صفحه 14 از 15 نخستنخست ... 456789101112131415 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 131 تا 140 , از مجموع 144

موضوع: George Mason University

Junior Member

پیش فرض پاسخ : George Mason University

نقل قول نوشته اصلی توسط shervinrs نمایش پست ها
    این سایت مربوط به دانشگاه ست و اطلاعات خوبی داره.
    ممنون می شم لینکو بزارین.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط negina1989 نمایش پست ها
    ممنون می شم لینکو بزارین.

http://icenter.gmu.edu/

ApplyAbroad Veteran
    abarmard آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Computer Engineering

سلام،

برای این اپلای دانشگاه باید مدارک بفرستیم یک سازمانی مثل WES اینا که مدارک تایید کنن درسته؟ من برای PhD مهندسی کامپیوتر میخوام اپلای کنم. دوستانی که تجربه دارن لطف میکنن نظرشون بگن.

ممنون
    آنچه مرا نکشد، قوی ترم می سازد!

ApplyAbroad Guardian
    Sina0077 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Structural Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط abarmard نمایش پست ها
    سلام،

برای این اپلای دانشگاه باید مدارک بفرستیم یک سازمانی مثل WES اینا که مدارک تایید کنن درسته؟ من برای PhD مهندسی کامپیوتر میخوام اپلای کنم. دوستانی که تجربه دارن لطف میکنن نظرشون بگن.

ممنون
    نه لازم نیست. ریز نمره رسمی رو پست می کنید و خودشون به طور رایگان ارزیابی می کنن (برای 2016 این طور بود)
    فقط شدیدا نامنظم بودن سال قبل و بسیار دیر شروع به ارزیابی نمرات کردن.

.When will and belief combine so ardently, then not even the heavens will deny you
    .A.H

ApplyAbroad Veteran
    abarmard آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Computer Engineering

سلام،

دوستان کسی تا حالا از گزینه first class دانشگاه GMU برای ارسال I-20 استفاده کرده؟ حدودا چقدر طول میکشه برسه دستمون؟ راستش چون اوضاع ویزا تق و لقه، دو به شکم کلا که ارزش این داره که بیام درخواست پست DHL بدم یا نه!

ممنون

ApplyAbroad Veteran
    abarmard آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Computer Engineering

سلام،

از دوستان کسی هست که بخواد واسه فال 2017 بره GMU؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    عمران- دانشگاه یزد

با سلام خدمت تمام بچه های فروم مخصوصا آکو عزیز که واسه اومدن من به اینجا خیلی کمک بود. امروز گفتم یه سر به فروم بزنم که اگه کسی کمکی می خواد کمک کنم، دیدم آکو تفریبا تمام موارد را ذکر کرده.
    به هر حال من یه کوچولو در حد خودم تجربیاتمو بیان می کنم.

1- خیلی دوستان سطح زبان خوبی دارن که میان اینجا. ولی انتظار اینا داشته باشید که موقعی که از فرودگاه در میاین متوجه می شید که پانتومیم توی چند روز اول بیشتر به دردتون می خوره تا زبانی که از کلاسای ایران یاد گرفتین. ؛) ولی ظرف چند هفته ای لا اقل در حد گلیم از آب کشیدن زبانتون خوب می شه، نگران نباشید.
    بنابراین اگه دوستی را می شناسید که پیک آپتون کنه و چند روزی را باهاش بمونید، حتما این کار را بکنید.

