نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 12 از 805 نخستنخست ... 234567891011121314151617181920212262112512 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 111 تا 120 , از مجموع 8047

موضوع: فرم DS-160

Junior Member

پیش فرض پاسخ : فرم DS 160

نقل قول نوشته اصلی توسط bbllrn نمایش پست ها
    دوباره سلام

اصلاً آیا امکان داره بتونم با همون پاسپورت، دوباره فرم DS-160 برای باکو پر کنم؟
    Yes-That is possible

نقل قول نوشته اصلی توسط bbllrn نمایش پست ها
    ممنون از جواب شما

حالا برای پر کردن اطلاعات مربوط به دیپلم، پیش دانشگاهی و دبیرستان، برای DS-160 باکو هیچ راهی ندارم؟! اگه برم برای مصاحبه، چی بگم که آفیسر حرفمو باور کنه؟ آخه من برای پی اچ دی فول فاند دارم و می ترسم، این مسئله کارمو خراب کنه؟!

اگه خواستم، بجای باکو، مثلاً ترکیه برم برای مصاحبه، می تونم یه فرم DS-160 جدید پر کنم و توش تمام این اطلاعاتو کاملاً بنویسم؟! اونوقت آفیسر تو جای جدیده، ممکنه استناد به مورد باکو بکنه؟ و باز برام مشکل درست بشه؟

بسیار بسیار ممنون و سپاسگذار از همکاری و توجه همه عزیزان
    دوست عزيز شما خيلي راحت مي تونيد يه DS-160 ديگه پر کنيد. البته قبلي رو هم همراهتون ببريد چون با اون وقت گرفتيد، بعد DS-160 جديد رو به آفيسر بديد و شرايطتون رو توضيح بديد که در پر کردن ابتدا دچار اشتباه شديد.
    براي اينکه خيالتون هم راحت بشه مي تونيد يه ايميل به سفارت باکو بزنيد و بپرسيد که پر کردن DS-160 جديد و تغيير اطلاعات مشکلي ايجاد مي کنه يا نه؟

من خودم که مي خوام دبي برم يه چيزايي رو که توي DS-160 اولم اشتباه پر کرده بودم رو مي خوام عوض کنم و برم.

انشالله که مشکلي براتون پيش نمياد.

نقل قول نوشته اصلی توسط green_34 نمایش پست ها
    دوست عزيز شما خيلي راحت مي تونيد يه DS-160 ديگه پر کنيد. البته قبلي رو هم همراهتون ببريد چون با اون وقت گرفتيد، بعد DS-160 جديد رو به آفيسر بديد و شرايطتون رو توضيح بديد که در پر کردن ابتدا دچار اشتباه شديد.
    براي اينکه خيالتون هم راحت بشه مي تونيد يه ايميل به سفارت باکو بزنيد و بپرسيد که پر کردن DS-160 جديد و تغيير اطلاعات مشکلي ايجاد مي کنه يا نه؟

من خودم که مي خوام دبي برم يه چيزايي رو که توي DS-160 اولم اشتباه پر کرده بودم رو مي خوام عوض کنم و برم.

انشالله که مشکلي براتون پيش نمياد.
    به نظرم اگه اشکال کار جزی باشه DS رو از نوع پر نکنید چون تو سفارت می تونید مثلا اطلاعات ناقص رو به اون منشی که مدارکتون رو می گیره بگید تا تصحیح کنه من خودم فرم دی اس را بدون شماره سویس پرکردم و تو قبرس برام وارد کرد و همین. البته قبل مصاحبه با هاشون تماس گرفتم و توضیح دادم بهم گفتن که لازم نیست دی اس جدید submit کنی. پس بد نیست با هاشون یه تماس بگیری. البته اینم بگم که پر کردن یه دی اس دیگه هیچ اشکالی نداره و این صرفا یه پیشنهاده.

