صفحه 791 از 792 نخستنخست ... 291691741781782783784785786787788789790791792 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 7,901 تا 7,910 , از مجموع 7918

موضوع: ک.ارشد - فرایند پذیرش، دانشگاه پلی تکنیک میلان (مدارک لازم، ددلاینها، ارسال مدارک..)

پیش فرض پاسخ : ک.ارشد - فرایند پذیرش، دانشگاه پلی تکنیک میلان (مدارک لازم، ددلاینها، ارسال مد

نقل قول نوشته اصلی توسط mahana نمایش پست ها
    من تقريبا بيشتر از ١٥٠ صفحه هم اخر و هم از اول رو خوندم دوست عزيز اين جور كه شما ميفرمايين كلا بايد بحث بسته شه چون جواب تمام سولات هست

ولي خب وقتي براي second call تا march فرصت هست همونجور كه تو خود سايت دانشگاه هم نوشته چرا براي اسم كسايي كه first call پذيرش گرفتن رو نبايد بفرستن سفارت ؟
    تاريخ شروع ثبت نام سفارت هم كه هر دو گروه يكيه ؟
    منظورتون اينه كه بايد دوباره اپلاي كرد ؟
    در صفحه 748 همين تاپيك يعني كمتر از 50 صفحه قبل دقيقا بحث همين بود.كه بعد از اون هم در صفحه هاي بعد بارها من گفتم و نياز به 150 صفحه خوندن نبود.
    اون زمان اين قضيه مشكل خود من بود و بارها اينجا گفتم كه من فقط 10 روز بعد ددلاين زبان رو فرستادم و نامه من رو نزدن پارسال.
    اين ماجرا ربطي به ددلاين و زمان رسيدگي سفارت نداره.مربوط به دانشگاهه كه ددلاين خودش مهمه براش.ددلاين هاي فرست كال و سكند با هم متفاوتند.
    تاپيك براي بيان مشكلات جديد باز هست نه تكرار مكررات.اگر صفحه 748 اين تاپيك جزو اون 150 صفحه هاي شما نيست كه ميتونيد دوباره مطالعه بفرماييد.
    مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید..............که ز انفاس خوشش بوی کسی می آید
    از غم هجر مکــن ناله و فریــاد که دوش..............زده ام فــــالی و فریادرســــــی مـی آید

پیش فرض پاسخ : ک.ارشد - فرایند پذیرش، دانشگاه پلی تکنیک میلان (مدارک لازم، ددلاینها، ارسال مد

نقل قول نوشته اصلی توسط AMin_AM نمایش پست ها
    در صفحه 748 همين تاپيك يعني كمتر از 50 صفحه قبل دقيقا بحث همين بود.كه بعد از اون هم در صفحه هاي بعد بارها من گفتم و نياز به 150 صفحه خوندن نبود.
    اون زمان اين قضيه مشكل خود من بود و بارها اينجا گفتم كه من فقط 10 روز بعد ددلاين زبان رو فرستادم و نامه من رو نزدن پارسال.
    اين ماجرا ربطي به ددلاين و زمان رسيدگي سفارت نداره.مربوط به دانشگاهه كه ددلاين خودش مهمه براش.ددلاين هاي فرست كال و سكند با هم متفاوتند.
    تاپيك براي بيان مشكلات جديد باز هست نه تكرار مكررات.اگر صفحه 748 اين تاپيك جزو اون 150 صفحه هاي شما نيست كه ميتونيد دوباره مطالعه بفرماييد.
    من همه ي صحبت هاي شما رو در ارتباط با مشكل مدرك زبانتون خوندم هم تو اين صفحه هم تو موضوع مربوط به خود مدرك زبان ولي ربطش رو مبا سوال خودم نميفهمم !! شما ميخواستين چند هفته ديرتر بفرستين من ميخوام پذيرشم رو نگه دارم واسه second call و با او نا مدركم رو بفرستم ؟
    و اگه اين همه براتون سخته جواب سوال رو دادن نميدونم كسي كه مجبورتون نكرده جواب بدين ! كه با اين حالت عصباني پيگيري ميكنين موضوع رو !
    كسي كه به قصدش كمك به ديگران هست فكر نكنم بايد اين همه طلبكار باشه

تو فرايند پذيرش هم تمام موضوعات تكرار ميشه مربوط به مدارك و زبان و تاريخ ها ، حالا هر كس با توجه به شرايط خودش سوالش رو ميپرسه
    موضوع جديدي معمولا پيش نمياد

Junior Member

سلام
    دوستان سایت دانشگاه زده second call از 9 ژانویه باز میشه ولی من نمیتونم ثبت نام کنم کسی میدونه چرا؟
    ممنون

