صفحه 320 از 353 نخستنخست ... 220270310311312313314315316317318319320321322323324325326327328329330 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 3,191 تا 3,200 , از مجموع 3525

موضوع: مشاوره به منظور برنامه ريزي براي آزمون IELTS!!!

پیش فرض پاسخ : مشاوره به منظور برنامه ريزي براي آزمون IELTS!!!

نقل قول نوشته اصلی توسط mistak نمایش پست ها
    انگیزتون قوی باشه میتونید بیشتر از یک ساعت اختصاص بدین.
    نمیشه گفت، نمیتونید 6 بگیرید و همینطور نمیشه گفت 100 % می گیرید.
    دو ساعت رو اختصاص بدین و یکی از تست های کمبریج 11 رو بزنید. ببینید لیسینینگ و ریدینگ رو چند میزنید؟ این دو مهارت برای تقویت نیاز به انرژی و زمان بیشتری داره.
    اگه منظورتون از اصطلاحات کوچه خیابون هم صحبت هایی هست که تو لیسینینگ (برای رزرو هتل، ثبت نام جیم، شرکت تو کارگاه ها، توصیف و مقایسه برخی مباحث علمی، بحث دو یا چند نفر استیودنت یا ...) استفاده میشه، با شنیدن لیسینینگ کتاب Vocabulary for IELTS و Grammar for IELTS میتونید دامنه لغتتون رو افزایش بدین.
    خیلی ممنون . خب من دوست دارم اصلا روزی 7 ساعت وقت بزارم ولی نشدنیه. چون دارم برای کنکور هم می خونم و خب اولویت اولم اینجاست حالا اگه اینجا نشد خب نمی خوام پری اینرولمنت رو هم از دست بدم .

اگه منظورتون از اصطلاحات کوچه خیابون هم صحبت هایی هست که تو لیسینینگ (برای رزرو هتل، ثبت نام جیم، شرکت تو کارگاه ها، توصیف و مقایسه برخی مباحث علمی، بحث دو یا چند نفر استیودنت یا ...) استفاده میشه،
    رای رزرو هتل، ثبت نام جیم، شرکت تو کارگاه ها، توصیف و مقایسه برخی مباحث علمی، بحث دو یا چند نفر استیودنت یا
    نه منظورم اینا نیست
    Idiom ها و street talk ها

Moderator
    mistak آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    MS Degree in IT from Shiraz University

ایدیم و کالوکیشن برای نمره 7 و بالاتر اهمیت پیدا می کنه.
    برای نمره 6 و 6.5 بسته به بک گراند زبانتون، باید همون دو کتابی رو خدمتتون گفتم رو چند بار بخونید و تحلیل کنید.
    اگه از پاسخ رضایت داشتید، لطفا دکمه *اضافه کردن به امتیاز کاربر رو بزنید.

Junior Member

سلام به همگی
    دوستان میدونم سوالم ممکنه تکراری باشه اما تو شرایطی قرار گرفتم که باید تا 3-4 ماه دیگه ایلتیس اکادمیک 6.5 بگیرم.
    لطفا راهنمایی کنید برای هر 4 اسکیل از چه منابعی استفاده کنم
    متشکرم

Banned

نقل قول نوشته اصلی توسط louee نمایش پست ها
    سلام به همگی
    دوستان میدونم سوالم ممکنه تکراری باشه اما تو شرایطی قرار گرفتم که باید تا 3-4 ماه دیگه ایلتیس اکادمیک 6.5 بگیرم.
    لطفا راهنمایی کنید برای هر 4 اسکیل از چه منابعی استفاده کنم
    متشکرم
    سلام.من ویدئوهای simon هر ۴ اسکیلش رو بهتون پیشنهاد میکنم.خیلی خودتون رو با منابع زیاد گیج نکنید.

Junior Member

سلام دوستان
    به مشورت کوچیک احتیاج داشتم.
    چند روز پیش من یه تعیین سطح دادم تو یه موسسه و گفتن که الان حدودا سطحم ۵.۵ یا ۶ هست. من میخواستم خودم بخونم و الان نمیدونم باید از کدوم کتابا شروع کنم. حدودا ۳ یا ۴ ماه وقت دارم که بتونم خودم رو به حدود ۸ برسونم. از کتابای Camridge جلد چند شروع کنم خوبه؟ کنارش چی بخونم؟ ممنون از همه دوستانی که کمک میکنن

