یله، تا یک ماه پیش این زمان 8 هفته بود، ولی از اونجایی که معنیش میانگین زمان انتظار هستش و بیشتر بچه ها بالای دو ماه منتظر بودن، همین چند هفته پیش شد 10 هفته. با وجود اینکه توی این بازه هیچ اتفاق خاصس نیفتاده و همه همچنان منتظریم تبدیل این زمان به 5 هفته خیلی عجیب و غیرمنطقی به نظر میرسه. نمیدونم چه برداشتی میشه کرد ازش! آیا واقعا قراره کم بشه؟ این به وضعیت ما که الان بیشتر از 11 هفته هست منتظریم هم ربطی داره؟!
دوستان سلام
من 75 روز از بایو(10 هفته حدودا) و 91 روز (13 هفته حدودا) از سابمیتم میگذره بدون ابدیتی فقط قبل بایو یه بار برای 7 تا سوال یه بارم برای CAQ اسک شدم
بعدش هیچ خبری نیست.بلیطم داره روز به روز گرون تر میشه چیکار باید کرد؟
کسی ابن هفته ویزاش نیومده؟
دوست عزیز مدت زمان از ۱۰ هفته شده ۵ هفته منظور من این بود! دست بالای دست !!!!! ماشاالله هیچ کس اینجا بچه نیست با مدت زمان انتظارش پوز بده ^_^ (شوخی کردم لطفا به دل نگیرین) من برای اینکه یهویی از ۱۰ هفته سفارت مدت رو به ۵ هفته تغییر داده تعجب کردم و گفتم که من ۹ هفته هست منتظرم پس انشاالله بزودی ویزا ها میان.
سلام دوستان
من واقعا یک سوال دارم. بچه هایی که برای ژانویه پذیرش دارند ویزا گرفتن تا امروز؟ چون تا جایی که دارم پست های دوستان رو میخونم همه ی بچه هایی که برای ژانویه پذیرش دارن جوابی از سفارت نگرفتن. چه کسانی که 5 هفته منتظرن چه کسانی که 11 هفته به بالا منتظرن![]()
دوست عزیز من نه ناراحت شدم و نه خواستم پز بدم و نه اینکه بچگانه رفتار کنم! هدف من امیدوار کردن شماهایی بود که هنوز مدت زمان خیلی زیادی از سابمیتتون نگذشته (البته نسبت به ماها)! در واقع هدفم خیر بود که متاسفانه اینطوری برداشت کردین!! اما من باز هم براتون آرزو دارم زودتر پاس شین و به ترمتون برسین!
علاقه مندی ها (Bookmarks)