صفحه 42 از 307 نخستنخست ... 32333435363738394041424344454647484950515292142 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 411 تا 420 , از مجموع 3061

موضوع: شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ 2016 (حتماً ارسال اول را بخوانید)

ApplyAbroad Hero iman7 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical & Aerospace Engineering

پیش فرض پاسخ : شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ 2016 (حتماً ارسال اول را بخوانید

نقل قول نوشته اصلی توسط civil_89 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    لیسانس- دانشگاه دولتی شهرستان- 15.44(WES 3.15/4)
    ارشد-دانشگاه دولتی شهرستان- 16.90(WES 3.72/4)
    IELTS- 5.5
    GRE- Q159- V138- w2.5
    یک مقاله در یک ژورنال معتبر آمریکایی در رشته ام، یکی دیگه هم دارم آماده می کنم+ 1 مقاله کنفرانس داخلی
    رشته مورد نظر:دکترای مهندسی عمران یا مستر هوافضا
    آمریکا و کانادا
    3 سال سابقه ی کاری در رشته خودم که عمران هست (شامل 1 سال طراحی و محاسبات در یک شرکت مشاور+ 1 سال تدریس در دو دانشگاه+ 15 ماه کار نظارتی در پروژه)
    زمینه تحقیقاتی Structural Health Monitoring
    اضافه می کنم برای GRE و IELTS به علت ساعت کاری بالا متاسفانه نتوانستم وقت بگذارم. به نظر شما علاوه بر IELTS، آزمون GRE رو هم تکرار کنم؟
    البته یه پذیرش از یک کشور دیگه برای Spring 2016 دارم و یه استادی از کمبریج هم تازگیا ok داده اما بدون فاند متاسفانه برام مقدور نیست. به نظرتون شانس من برای چه رنکی بیشتره... امسال به علت GRE پایین یه Reject از Colorado داشتم.

IELTS و GRE رو حتما باید دوباره امتحان بدید اگرآمریکا مدنظرتونه و فاند می خواهید. کانادا GRE نمی خواد اما با این نمره زبان من دانشگاهی رو سراغ ندارم که پذیرش بده تو آمریکا و کانادا.
    مستر هوافضا رو هم تو آمریکا که باید بیخیال بشید به خاطر ویزا. کانادا رو نمی دونم تا چه حد سخت می گیره اما هوافضا کلا حساسه.
    زمینه کاری
    Structural Health Monitoring هم دوستان گفتن که حساسه و مورد ریجکتی 212 داشته. اما حساس بودنش به اندازه رشته هوافضا قطعی نیست. با برطرف کردن ضعفتون تو آزمون ها برای رنک های مختلف اقدام کنید و خودتون رو درگیر رنک "فقط از 40 تا 50" و امثالهم نکنید. بعضی از دانشگاه ها به خاطر موقعیتشون رقابت خیلی سخته (فارغ ار رنک) - مثلا در کالیفرنیا - فلوریدا - ماساچوست (شهر بوستون) و کلا شهرهای بزرگ. بنابراین نمی شه گفت دانشگاه رنک مثلا فلان مناسبه. - فرض کنید یه دانشگاه تو بوستون و یکی تو میسوری رنک 50 داشته باشن. مطمئنا قبولی و فاند گرفتن تو بوستون خیلی سخت تره.

ApplyAbroad Veteran
    abarmard آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Computer Engineering

پیش فرض پاسخ : شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ 2016 (حتماً ارسال اول را بخوانید

با سلام

۱- دانشگاه خیام، کامپیوتر، 14.5
    ۲-آزاد، کامپیوتر، 17.8
    ۳- آیلتس 7
    ۴- جی آر ای: کوانت 160، وربال 150، رایتینگ 4
    ۵- تعداد مقالات داخلی و خارجی (کنفرانس/مجله): 5 آی اس آی معتبر + 6 کنفرانس آیتریپل ای معتبر
    ۶- سابقه کار مرتبط: 4 سال سابقه تدریس
    ۷- دانشگاه های مورد نظر (اگر وجود دارد): رنک زیر 100
    ۸- گرایشها و زمینه‌های مورد علاقه: شبکه های کامپیوتری
    ۹- نیم‌سال مورد نظر: فال 2016 یا اسپرینگ 2017
    ۱۰- موارد دیگر (مانند نکات برجسته ذکر شده در رزومه): یک پروژه تحقیقاتی، paper award، ریکام معتبر.

اگر ممکنه بفرمایید تا چه رنکی امکان این دارم که فول فاند بگیرم. همچنین امکان این دارم که از دانشگاه های شهرهای بزرگ پذیرش بگیرم.

