صفحه 790 از 792 نخستنخست ... 290690740780781782783784785786787788789790791792 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 7,891 تا 7,900 , از مجموع 7918

موضوع: ک.ارشد - فرایند پذیرش، دانشگاه پلی تکنیک میلان (مدارک لازم، ددلاینها، ارسال مدارک..)

پیش فرض پاسخ : ک.ارشد - فرایند پذیرش، دانشگاه پلی تکنیک میلان (مدارک لازم، ددلاینها، ارسال مد

با سلام خدمت تمام بزرگواران عزیز
    میشه خواهش کنم از دوستان که من رو کمک کنند، من سال 91 از دانشگاه آزاد رشته مهندسی مکاترونیک فارغ التحصیل شدم ، میخام برای مستر مجدد برم ایتالیا
    درهنگام ثبت نام بگم که ارشد دارم یا با کارشناسی اقدام کنم و اصلا حرفی از ارشد نزنم. (کارشناسی بنده برای سال 87 است) . اگر با مستر اقدام کنم برای سفارت و ویزا مشکلی پیش نمیاد ؟
    اگرهم با کارشناسی اقدام کنم گپ تحصیلی بوجود آمده مشکل ساز نمیشود؟
    ممنون از راهنمایی دوستان

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Buali Sina university(studying masters in mechanical engineering)

پیش فرض پاسخ : ک.ارشد - فرایند پذیرش، دانشگاه پلی تکنیک میلان (مدارک لازم، ددلاینها، ارسال مد

نقل قول نوشته اصلی توسط Araz.Darbandi نمایش پست ها
    ایا این میلان و رم هیچ راه دیگه ای نداره که ما این اصل ترجمه هارو براشون ندیم؟ :|‌
    والا رفيق من با كپي مدارك اصلي و كپي ريز نمرات بدون تاييد وزارت و فقط با مهر داروالترجمه پذيرش گرفت از پلي تكنيك.
    و من هم همين كارو كردم چون ميخوام مداركم رو به چند دانشگاه ديگه هم بفرستم. تو همين روزام اميدوارم جوابش بياد و كپي من رو هم قبول كنن.
    فقط موقع سفارت مدارك اصلي و ريز نمرات رسمي با مهر وزارت رو ميخوان.

Moderator

نقل قول نوشته اصلی توسط mostafa6430 نمایش پست ها
    با سلام خدمت تمام بزرگواران عزیز
    میشه خواهش کنم از دوستان که من رو کمک کنند، من سال 91 از دانشگاه آزاد رشته مهندسی مکاترونیک فارغ التحصیل شدم ، میخام برای مستر مجدد برم ایتالیا
    درهنگام ثبت نام بگم که ارشد دارم یا با کارشناسی اقدام کنم و اصلا حرفی از ارشد نزنم. (کارشناسی بنده برای سال 87 است) . اگر با مستر اقدام کنم برای سفارت و ویزا مشکلی پیش نمیاد ؟
    اگرهم با کارشناسی اقدام کنم گپ تحصیلی بوجود آمده مشکل ساز نمیشود؟
    ممنون از راهنمایی دوستان
    درود
    با کارشناسی اقدام کنید و حرفی از مستر نزنید.
    گپ تحصیلی مشکلی نخواهد بود.
    Change your life today. Don't gamble on the future, act now, without delay.g
    تنها به پیام هایی که امکان گفته شدن در فروم نیست جواب داده خواهد شد و به جای پست ها و پیام های تشکر از اضافه کردن به امتیاز کاربر استفاده نمایید.

نقل قول نوشته اصلی توسط amir_ehya نمایش پست ها
    فرقشون اينه كه تو second call شانس پذيرش و بورس مياد پايين مثل تكميل ظرفيت خودمونه. پايين نگاه كنين توضيح داده.
    و بعضي از رشته ها كه ميديدم تو second call پذيرش نداره.
    پس ميتونيم پذيرش first call رو نگه داريم مدرك زبانمون رو ديرتر ارائه بديم ؟
    اگه بخواييم بيخيال بورس دانشگاه بشيم ؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط mahana نمایش پست ها
    پس ميتونيم پذيرش first call رو نگه داريم مدرك زبانمون رو ديرتر ارائه بديم ؟
    اگه بخواييم بيخيال بورس دانشگاه بشيم ؟
    بله ميشه ولي يه ددلاين خاصي داره. چون دانشگاه بدون مدرك زبان پذيرش ميده ولي براي كارهاي سفارت شما بايد مدرك زبان داشته باشين.

اگه تا ١٠ فبريه مدرك زبانتون آماده نباشه بورس تعلق نميگيره. ولي اگه نخواين بورسيه بگيرين فك ميكنم تا مارچ فرصت دارين مدرك رو ارائه بدين. البته مطمئن نيستم دقيق. ولي اگه هرچه زودتر يعني ددلايني كه دانشگاه مشخص كرده مدركتون اماده باشه بهتره. نمره ٦ هم ميخوان و نمره ٦ گرفتن كار زياد سخت نيستي.
    February 10th, 2017* Last day to provide your language certificate (to be considered for merit based scholarships)

بله ميشه ولي يه ددلاين خاصي داره. چون دانشگاه بدون مدرك زبان پذيرش ميده ولي براي كارهاي سفارت شما بايد مدرك زبان داشته باشين.

