیمی- صنایع پلیمر – 16.38
    2- پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران(سراسری)- مهندسی صنایع پلیمر-17.5
    3- تافل ندادم ولی فکر کنم حدود 95 بشم
    4- GRE ندادم ولی دارم میخوانم
    5- مقاله ISI یکی سابمیت کردم و یکی دیگه هم تا چند روز دیگه سابمیت میکنم-مقاله فارسی 2 تا دارم. 2 تا مقاله در کنفرانس های ملی هم دارم
    6- 2 سال در یک شرکت معتبر در زمینه مهندسی پلیمر کارشناس فنی و مدیر R & D هستم ( از سال 92)
    7- به دانشگاه های آمریکا و کانادا با فاند کامل فکر میکنم
    8- در زمینه نانوکامپوزیت ها، بایو پلیمر ها، فرایند پلیمرها علاقه به تحصیل دارم
    9- پاییز 2016
    10- تدریس در دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه آزاد : در حال حاضر یک ترم و همچنین ترم های آینده هم تدریس خواهم کرد

ممنون از نظرتون

نقل قول نوشته اصلی توسط Mechatronic نمایش پست ها
    با توجه به معدل بالای ارشد، اگر معدل لیسانس شما در مقیاس امریکایی، حداقل 3 بشه، دیگه مشکلی در بحث معدل نخواهید داشت.
    به نمرۀ آیلتس پنج سال پیشتون اتکاء نکنید و سعی کنید با تمام انرژی برای گرفتن حداقل 7 تلاش کنید. یکی از راه های کسب فول فاند، اسپیکینگ 7.5 به بالاست.
    نمرۀ GRE حداقل 310 باید سرلوحۀ کارتون باشه.
    رکورد مقالات به نظر قابل قبول میاد. روی ترجمۀ کتاب حساب نکنید.
    سابقۀ کار نقش ویژه ای در پذیرش نداره.

نکته:
    1- در وهلۀ اول تزتون باید دفاع بشه و بعدش برید سر وقت زبان. هر چه سریعتر دورۀ تحصیلتون تمام بشه بهتره.
    2- برای پذیرش فول فاند از top 100، بهتره به GRE کمتر از 315 راضی نشید.

موفق باشید.
    خیلی ممنون و متشکر از وقتی که میذارین. همین الان رفتم تو سایت wes باتوجه به سیستم اونا معدل لیسانس من ۳ میشه. دوست عزیز من اگر بخوام رو پایان نامه کار کنم دیگه اصلا وقتی به زبان نمی رسه من می خوام تمام انرژیمو بذارم رو زبان تا آذر آیلتس و جی آر ای رو بگیرمو دی اقدام کنم. درضمن به نظرتون اینکه من لیسانس و فوقم یه گرایش دیگه بوده و واسه دکترا یه گرایش دیگه می خوام برم مشکلی ایجاد نمی کنه؟ از نظرات دوستان دیگه هم استقبال می کنم.
    ای که مرا خـوانـده ای راه نـشـانـم بـده ...

Mechatronic آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    EE-ME

نقل قول نوشته اصلی توسط palmera نمایش پست ها
    خیلی ممنون و متشکر از وقتی که میذارین. همین الان رفتم تو سایت wes باتوجه به سیستم اونا معدل لیسانس من ۳ میشه. دوست عزیز من اگر بخوام رو پایان نامه کار کنم دیگه اصلا وقتی به زبان نمی رسه من می خوام تمام انرژیمو بذارم رو زبان تا آذر آیلتس و جی آر ای رو بگیرمو دی اقدام کنم. درضمن به نظرتون اینکه من لیسانس و فوقم یه گرایش دیگه بوده و واسه دکترا یه گرایش دیگه می خوام برم مشکلی ایجاد نمی کنه؟ از نظرات دوستان دیگه هم استقبال می کنم.
    در مورد استراتژی ذکر شده نظر ویژۀ دیگری ندارم و اگر میتونید در فرصت باقی مانده، به هر دو آزمون آیلتس و GRE در حد مطلوب برسید، حتماً با همین رویکرد جلو برید.