با سپاس

با سلام به دوستان عزیز

من هنوز توی خیلی از شرایطا مثل نمره زبان و ... تکلیفم معلوم نشده و تا چند ماه آینده قطعی میشه. ولی برای ایمیل زدن به استادا اول می خوام بدونم شرایطم در چه حدی و سطح انتظاراتمو تنظیم کنم. اینه که اگه دوستان بتونن راهنمایی کنند ممنون میشم.
    1- دانشگاه تبریز- مهندسی شیمی (پتروشیمی)- 15/29
    2- دانشگاه علم و صنعت – مهندسی شیمی (پلیمر)-17/47
    3- ندارم, نمره حداقلی iBT=100
    4- ندارم, نمره احتمالی v=150,Q=168,w=3.5
    5- یکی ISI برای applied polymer science ,IF=1.6 که minor خورده و به احتمال بالا چاپ میشه, یکی دیگه هم در مرحله ارسال هست, احتمالا برای ایمپکت حدود 2 قابل چاپ است.
    6- ندارم
    7- می خواهم بدانم با توجه به اطلاعات بالا برای چه رنکی شانس دارم که فاند کامل بگیرم (البته اگه داارم؟
    8- پوشش­ها, کامپوزیت, خواص مواد,
    9- Fall 2016

Member mohamadaliv آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mech Eng - BASU

نقل قول نوشته اصلی توسط AfshinDysus نمایش پست ها
    با سلام به دوستان عزیز

من هنوز توی خیلی از شرایطا مثل نمره زبان و ... تکلیفم معلوم نشده و تا چند ماه آینده قطعی میشه. ولی برای ایمیل زدن به استادا اول می خوام بدونم شرایطم در چه حدی و سطح انتظاراتمو تنظیم کنم. اینه که اگه دوستان بتونن راهنمایی کنند ممنون میشم.
    1- دانشگاه تبریز- مهندسی شیمی (پتروشیمی)- 15/29
    2- دانشگاه علم و صنعت – مهندسی شیمی (پلیمر)-17/47
    3- ندارم, نمره حداقلی iBT=100
    4- ندارم, نمره احتمالی v=150,Q=168,w=3.5
    5- یکی ISI برای applied polymer science ,IF=1.6 که minor خورده و به احتمال بالا چاپ میشه, یکی دیگه هم در مرحله ارسال هست, احتمالا برای ایمپکت حدود 2 قابل چاپ است.
    6- ندارم
    7- می خواهم بدانم با توجه به اطلاعات بالا برای چه رنکی شانس دارم که فاند کامل بگیرم (البته اگه داارم؟
    8- پوشش­ها, کامپوزیت, خواص مواد,
    9- Fall 2016
    سلام دوست عزیز
    بادرنظر گرفتن فرضیات گفته شده، به نظر میرسه که برای TOP100 شانس دارید.
    اما موقع ایمیل زدن به اساتید شما خودتون رو محدود به رنک خاصی نکنید. انتخاب رشته کنکور سراسری رو که خاطرتون هست؟ اینجا هم از رنک 1 تو رشته خودتون شروع کنید به اساتید ایمیل بزنید و تا رنک 200 یا هر جایی که حوصله تون میکشه ادامه بدید. هرچه بیشتر بهتر.
    همین اصل رو موقع اپلای هم تا حدی باید رعایت کرد.
    موفق باشید
    ...::: یه بغل آرامش، یه سیر دل خوش، همه خواسته من از زندگی :::...

Member mohamadaliv آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mech Eng - BASU

نقل قول نوشته اصلی توسط abarmard نمایش پست ها
    با سلام

۱- دانشگاه خیام، کامپیوتر، 14.5
    ۲-آزاد، کامپیوتر، 17.8
    ۳- آیلتس 7
    ۴- جی آر ای: کوانت 160، وربال 150، رایتینگ 4
    ۵- تعداد مقالات داخلی و خارجی (کنفرانس/مجله): 5 آی اس آی معتبر + 6 کنفرانس آیتریپل ای معتبر
    ۶- سابقه کار مرتبط: 4 سال سابقه تدریس
    ۷- دانشگاه های مورد نظر (اگر وجود دارد): رنک زیر 100
    ۸- گرایشها و زمینه‌های مورد علاقه: شبکه های کامپیوتری
    ۱۰- موارد دیگر (مانند نکات برجسته ذکر شده در رزومه): یک پروژه تحقیقاتی، paper award، ریکام معتبر.

اگر ممکنه بفرمایید تا چه رنکی امکان این دارم که فول فاند بگیرم. همچنین امکان این دارم که از دانشگاه های شهرهای بزرگ پذیرش بگیرم.

