صفحه 21 از 26 نخستنخست ... 11121314151617181920212223242526 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 201 تا 210 , از مجموع 252

موضوع: خبر جديد و مهم : روند جدید دریافت پذیرش از موسسات آموزش عالی فرانسه

Moderator
    nimaK آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    UW-Madison / Ph.D. French Literature

پیش فرض پاسخ : خبر جديد و مهم : روند جدید دریافت پذیرش از موسسات آموزش عالی فرانسه

نقل قول نوشته اصلی توسط amir_inter نمایش پست ها
    پس مصاحبتون با جناب آقای هومن حقانی خواهد بود ، البته اگه اشتباه نکنم ! درسته ؟
    من نمی دونم مسئول پروندم چه کسی بود ولی مصاحبم با خانوم زندیه بود :-)

خب اگه اينجوري باشه كه عاليه ! من يادم رفته بودم امروز كه زنگ زدم بخش فرهنگي اسممو پرسيدن بعد گفتن آقاي حقاني ان و وصل كردن !!!
    ايشون خيلييييي خوش اخلاق و آروممممم اند به نفع من پس !
    يعني واقعا ممكنه شانس هم به ما يه نيگاهي بندازه ؟!
    ديشب كه نمي دانستم به كدام دردم،گريه كنم،كلي خنديدم!(صادق هدايت)

Junior Member

پیش فرض پاسخ : خبر جديد و مهم : روند جدید دریافت پذیرش از موسسات آموزش عالی فرانسه

سلام دوستان
    مرحله تایید مدارک توسط سفارت رو باید قبل از مصاحبه با بخش فرهنگی انجام بدیم یا بعدش؟در کل کی باید مدارکمون رو ببریم برای تایید سفارت و اینکه دقیقا چه مدارکی رو باید برای تایید سفارت برد؟
    خواهش میکنم جوابمو بدید هر چی تاپیک های مختلف رو خوندم جوابمو پیدا نکردم
    مرسی

Junior Member amir_inter آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی عمران

نقل قول نوشته اصلی توسط sanspareil_eb نمایش پست ها
    سلام دوستان
    مرحله تایید مدارک توسط سفارت رو باید قبل از مصاحبه با بخش فرهنگی انجام بدیم یا بعدش؟در کل کی باید مدارکمون رو ببریم برای تایید سفارت و اینکه دقیقا چه مدارکی رو باید برای تایید سفارت برد؟
    خواهش میکنم جوابمو بدید هر چی تاپیک های مختلف رو خوندم جوابمو پیدا نکردم
    مرسی
    سلام
    اکه از طریق کامپوس فرانس اقدام کردین بعد از تایید مدارکتون ، یه مصاحبه با کامپوس فرانس بهتون میدن که صحت مدارکی که آپلود کردین رو بررسی میکنن...
    مصاحبه با سفارت بعد از گرفتن پذیرش از دانشکاه های فرانسست ...
    در کل دوتا مصاحبه دارین

Junior Member

ممنون از جوابتون. بله از طریق کامپوس اقدام کردم. مراحل مصاحبه رو میدونم دو مرحلست . ولی سوالم اینه که مهر تایید یه سری مدارک توسط سفارت لازمه که حدود 18 یورو هم هزینش میشه اونو باید قبل مصاحبه اول ک با خانم زندیه است انجام داد یا بعد از اون مصاحبه؟ و این که چه مدارکی باید مهر تایید سفارت بخوره؟

رشته و دانشگاه
    مهندسی عمران

ممنون از جوابتون. بله از طریق کامپوس اقدام کردم. مراحل مصاحبه رو میدونم دو مرحلست . ولی سوالم اینه که مهر تایید یه سری مدارک توسط سفارت لازمه که حدود 18 یورو هم هزینش میشه اونو باید قبل مصاحبه اول ک با خانم زندیه است انجام داد یا بعد از اون مصاحبه؟ و این که چه مدارکی باید مهر تایید سفارت بخوره؟
    خواهش میکنم...
    اگر مترجمین معتمد سفارت مثل آقای کاشیگر مدارک شمارو ترجمه کرده باشن ، نیازی ب تایید مدارک ندارید (پرداخت ۱۸ یورو نیازی نیست)...
    اگر شخص دیگری ترجمه کرده باشن ، متاسفانه من رویه اش رو نمیدونم :-(
    امیدوارم بقیه دوستان بتونن کمکتون کنن :-)

