دوستان یکمی بمن روحیه بدن
سنتر اصفهان یکی هست یا نه چندتا؟ سپاهان نوشته
از دوستان ک اونجا امتحان دادن کسی هست ک مرا یاری کند...![]()
دوستان یکمی بمن روحیه بدن
سنتر اصفهان یکی هست یا نه چندتا؟ سپاهان نوشته
از دوستان ک اونجا امتحان دادن کسی هست ک مرا یاری کند...![]()
آزمون من هم در سنتر شیراز کنسل شد!!! تو ایمیلی که اومده تمام تاریخها تا نوامبر کنسل شده! دوستان خواهشا اگه اطلاعاتی در مورد سنتر سپاهان اصفهان دارین بگین. این سنتر چطوره؟؟؟ اصفهان بهتره یا تهران؟
سلام
من از طریق سنتر اصفهان پیگیری کردم
راستش طبق گفته های اونها سنجش اطلاعی ازین سنتر نداشته
البته خانمی که توی سنتر اصفهان هست شنیده بود که شخصی پیگیر این سنتر هست و ادرسشو گفت بهم
سلام دوست عزیز
به نظر من که ملاک حرف سنجش نیست بلکه ملاک خود ETS هست چون که امتحانات زیر نظر ETS برگزار میشن نه سنجش... و این اسم سنتر سپاهان اصفهان هم که توی سایت ETS به عنوان یکی از مراکز تافل ایران هست ... پس به نظرم نباید نگران اعتبارش باشیم... اما به نظر من تنها مشکلی که هست اینه که هیچکس انگار اطلاعی از عملکردشون و سطح امکاناتش نداره تا بفهمیم آیا واقعا شرایطش برای ما مناسب هست یا خیر...
سلام من عالیان آزمون دادم خیلی خوب بود. محیط بدون استرس آروم و صمیمی ایجاد کردن. یه آقای سن داری همون اول ورود مدارک رو چک میکنه و برخورد خوبی داره
بعد از پذیرش طبقه بالا با آسانسور میفرستن. اونجا یه آقای جوانی بود که کارهای تشخیص هویت و ادمین و عکس انداختن رو انجام میداد و خیلی خوش برخورد بود و روحیه میداد .
موقع بریک همون آقای سن دار پذیرایی میکرد و خیلی مهربون بود. در کل سنتر خیلی آروم و بقدون استرسی بود.
تجربیات آزمون در سنتر عالیان:
1.موقع ورود مدارک رو چک میکردن و وسایل رو تحویل میگرفتن و داخل یه اتاق نگه داشتن چون ظاهرا کمد نداشتن.
2.هیچ چیز نمیذاشتن داخل ببریم و درون سالن خودشون مداد و خودکار و تراش و سه برگ چک نویس زرد رنگ گذاشتن.(البته من به مسول اونجا گفتم کاغذ زرد چشم رو اذیت میکنه و سفید بدید ولی خیلی محترمانه توضیح داد که قانون میگه چک نویس باید کاغذ غیرسفید باشه).
3.آزمون طبقه 5بود و نورش سالن خوب بود.سیستم ها و صندلی ها نو بودن و تهویه خوبی داشتن.
4.قبل ورود به سالن یه آقایی که ظاهرا مسول برگزاری بود دوباره مدارک رو چک میکرد و عکس میگرفت و شماره کامپیوتر میداد وقتی من بهش گفتم چرا مثل بقیه شماره نمیدی دستمون و مثل زندانی ها عکس نمیگیری گفت مرکز ما تنها سنتری هست که این کارو انجام نمیده.
6.موقع بریک پذیرایی کردن با کیک و آبمیوه.
7. در کل سنتر خوبی هست و محیط آرومی داره و از این لحاظ و اینکه برخورد خوب و محترمانه ای دارن از بقیه سنترها بهتر هست.
سنتر سپاهان
من یه پیگیری کردم ظاهرا دفترشون روزهای دوشنبه و چهارشنبه بازه (از ساعت 9 تا 12). فکر کنم شمارشون رو هم که داشته باشید. فردا توی اون ساعت یه تماس بگیرید ببینید کسی جواب میده یا نه. اگر نه من سعی می کنم این هفته یا هفته ی بعد یه سر بزنم ببینم قضیه چیه.
ویرایش توسط Sina0077 : August 14th, 2016 در ساعت 11:35 PM
Galaxy Lights, Solar Echoes and Dark Matters Calling Us to Sth Bigger
John Oliver Explains Everything That is Wrong With Standardized Testing
علاقه مندی ها (Bookmarks)