با سپاس
    سلام دوست عزیز
    اگر نمره لیسانس شما رو کنار بگذاریم، با درنظر گرفتن سایر موارد به نظر میرسه که رزومه شما شرایط مینیمم پذیرش اکثر دانشگاه ها رو همراه خود داره؛ اما بحث دریافت فاند مقوله دیگریه! برای دریافت فاند شما به رزومه درخشانتری نیاز دارید.
    اما به نظر من سابقه پژوهشی شما خیلی جای مانور داره (11 مقاله چاپ شده که از بین اونها 5 مقاله ISI هستن). توصیه من به شما اینه که به دنبال اساتیدی بگردید که در زمینه مقالات و ریسرچ شما کار کرده باشند؛ داشتن استاد حامی و مصر این حسن رو داره که بعد از دریافت پذیرش از دانشکده و عودت کیس شما به دپارتمان، شما شانس بالایی برای دریافت فاند خواهی داشت.
    موفق باشید
    ...::: یه بغل آرامش، یه سیر دل خوش، همه خواسته من از زندگی :::...

Junior Member

با سلام
    کاردانی: الکترونیک سراسری چمران کرمان:12.5
    کارشناسی: IT علمی کاربردی:18.5
    تافل: 100
    Gre: ندارم
    مقالات: 1آی اس آی
    2 توصیه نامه
    گرایش ها و زمینه مورد علاقه: ارشد شبکه
    با تئجه به اعتبار کم دانشگاه کارشناسی که خوندم و با اضافه کردن یه نمره بالای gre به نظر شما چه قد شانس دارم برای گرفتن فاند آمریکا؟ به نظرتون بهتر اینه که برای کنکور ارشد بخونم یا نوی یه سال آینده رزومم رو تقویت کنم خیلی سردرگمم میدونم نمیشه نظر قطعی داد ولی لطفا با توجه به تجربیاتتون راهنماییم کنین.
    سپاس

Junior Member

سلام.
    کارشناسی: مترجمی-سراسری زنجان-18.5
    ارشد: آموزش -دانشگاه تهران-17.90
    آیلتس: 8
    GRE: ندارم
    مقالات: 1 آی اس آی که من نویسنده دومشم
    یه کنفرانس داخلی
    2تا مقاله هم سابمیت کردم
    توصیه نامه هم می تونم حداقل 2 تا جور کنم

گرایش ها و زمینه مورد علاقه: آموزش-زبانشناسی کاربردی ...

سابقه 1 سال تدریس در دانشگاه سراسری دارم + 2و3 سال تدریس آموزشگاه
    توضیحات: رتبه 84 کنکور کارشناسی- رتبه 1 ارشد (می تونه موثر باشه؟)

ممنون می شم نظر بدین.
    ویرایش توسط Celline : June 21st, 2015 در ساعت 03:07 AM

۱- دانشگاه قبرس، معماری، 3.7/4.00 لیسانس
    ۲- N/A
    ۳- آیلتس7/5
    ۴- جی آر ای: کوانت 160، وربال 145، رایتینگ 3/5
    ۵- تعداد مقالات داخلی و خارجی (کنفرانس/مجله): 0
    ۶- سابقه کار مرتبط: 1 سال سابقه TA و 1 سال کار در شرکت معماری
    ۷- گرفتن فاند ضروری است
    ۸- گرایشها و زمینه‌های مورد علاقه: معماری ,construction management , real estate development or MBA هر کدام که امکان فاند بیشتر باشه
    ۱۰- موارد دیگر (مانند نکات برجسته ذکر شده در رزومه): شاگرد اول دانشکده و TA

Junior Member

با سلام مجدد اگه امکانش هست جواب منم بدین. مجددا شرایطم رو مینویسم..
    کاردانی: الکترونیک سراسری چمران کرمان:12.5
    کارشناسی: IT علمی کاربردی:18.5
    تافل: 100
    Gre: ندارم
    مقالات: 1آی اس آی
    2 توصیه نامه
    گرایش ها و زمینه مورد علاقه: ارشد شبکه
    با تئجه به اعتبار کم دانشگاه کارشناسی که خوندم و با اضافه کردن یه نمره بالای gre به نظر شما چه قد شانس دارم برای گرفتن فاند آمریکا؟ به نظرتون بهتر اینه که برای کنکور ارشد بخونم یا نوی یه سال آینده رزومم رو تقویت کنم خیلی سردرگمم میدونم نمیشه نظر قطعی داد ولی لطفا با توجه به تجربیاتتون راهنماییم کنین.
    سپاس

Junior Member

• سلام:
      لیسانس مکانیک سیالات ازاد مشهد معدل 18.01
      ارشد تبدیل معدل 17.10 همین ازاد مشهد
      1 کنفرانس فارسی داخلی و یه isi اکسپتی و یکی دیگر هم کار میکنم روش
      برای سه درس استاد حل تمرین انتقال و ترمو و سیالات به مدت 2.5 سال
      همکاری با استاد در تالیف کتاب انتقال حرارت جابجایی پیشرفته
      2 سال سابقه طراحی تاسیسات از شرکت پایه یک
      کوانت 159 وربال 149 رایتینگ 3.5
      تافل 95
      به نطر شما برای دانشگاههای
    • university of north carolina at charlotte
      louisiana state