صفحه 114 از 127 نخستنخست ... 1464104105106107108109110111112113114115116117118119120121122123124 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,131 تا 1,140 , از مجموع 1265

موضوع: سؤالات خود را در ارتباط با مركز سازمان سنجش در این تاپیک مطرح نمایید

پیش فرض پاسخ : سؤالات خود را در ارتباط با مركز سازمان سنجش در این تاپیک مطرح نمایید

نقل قول نوشته اصلی توسط Nastarann نمایش پست ها
    برای ورود به سالن امتحان سنجش چه مدارکی ازمون میخوان؟اگه نکته خاصی درمورد اینجا به نظرتون میرسه ممنون میشم بگید.
    کارت شناسایی معتبر؛ کارت ملی یا پاسپورت.
    Whatever doesn't kill you simply makes you Stranger

پیش فرض پاسخ : سؤالات خود را در ارتباط با مركز سازمان سنجش در این تاپیک مطرح نمایید

نقل قول نوشته اصلی توسط Babaii نمایش پست ها
    کارت شناسایی معتبر؛ کارت ملی یا پاسپورت.
    یادم رفت بگم، حدود دوسال پیش که من امتحان دادم باید از اکانتی که داشتیم یه برگه رو که اثبات میکرد برای اون امتحان ثبت نام کرده ایم رو هم میبردیم.
    Whatever doesn't kill you simply makes you Stranger

Senior Member

وای یادم نبود من پاسپورت ندارم الان.ممکنه نزارن امتحان بدم؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Construction Science & Mng

وای یادم نبود من پاسپورت ندارم الان.ممکنه نزارن امتحان بدم؟
    کارت ملی و شناسنامه تون باشه هم ایراد نمیگرین. فقط گاهی اگه حوصله نداشته باشند به تاریخ انقضای کارت ملی گیر میدن و یه کم شمارو دچار استرس میکنند. خیلی از آقایون هم پاسپورت ندارن و تنها راه حلشون همینه....سنتر سنجش رو دست کم نگیرید! ماشاالله مرکز دولتی که عدالت رو حق و بالانصاف در نهایت روا می داره ! خدا پشت و پناهتون و موفق باشید.
    where there's a will, there's a way

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط pacifica نمایش پست ها
    من این هفته تو امریکا امتحان دادم و زمان لیسنینگ تکراری واسه خودم تمپلیت ها رو نوشتم و کاغذ رو هم جمع نکردن ... این مسخره بازی فقط مال مرکز آشغال سنجشه .. قبل از عید سر این مساله بحثم شد .... واقعا جای این جور گیر دادنا برن جلوی تقلبهای انچنانی رو بگیرن که با 20 میلیون نمره تافل 110 واسه مردم میگیرن
    اولا باید بگم که جای تعجبه که مسئولین فروم چرا این پست خلاف رو حذف نکردن. ثانیا خطاب به دوستی که با این ادبیات و با یک مثال خیالی سنجش رو محکوم به چنین جرمی می کنه باید عرض کنم که که در صورت آگاهی مسئولین، این قبیل ادعا ها وصحبت ها فقط منجر به برخورد محکم ترو سخت گیرانه تر شون با آزمون دهنده ها میشه . کاری که سنجش و سایر تست سنتر ها انجام می دهند دقیقا مطابق قوانین و ضوابط اعلام شده از سوی ets است و کاری که شما انجام دادین اگر حقیقت داشته باشه تقلب بوده که مسئولین تست سنتر متوجه نشدن. چون تست سنترهای داخل آمریکا سخت گیری زیادی می کنن که مطابق با قوانین ets است (برای مثال رجوع کنید به پست های 213 و214 تجربیات مرتبط با مراکز برگزار کننده آزمون TOEFL iBT) . در آخر از اعضای فروم انتظار ادبیات مودبانه می رود و نه ادبیات کوچه بازاری.

من امروز امتحان دادم، همه چی عالی بود اصلا هم زیاد گیر نمیدادن! دمای هوا مناسب، فاصله کابین ها مناسب. فقط من یه چیزی رو درک نمیکنم اونم اینه که فلسفه اجازه ندادن بردن شکلات به سر جلسه چیه؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    communication engineering

بچه ها اگه چند صفحه ی قبلی رو نگاه بندازید من از نیومدن تافلم گله داشتم ، یه طومار نوشتم و فرستادم ای تی اس ، امیدوارم که نمره ام بیاد ،هرچند دیگه پذیرش گرفتم و تو پروسه ویزا هستم ، اما ما تا ایرانیم باید بتونیم حقمون رو بگیریم ، فک کنم تلفن بیشتر تاثیر بذاره ، و سعی کنید تا حد امکان سنجش امتحان ندین. من 87 شده بودم بار اول چون خیلی استرس داشتم ، این دفعه راحت 95 میشم اگه بیاد نمره ام.

Senior Member

میخواستم بگم سنتر سنجش بسیار جای خوبی هست و من خیلی راضی بودم برخورد مراقبین هم خیلی خوب بود من استرس داشتم بخاطر مدارک شناسایی ام که میترسیدم گیر بدن اصلا مشکلی نبود و سختگیری نکردن کابینها عالی بود خیلی خوب بود کلا.

Junior Member

میخواستم بگم سنتر سنجش بسیار جای خوبی هست و من خیلی راضی بودم برخورد مراقبین هم خیلی خوب بود من استرس داشتم بخاطر مدارک شناسایی ام که میترسیدم گیر بدن اصلا مشکلی نبود و سختگیری نکردن کابینها عالی بود خیلی خوب بود کلا.
    به خاطر ماه رمضون به خوردن حین استراحت گیر ندادن؟ و اینکه هر خوردنی رو میشه تو لاکر گذاشت؟

Junior Member Ni1 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering- Tj Uni

من یه سوال دارم که شاید مضحک به نظر بیاد ولی سواله دیگه و در ضمن اینجا ایرانه هر احتمالی وجود داره. با توجه به گرمی هوا امکان امتحان دادن با پیراهن آستین کوتاه(یا تی شرت) و سندل وجود داره؟ در کل محدودیتی برای پوشش آقایون وجود داره یا نه؟ من شنبه هفته آینده امتحان دارم. ممنون میشم دوستانی که تازه امتحان دادن پاسخ بدن.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)