نقل قول نوشته اصلی توسط Arminfalah نمایش پست ها
    سلام
    دوستان سایت دانشگاه زده second call از 9 ژانویه باز میشه ولی من نمیتونم ثبت نام کنم کسی میدونه چرا؟
    ممنون
    با سلام.
    ميشه بيشتر توضيح بديد؟
    در ايجاد اكانت يا اينكه داخل اكانتتون وقتي براي انتخاب رشته ميخواييد اقدام كنيد با مشكل مواجه ميشيد؟
    مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید..............که ز انفاس خوشش بوی کسی می آید
    از غم هجر مکــن ناله و فریــاد که دوش..............زده ام فــــالی و فریادرســــــی مـی آید

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Arminfalah نمایش پست ها
    سلام
    ممنون
    عزیز کش مرورگر رو پاک کن یا عوض اش کن

دوستان من الان یرای پلی تکنیک اپلای کردم .حالا باید چیکارکنم؟مدارکم رو پست کنم؟

Junior Member

با درود خدمت همه ی دوستان و سپاس بابت راهنمایی ها
    یه سوال داشتم که شاید قبلا هم پرسیده شده باشه ولی هر چی مطالب رو خوندم به نتیجه ای نرسیدم . من تازه فارق التحصیل شدم و ریزنمراتو فقط بهم دادن ولی برای گواهی مدرک گفتن که حتما باید اول توی اون دانشگاه اکسپت بشین بعدش بهتون میدیم. ولی دانشگاه میلان مدرک رو هم میخواد باید چیکار کنم . اگه همین ریزنمراتو بفرستم کفایت میکنه یا خیر ؟؟
    با تشکرات فراوان

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Buali Sina university(studying masters in mechanical engineering)

نقل قول نوشته اصلی توسط matsoyama نمایش پست ها
    با درود خدمت همه ی دوستان و سپاس بابت راهنمایی ها
    یه سوال داشتم که شاید قبلا هم پرسیده شده باشه ولی هر چی مطالب رو خوندم به نتیجه ای نرسیدم . من تازه فارق التحصیل شدم و ریزنمراتو فقط بهم دادن ولی برای گواهی مدرک گفتن که حتما باید اول توی اون دانشگاه اکسپت بشین بعدش بهتون میدیم. ولی دانشگاه میلان مدرک رو هم میخواد باید چیکار کنم . اگه همین ریزنمراتو بفرستم کفایت میکنه یا خیر ؟؟
    با تشکرات فراوان
    مدرك موقت رو هم بگيريد به انگليسي ترجمه كنيد و كپي رسميش رو بفرستيد. ارزش ترجمه رسمي نداره بايد ترجمه غير رسمي كنيد و مهر داروالترجمه رسمي داشته باشه و بفرستيد.اگه يه بار كامل سايت رو برزسي كنيد به همه سوالاتون ميرسيد به زبان شيوا توضيح داده. http://www.polinternational.polimi.i...ssions-office/
    An official copy of the Bachelor degree.
    If the university qualification is not yet available at the moment of the application, an official provisional certificate can be also provided.
    If you have not finished the university yet, but you will graduate by July (for the 1st semester entry) or by December (for the 2nd semester entry), you can provide us with a certified document from the University (or a letter from the Head of your Department) stating that you will be graduating by July (for the 1st semester) or December (for the 2nd semester).
    ویرایش توسط amir_ehya : January 11th, 2017 در ساعت 12:06 AM

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Buali Sina university(studying masters in mechanical engineering)

نقل قول نوشته اصلی توسط adelgharechahi نمایش پست ها
    دوستان من الان یرای پلی تکنیک اپلای کردم .حالا باید چیکارکنم؟مدارکم رو پست کنم؟
    بله، به اين آدرس بايد تا قبل ددلاين ارسال بشه:
    Address:
    Politecnico di Milano
    International Admissions Office
    International Projects Service
    Piazza Leonardo da Vinci 32
    20133 Milano (MI) - Italy
    Ph. +39 02 2399 9802

نقل قول نوشته اصلی توسط amir_ehya نمایش پست ها
    بله، به اين آدرس بايد تا قبل ددلاين ارسال بشه:
    Address:
    Politecnico di Milano
    International Admissions Office
    International Projects Service
    Piazza Leonardo da Vinci 32
    20133 Milano (MI) - Italy
    Ph. +39 02 2399 9802
    مرسی بابت جوابتون.میشه بگین چه مدارکی باید بفرستم؟ترجمه ها فقط مهر دارالترجمه داشته باشه کافیه؟؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)