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط zeushera نمایش پست ها
    سلام دوستان
    به مشورت کوچیک احتیاج داشتم.
    چند روز پیش من یه تعیین سطح دادم تو یه موسسه و گفتن که الان حدودا سطحم ۵.۵ یا ۶ هست. من میخواستم خودم بخونم و الان نمیدونم باید از کدوم کتابا شروع کنم. حدودا ۳ یا ۴ ماه وقت دارم که بتونم خودم رو به حدود ۸ برسونم. از کتابای Camridge جلد چند شروع کنم خوبه؟ کنارش چی بخونم؟ ممنون از همه دوستانی که کمک میکنن
    سلام من خودم 7 شدم امتحانو .منابعی که خوندم
    vocabulary 1,2 آیلتس
    grammar آیلتس
    CAMBRIDGE تست ها از کتاب 2 به بعد
    insight فقط listening و reading
    کتاب های معمارزاده و کتابwriting دکتر ایروانی
    عصردین و دانش هم امتحان دادم خیلی خوب بود
    writingهامو هم یکی تصحیح می کرد فقط رایتینگ و بنویسید اگه میخواهید نمرتون خوب بشه تو همون وقتی که میدن تمرین کنید و حتما آخرش یه بار انشاتونو بخونید تا غلط هاشو درست کنید. ریدینگ هم تست های کمبریج کافی هستن برای تمرین. لیسنینگ رو ولی باید بیشتر تمرین کرد علاوه بر کتاب های تست منابع دیگه هم خوبه. اسپیکینگ وخودم خوندم بدون پارتنر صدامو ضبط میکردم گوش میدادم. برای اینکه بشه 8 شد فکر کنم باید خیلی بیشتر خوند به همراه کلاسهای خوب و فشرده . ولی برای 7 فکر کنم همین منابع کافی باشن به همراه یه کلاس زبان عمومی.

سلام
    دوستان من خیلی فلونسی خوبی دارم و دایره لغاتم خوبه و بدون فکر اسپیکینگ رو حرف میزنم و دقت نمیکنم مثلا چند تا حال کامل یا کاندیشنال استفاده میکنم و شاید گرچه جوابم منطقی باشه ولی اصلا استفاده نکنم. هفته پیش رفتم برای دومین بار ماک آفرینش به من 6 داد در حالیکه یکماه پیش 7.5 و من دقیقا مثل هم صحبت کردم. البته هم آفرینش هم بیان برتر موقع اسپیکینگ میگن که به چه نمره ای تو امتحان اصلی نیاز داری بعد شک نکنید که هر نمره ای رو بگید 1 نمره کمتر میدن که کلاساشونو شرکت کنید.من فردا اسپیکینگ دارم عصر دین و دانش. خواستم بدونم واقعن باید چطوری صحبت کرد که 7 بگیرم؟ من از لحاظ روان صحبت کردن هیچ مشکلی ندارم

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط sarvenaz1365 نمایش پست ها
    سلام
    دوستان من خیلی فلونسی خوبی دارم و دایره لغاتم خوبه و بدون فکر اسپیکینگ رو حرف میزنم و دقت نمیکنم مثلا چند تا حال کامل یا کاندیشنال استفاده میکنم و شاید گرچه جوابم منطقی باشه ولی اصلا استفاده نکنم. هفته پیش رفتم برای دومین بار ماک آفرینش به من 6 داد در حالیکه یکماه پیش 7.5 و من دقیقا مثل هم صحبت کردم. البته هم آفرینش هم بیان برتر موقع اسپیکینگ میگن که به چه نمره ای تو امتحان اصلی نیاز داری بعد شک نکنید که هر نمره ای رو بگید 1 نمره کمتر میدن که کلاساشونو شرکت کنید.من فردا اسپیکینگ دارم عصر دین و دانش. خواستم بدونم واقعن باید چطوری صحبت کرد که 7 بگیرم؟ من از لحاظ روان صحبت کردن هیچ مشکلی ندارم
    سلام .من هم اسپیکینگ عصر دین و دانش داشتم و 7 گرفتم. اگرfluency خوبی دارین حتما 6.5 به بالا می تونین بگیرین. بیشتر حضورذهن و همین روان صحبت کردن مهمه. اصلا هم استرس نداشته باشین سر امتحان چون نمیتونین راحت جواب بدین من اگر استرس نداشتم 7.5 هم میتونستم بگیرم ولی چون بار اول بود امتحان میدادم و خیلی استرس داشتم7 شدم. سعی نکنین چیزی رو از حفظ بگین بیشتر از تجربیات خودتون حرف بزنین تا بتونین اونو بسط بدین و بهتر راجع بهش صحبت کنین. سر امتحان وقت نمیکنین گه خیلی فکر کنین روی جواب پس همین روان صحبت کردن خیلی کمک میکنه.

Junior Member

سلام دوستان، خسته نباشید
    برای امتحان IELTS با نمره بالاتر از 7.5 به صورت خودآموز چه کتابهای را معرفعی میکنید؟ هدفم ادامه تحصیل هستش و دقیقا 1 سال وقت کافی دارم. خداییش حال کلاس رفتن رو ندارم . دنبال منابع میگردم خودم بشینم بخونم. ممنون میشم اگه بتونین بطور کامل برام توضیح بدین
    من خودم تمام کتابفروشیهای رو گشتم،هرکدومشون یه عالمه کتاب معرفی کردند. بیشترمنوگیج کردن
    بازم ممنون

Junior Member

یک سوال دارم
    تافل ۶۴۰ معادل چند آیلسه؟
    من چون برای رشته های علوم انسانی میخوام اپلای کنم و بهم گفتن باید نمره ی تافلم بالای ۶۴۰ بشه

برای تافل با این نمره و جی آر ای ۱۴۰۰ و وربال ۶۰۰ لطفا بگید چی بخونم ؟
    البته وقت دارم یک سال و اندی و اگر کمکم کنید زمان رو از دست نمیدم
    پیش به سوی دکترای ۹۷ در هلند
    جهت راهنمایی دادن، به من پیام بدهید.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)