2- به هر حال مهم ترین کار بعد از رسیدن خرید خط موبایله. چون هم برای پیدا کردن خونه و این چیزا به تلفن نیاز دارین و هم برای پیدا کردن راه به اینترنت. بنابراین بعد از رسیدن که مستقیم برید بخوابید چون قشنگ به خاطر خستگی گیج هستین ولی در اولین اقداد به یکی از شعب ورایزون، تی مبایل و یا ای تی ان تی مراجعه کنید و یه خط اعتباری یک ماهه بخرید. تقریبا 40-50 دلاره. ( ممکنه یه کم کمتر بیشتر باشه تو اون زمان ولی حدودش همینه). فعلا نمی خواد از ایران خودتونا با پلن های شرکت های مختلف گیج کنید. موقعی رسیدین، دوستان بهتون کمک می کنن. بنابراین بلافاصله یه خط اعتباری بگیرین. فرقی هم نمی کنه از کدوم شرکت بگیرین. چون هر موقع که بخواین می تونید شرکت را عوض کنید و نکته خوب آمریکا اینه که اگه شرکت را عوض کردین، محبور نیستید شماره را عوض کنید و می تونید همون شماره را نگه دارین.

3-نکته ای که باید بهتون تذکر بدم مخصوصا اگه از شهر بزرگی میاین ( چون خودم چند روز اول تو شک بودم) اینه که تفکرتون را بذارین کنار که دارین میاین آمریکا و قراره با برج های منهتن مواجه بشین. اینجا اکثر مناطق ساب ارب هست و خونه های ویلایی. و نکته مهم ترش اینه که به شدت وسیعه و سیستم حمل و نقل عمومی افتضاح. خود آمریکایی ها یه ضرب المثل دارن که اینجا بدون پا می شه زندگی کرد ولی بدون ماشین نه. بنابراین اگه مجردین و می تونید خونه شیر بگیرین که من توصیه می کنم نزدیک دانشگاه بگیرین. بی خود وقتتونا درگیر رفت و امد نکنید. ولی خونه دربست توی نزدیکای دانشگاه گرونه. بنابراین اگه متاهل هستین باید یه که از دانشگاه دور بشین تا خونه مناسب پیدا کنید.
    واسه این کار دو راه دارین. یکی اینکه توی مناطقی که کیو باس یا شاتل دانشگاه مسیر دارن دنبال خونه بگردین. یا اینکه سریع به فکر خرید ماشین باشین و توی مدتی که ماشین ندارین با اوبر اینور و اونور برید ( من خودم این کار را کردم ولی خیلی خیلی سخته. چون تازه رسیدین هزار تا کار دارین و با محیط نا آشنایید. پیدا کردن ماشین خوب یه کم زمان می بره و اوبر هم خیلی گرونه. من توی یک ماه اول حدود 700 دلار پول اوبر دادم).
    و یه نکته دیگه اینکه یه کم توجه داشته باشید که مقیاس با ایران فرق داره. گوگل مپا باز نکنید و بگید اینجا خونه می گیرم. خوبه یه بند انگشت با دانشگاه بیشتر فاصله نداره. همون یه بند انگشت پدرتونا در میاره ؛)

خودتونا آماده کنید که چند روز اول سختیا در پیش دارین ولی اگه اینجا تشریف میارین اصلا نگران نباشید. به یکی از بهترین مناطق آمریکا میاین. و اینجا مردم خیلی خوبی داره که بهتون کمک می کنن تا زود به محیط عادت کنید.
    بهترین ها را واسه همتون آرزو می کنم.

اراتمند،
    جواد
    ویرایش توسط javad_es2 : May 18th, 2017 در ساعت 10:03 PM

سلام دوستان من برای فال 2018 میخوام اپلای کنم با توجه به اینکه کمتر از پنج هفته مونده به ددلاین ایا ب نظرتون دیر هست برای فرستادن ریزنمرات؟
    به چه ادرسی باید پست بشن نمرات؟
    چه مدارکی رو باید بفرستیم؟
    ممنون

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering

سلام.جواب کسی از دوستان تو دپارتمان مهندسی اومده آیا؟؟؟

Junior Member

سلام
    ببخشید من تو اپلای برای این دانشگاه مشکلم اون بخش evaluation هست که زده Please indicate below how you will be obtaining an external international credit evaluation:
    این رو باید چکار کرد؟ کسی میدونه؟