نقل قول نوشته اصلی توسط Mohammad Javad نمایش پست ها
    به نظرم اگه اشکال کار جزی باشه DS رو از نوع پر نکنید چون تو سفارت می تونید مثلا اطلاعات ناقص رو به اون منشی که مدارکتون رو می گیره بگید تا تصحیح کنه من خودم فرم دی اس را بدون شماره سویس پرکردم و تو قبرس برام وارد کرد و همین. البته قبل مصاحبه با هاشون تماس گرفتم و توضیح دادم بهم گفتن که لازم نیست دی اس جدید submit کنی. پس بد نیست با هاشون یه تماس بگیری. البته اینم بگم که پر کردن یه دی اس دیگه هیچ اشکالی نداره و این صرفا یه پیشنهاده.
    اين قضيه مثل اينکه سفارت به سفارت فرق مي کنه. آخه من هم که شماره SEVIS رو پر نکرده بودم. وقتي به سفارت دبي ايميل زدم که DS-160 جديد لازمه يا نه جواب دادن که:

You need to fill a new Ds-160 but you can keep your appointment.

Member atish آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    فارغ التحصيل مكانيك ـ‌كارشناسي ارشد ـ علم وصنعت ايران

سلام دوستان
    این فرم ds160 اصلا هیچ ربطی به پرداخت sevis fee داره؟؟
    منظورم اینه که کدوم رو باید اول پر کنیم!!؟
    گل بکاریم بیا، تا مجال علف هرز فراهم نشود
    بی گل آرایی ذهن، نازنین، نازنین، هرگز آدم،آدم نشود.

نقل قول نوشته اصلی توسط atish نمایش پست ها
    سلام دوستان
    این فرم ds160 اصلا هیچ ربطی به پرداخت sevis fee داره؟؟
    منظورم اینه که کدوم رو باید اول پر کنیم!!؟
    فرق نمي کنه، کاملا از هم مجزا هستند.
    اول بايد I-20 تون حاضر باشه. بعد با اطلاعات I-20 هم DS-160 رو پر مي کنيد و هم اينکه مي ريد تو سايت www.fmjfee.com
    Sevis Fee رو پرداخت مي کنيد.
    من خودم اول DS-160 رو پر کردم و باهاش وقت گرفتم. خيالم که از وقت راحت شد Sevis Fee رو هم سر فرصت پرداخت کردم.

Member atish آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    فارغ التحصيل مكانيك ـ‌كارشناسي ارشد ـ علم وصنعت ايران

مرسی green جان از توضیحت
    من هنوز به این بخش مسافرتهای خارجی فرم ds160 نرسیدم فقط می خواستم بدونم که تاریخ سفر رو میخواد؟ آخه گذرنامه من دست آژانسه و تاریخ مسافرتهام رو ندارم!
    گل بکاریم بیا، تا مجال علف هرز فراهم نشود
    بی گل آرایی ذهن، نازنین، نازنین، هرگز آدم،آدم نشود.

من تو این بخش اسم شهر خودمو نوشتم( نه تهران) مWherew as PassporIts sued

مشکلی داره؟

راستیک خیلی جالبه با شماره کدی که از ِدی اس 160 باکو دارم واسه دبی هم میشه وقت گرفت!!
    Speak clearly if you speak at all; Carve every word before you let it fall

نقل قول نوشته اصلی توسط atish نمایش پست ها
    مرسی green جان از توضیحت
    من هنوز به این بخش مسافرتهای خارجی فرم ds160 نرسیدم فقط می خواستم بدونم که تاریخ سفر رو میخواد؟ آخه گذرنامه من دست آژانسه و تاریخ مسافرتهام رو ندارم!
    سلام.
    نه فقط می پرسه کدوم کشور ها بوده که به تعداد کشور ها add رو می زنید و فقط اسم کشور رو انتخاب می کنید.

Junior Member

سلام- ببخشيد مي شه من رو هم راهنمايي كنين؟ راستش من DS160 رو پر كردم و وقت سفارت هم گرفتم( از قبرس). يه قسمت هست كه پرسيده Other Names Used من اون رو خالي گذاشتم ولي آلان شك كردم« چون مدرسه اي كه بودم فاميلمون رو عوض كرديم (يعني همه تقريباً عوض كردن تو فاميل. به دليل ضايع بودن فاميل قبلي!!!) حالا فاميل قبليو بايد مي نوشتم تو فرم؟ يعني فرم رو دوباره پر كنم؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)