اگه تا ١٠ فبريه مدرك زبانتون آماده نباشه بورس تعلق نميگيره. ولي اگه نخواين بورسيه بگيرين فك ميكنم تا مارچ فرصت دارين مدرك رو ارائه بدين. البته مطمئن نيستم دقيق. ولي اگه هرچه زودتر يعني ددلايني كه دانشگاه مشخص كرده مدركتون اماده باشه بهتره. نمره ٦ هم ميخوان و نمره ٦ گرفتن كار زياد سخت نيستي.
    February 10th, 2017* Last day to provide your language certificate (to be considered for merit based scholarships)
    با سلام.
    نه دوست عزيز.تجربه به كرات نشون داده كه بعد از ددلاين اگه مدرك زبان ارسال بشه دانشگاه نامه پذيرش رو براي سفارت نميفرسته.
    خواهشا دوستان اگر كمي وقت بزارند و 50 صفحه آخر همين تاپيك رو يخونند جواب همه سوالاتشون رو ميگيرند.
    مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید..............که ز انفاس خوشش بوی کسی می آید
    از غم هجر مکــن ناله و فریــاد که دوش..............زده ام فــــالی و فریادرســــــی مـی آید

نقل قول نوشته اصلی توسط AMin_AM نمایش پست ها
    با سلام.
    نه دوست عزيز.تجربه به كرات نشون داده كه بعد از ددلاين اگه مدرك زبان ارسال بشه دانشگاه نامه پذيرش رو براي سفارت نميفرسته.
    خواهشا دوستان اگر كمي وقت بزارند و 50 صفحه آخر همين تاپيك رو يخونند جواب همه سوالاتشون رو ميگيرند.
    من تقريبا بيشتر از ١٥٠ صفحه هم اخر و هم از اول رو خوندم دوست عزيز اين جور كه شما ميفرمايين كلا بايد بحث بسته شه چون جواب تمام سولات هست

ولي خب وقتي براي second call تا march فرصت هست همونجور كه تو خود سايت دانشگاه هم نوشته چرا براي اسم كسايي كه first call پذيرش گرفتن رو نبايد بفرستن سفارت ؟
    تاريخ شروع ثبت نام سفارت هم كه هر دو گروه يكيه ؟
    منظورتون اينه كه بايد دوباره اپلاي كرد ؟

مشكل من اينجاست كه به طور عجيبي حتي پروسه پذيرشم زرد هم نشده و اخرين امتحان آيلتس كه جوابش قبل ددلاين ميرسه ٢ بهمن ماه هست ،فقط ٢ روز ديگه مهلت قبت نام داره
    تميخوام قبل از اينكه جواب پذيرشم بياد آزمون رو ثبت نام كنم

Junior Member
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط mahana نمایش پست ها
    مشكل من اينجاست كه به طور عجيبي حتي پروسه پذيرشم زرد هم نشده و اخرين امتحان آيلتس كه جوابش قبل ددلاين ميرسه ٢ بهمن ماه هست ،فقط ٢ روز ديگه مهلت قبت نام داره
    تميخوام قبل از اينكه جواب پذيرشم بياد آزمون رو ثبت نام كنم
    ببينين من ايلتس ٦.٥ دارم و مدركم رو هم فرستادم. برا من هم هنوز زرد يا قرمز يا سبز نشده. پس مشكل زبان نيست برا شما قطعا.
    ولي بدون مدرك خيلي ها پذيرش گرفتن از اين بابت مطمئنم. كلا يه ايميله كارش ميتونيد يه ايميل بديد بپرسيد ازشون. اينجوري خيالتونم راحت ميشه چون من تا همين حد اطلاعات داشتم و اطلاعاتم ناقصه.
    و اینکه نمیدونم دلیل اینکه نمیخواین قبل جواب پذیرش امتحان زبان بدین چیه چون مدرک داشته باشین خیالتون راحته.
    فوقش خدایی نکرده نمره خوبی نگرفتین دوباره هفته بعدش میتونید امتحان بدید ولی اپلی ممکنه دوباره 1 سال دیگه طول بکشه. بدون داشتن مدرک زبان کمی ریسکه اپلی کردن. البته جسارت نباشه فقط تجربمو گفتم
    ویرایش توسط amir_ehya : January 8th, 2017 در ساعت 08:23 PM

Junior Member
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط AMin_AM نمایش پست ها
    با سلام.
    ببينيد خود دانشگاه ددلاين تعيين كرده و در مرحله اول مدرك زبان براشون مهم نيست.
    تا اونجايي كه من ميدونم و خيلي ها بعد ددلاين مدرك زبان فرستادم. به هر حال خود دانشگاه در اين باره بهتر ميتونه نظر بده.
    ايميل هم جواب ميدن به راحتي
    ویرایش توسط amir_ehya : January 8th, 2017 در ساعت 08:17 PM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)