تغییر اسم رشته تغییر ویژه ای در شانس پذیرش و فاند شما ایجاد نمیکنه؛ البته به شرط این که پیش نیازهای حوزۀ بیومکانیک در رزومۀ شما رؤیت بشه. استاد برای مطمئن شدن از شما، به دروس گذرانده شده و تزهای شما و مقالات شما نگاه میکنه و نهایتاً با شما مصاحبه میکنه. کمیتۀ تصمیم هم به سوابق تحصیلی شما نگاه میکنه. برای بالا بردن شانس پذیرش، میتونید در SoP با دقت به دلایل خودتون بپردازید. برای بالا بردن شانس دریافت فاند هم میتونید با استادهای مطلوبتون مکاتبۀ مؤثر داشته باشید. در کل به نظر من جای نگرانی نیست.

Junior Member

1. دانشگاه آزاد بجنورد-برق و الکترونیک -معدل 14.80
    2-دانشگاه ازاد تهران غرب- برق و قدرت(الکترونیک قدرت)-معدل 17- نمره پروژه 19
    3- ایلتس 6.5- رایتینگ 7- اسپیکینگ 6.5- ریدینگ 6- لیسنینگ 6
    4-جی ار ای امتحان ندادم و اصلا نمی دونم چیه
    5- دو ژورنال ای اس ای- دو ژورنال ای اس سی4 کنفرانس (3 تا بین المللی و یکی ملی)- 3 ثبت اختراع
    6- 4 سال سابقه کار مرتبط(با نا مه رضایت مندی عالی)
    7- بهترین رنک هایی که می تونم اپلای کنم برای امریکا و کانادا چیه؟
    8-فول فاند باید باشه
    9- استاد پروژه ارشدم فارق و تحصیل دانشگاه تگزاس هست .

Junior Member

دانشگاه آزاد کرج-برق و الکترونیک -معدل .15.40
    2-دانشگاه ازاد تهران غرب- برق و قدرت(الکترونیک قدرت)-معدل 19.53- نمره پروژه 20
    3- ایلتس 6.5- رایتینگ 7- اسپیکینگ 6- ریدینگ 6- لیسنینگ 6
    4-جی ار ای امتحان ندادم
    5- 4 ژورنال ای اس ای- دو ژورنال ای اس سی- 3 تا ژورنال اسکوپوس-3 تا ؤورنا علمی پژوهشی-17کنفرانس (3 تا بین المللی و یکی ملی)- 11 ثبت اختراع
    6- 2سال سابقه کار مرتبط(با نا مه رضایت مندی عالی)
    7- بهترین رنک هایی که می تونم اپلای کنم برای امریکا و کانادا چیه؟
    8-فول فاند باید باشه

Member ghorob آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Iowa_Mechanical Engineering

دوستان بزاريد يك نكته خيلي مهم رو كه حتما خيليهاتون ميدونيد رو خدمتتون بگم:
    اگه جاييكه اپلاي ميكنيد RA از استاد ميگيريد و استاد قراره حقوق شما رو بده و استاد در پروسه پذيرش شما نقش زيادي داره اونوقت زمينه كاري مشابه، مقاله و تحقيق و ...تو زمينه كاري استاد خيلي مهم ميشه (البته شما بايد مينيمم هاي زبان رو در دانشگاهتون بياريد).
    اما اگه جاييكه اپلاي ميكنيد اول از همه دانشكده بايد به شما پذيرش بده (كه در اين مواقع معمولا، نه هميشه، شما يكسال اول رو TA هستيد) خوب طبيعتا تاثير تافل و gre و معدل خيلي ميره بالا ....
    اينو ميتونيد از مسيول ادميشن دانشكده و بچه هايي كه تو دانشكده مورد نظرتون هستند بپرسيد چون در يك دانشگاه رويكرد بين دانشكده ها هم خيلي متفاوته.
    اين خيلي مهمه چون شما دانشجوي خوبي هستيد اما وقتي دپارتمان نگاه ميكنه ميبينه نمره تافل و gre خيلي خفنتر از شما با معدلهاي خيلي بالا از سراسر دنيا براش مياد اونوقت شانس شما خيلي كم ميشه...
    موفق باشيد

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)