عرض سلام
دوستان من امروز نامه ی ادمیشنم از یکی از دانشگاههایی که به عنوان مستر دوم انتخاب کرده بودم اومد(من در حال حاضر یه مستر دارم و هم برای Ph.D و هم مستر دوم اپلای کردم.) چیزی از فاند هنوز گفته نشده اما حدس می زنم بدن یه چیزی! حالا سوال من اینجاست که چه اتفاقی میوفته اگه من الان آفر اینارو قبول کنم و I-20 صادر بشه،:
1-بعدپذیرش جاهای دیگه علی الخصوص Ph.D بیاد که من حتما اونارو انتخاب می کنم، مشکلی پیش میاد بخوام ترنسفر کنم؟
2-مستر دوم شانس من تو گرفتن ویزا کم می کنه؟ بهتر صبر کنم با یه آفر phd برم سفارت یا فرقی نداره؟
3-داشتن فاند یا عدم اون فرقی تو گرفتن ویزا می کنه؟ صبر کنم تکلیف فاند همین دانشگاه مشخص شه بعد اکسپت کنم که I-20 صادر شه؟
ممنونم
""ناگهان چقدر زود دیر می شود...""
سلام.
از لحاظ اخلاقی، هیچ مشکلی نیست که آفر بدون فاند رو قبول کنین و نرین...
1- اگه قبل رفتن به سفارت باشه (دقیقترش، قبل از سابمیت فرم Ds 160)، میتونی با آفر دکترا بری و مستر رو بی خیال بشی. اگه بعد از سفارت بری، باید بعد از ورودت به آمریکا ترنسفر کنی؛ حالا ممکنه از همون ترم اول بتونی یا نتونی و ترم بعد ترنسفر کنی. دانشگاهی که میخوای ترنسفر کنی باید آفرش رو دیفر کرده باشی وگرنه باطل میشه؛ دیفر کردنش هم معلوم نیست حتما فاندت رو نگه داره و ممکنه فاند ندهند برای ترم بعد.
2- مستر دوم به طور کلی شانست رو کم میکنه برای ویزا. البته خلافش هم مورد بوده؛ الان زوده برای سابمیت Ds؛ وقت میتونی بگیری با کد دی اس و قبل از رفتن دی اس رو سابمیت کنی (توی تاپیک دی اس ببین)...
3-فاند داشتن کلا مهمه در ویزا گرفتن ولی بازم مورد بدون فاند زیاد بوده که ویزا گرفته و فاند دار که نگرفته؛ ایمیل بده استادا و دانشکده ببین میتونی TA ,RA جور کنی یا نه (هر چند معمولا اولویت فاند برای دکترا هست)...
الان هم زوده برای جواب گرفتن از تمام دانشگاه ها. تا اواسط مارچ فکر کنم بیشترشون مشخص میکنن...
موفق باشی
قبل از ریپورت رسمی نمرات تافل و GRE، با دپارتمان مورد نظر مکاتبه کنید. برخی دانشکده ها ریپورت غیر رسمی تافل و GRE را برای بررسی اولیه قبول می کنند.
متاسفانه این حساب کاربری فعال نمی باشد.
سلام دوستان. یه سوال داشتم. ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.
من الان یه پذیرش همراه با فاند دارم. اما برای دوتا دانشگاه بهتر داخل لیست انتظار هستم. تا 15 آپریل وقت دارم پذیرشم رو اکسپت کنم. میخوام تا اون موقع منتظر جواب های لیست انتظار بمونم. اگر خبری نشد اونوقت اکسپت کنم. اما اگر بعد از اکسپت من از اون دانشگاه های بهتر تونستم فاند بگیرم میتونم اونا رو اکسپت کنم و به اینا بگم نمیتونم بیایم؟ مشکلی نداره؟
در ضمن من امریکا هستم و نیازی به ویزای جدید ندارم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
ویرایش توسط shahabunited : April 6th, 2017 در ساعت 06:05 AM
«اگر میاندیشید که با کشتن من میتوانید کسی را از نکوهش زندگی زیانآورتان بازدارید، سخت در اشتباهید. آسانترین و شریفترین راه، از پای درآوردن دیگران نیست؛ بلکه بهتر ساختن خویشتن است.»
مرگ سقراط
سلام به همه دوستان
من از دانشگاهی پذیرش فول فاند گرفتم و I20 هم به زودی به دستم میرسه. از طرفی از دانشگاه دیگری هم که در اولویت بعدی هست فول فاند گرفتم و بهم گفتن تا 13 اوریل بهشون جواب بدم. به لحاظ قانونی و اخلاقی میتونم مورد دوم رو هم اکسپ کنم و نگه دارم برای موقعیتی که اگه احیانا ویزام برای حساسیت پروژه ریجکت شد دوباره و برای مورد دوم اقدام کنم؟
پیشاپیش ممنون از اینکه وقت میزارید و جواب میدید
سلام.
من پذیرش گرفتم اما قراره قبل از Fall 2018 یه دوره زبان تو یکی از بخش های آموزش انگلیسی همون دانشگاه برای ترم summer بگذرونم. الان من مشکلم اینه. من برای ترم تابستونی زبان باید 4 جولای اون دانشگاه باشم که میگن برات I-20 صادر می کنیم. از اون طرف دپارتمان هم میگه برات I-20 صادر می کنیم. من الان باید از کجا I-20 بگیرم که به 4 جولای پام تو آمریکا باشه؟
سلام دوستان،
من از یکی از دانشگاهها پذیرش فاند برای مستر دوم دارم و از دیگری هم برای PHD پذیرش با فاند دارم. میخوام برای I20 دومی که برای PHD هستش اپلای کنم. بنظرتون برای I20 هر دو دانشگاه اقدام کنم مشکلی پیش نمیاد؟ میخوام اگر برای PHD نتونم ویزا بگیرم برای مستر دوم دوباره اقدام کنم. از یک طرفی هم بصورت اخلاقی درست نیست که مستر دوم را هم همینطور رو هوا نگه دارم، خوب استادش میخواد دانشجو انتخاب کنه. بنظرتون چیکا کنم؟
سلام بچه ها من تو یه شرایط بدی قرار گرفتم لطفا کمکم کنید. یه دانشگاه دیروز آفرش اومده میگه تا فردا وقت داری قبول کنی، منم امروز گفتم میشه بهم وقت بدین که گفتن نه! ازون ور دانشگاه دیگه ای هست که ادمیژن گرفتم استاد کلامی گفته که میخواد ولی آفرش هنوز نیومده و این دانشگاه بیشتر مدنظر منه. الان چون نمیدونم که دانشگاه دوم نهایتا آفر میده یا نه، نمیدونم باید این رو امضا کنم یا نه!
هر دوی اینها جزء 15 اپریل هستن، ولی هردو الان دارن جواب میدن. آیا اگر من اولی رو قبول کنم بعد دومی بیاد و اینو انصراف بدم اونو اکسپت کنم مشکلی برام پیش میاد؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)