Junior Member

خواهش میکنم...
    اگر مترجمین معتمد سفارت مثل آقای کاشیگر مدارک شمارو ترجمه کرده باشن ، نیازی ب تایید مدارک ندارید (پرداخت ۱۸ یورو نیازی نیست)...
    نه مدارکمو مترجمین معتمد سفارت ترجمه نکردن ولی تمام مهرای لازم دادگستری و امور خارجه رو انجام دادم. لطفا اگر کسی میدونه راهنماییم کنه.ممنون

Moderator
    nimaK آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    UW-Madison / Ph.D. French Literature

خواهش میکنم...
    سلام مجدد !

والا ما يك جلسه اطلاع رساني كه رفتيم براي مستر گفتن 90 يورو يا 100 يورو ميگيرن كه پرونده ها رو بفرستن بره ! ( البته چند پست بالاتر نوشتم كه الان پرونده ها رو همين الانشم دارن يوني هاي فرانسه!) حالا شما مي فرمايين مترجمين امين باشه انقدر يورو نباشه يه رويه ي ديگه...اينو نمي دونم من !
    ديشب كه نمي دانستم به كدام دردم،گريه كنم،كلي خنديدم!(صادق هدايت)

رشته و دانشگاه
    مهندسی عمران

نه مدارکمو مترجمین معتمد سفارت ترجمه نکردن ولی تمام مهرای لازم دادگستری و امور خارجه رو انجام دادم. لطفا اگر کسی میدونه راهنماییم کنه.ممنون
    با توجه ب گفته های دوستمون نیمای عزیز ، ممکنه ۱۸ یورو رو ازتون نگیرن ...
    چون مدارکتون هم اکنون در دسترس دانشگا ه های فرانسه هستن فقط مبلغی بین ۹۰ تا ۱۰۰ یورو بابت هزینه بررسی پرونده ازتون میگیرن...

رشته و دانشگاه
    مهندسی عمران

نقل قول نوشته اصلی توسط nimaK نمایش پست ها
    سلام مجدد !

والا ما يك جلسه اطلاع رساني كه رفتيم براي مستر گفتن 90 يورو يا 100 يورو ميگيرن كه پرونده ها رو بفرستن بره ! ( البته چند پست بالاتر نوشتم كه الان پرونده ها رو همين الانشم دارن يوني هاي فرانسه!) حالا شما مي فرمايين مترجمين امين باشه انقدر يورو نباشه يه رويه ي ديگه...اينو نمي دونم من !
    سلام مجدد
    من روال سال های گذشته رو گفتم ... شاید الان تغییر کرده روالش :-D

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط nimaK نمایش پست ها
    سلام مجدد !

این ۹۰ یا ۱۰۰ یورو مستقل از تایید مدارک هست. البته پارسال گویا ۹۰ یورو بوده و امسال شده ۱۰۰ یورو. هر موقع وقت مصاحبه تعیین بشه باید علاوه بر مدارکتون ۱۰۰ یورو هم ببرین که این میشه هزینه پرونده تون.

به جز اینا بخش کنسولی موقعی که بخواین ویزا بگیرین ازتون می خواد یه سری مدارکتون رو به تایید سفارت (تو همون بخش کنسولی) برسونین. هزینه تایید هر برگ مدرک ۱۸ یورو هست. حالا اگه شما مدارکتون رو پیش مترجمین امین سفارت ترجمه کرده باشین فقط لازمه که آخرین مدرک تحصیلی تون تایید بشه. در غیر این صورت باید همه مدارک رو تایید کنید.

ساعات تایید مدارک
    مترجمین مورد تایید سفارت
    فهرست مدارک لازم جهت اخذ ویزای دانشجویی

توی اون فایل فهرست مدارک توضیح داده شده که چه مدارکی احتیاج به تایید دارن.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)