سلام وقتتون بخیر
دانشگاه لوند از من دو تا توصیه نامه از اساتید خواسته و گفته توی سایت همراه با سایر مدارک اپلود بشه.اون وقت بحث محرمانه بودن توصیه نامه ها زیر سوال نمیره؟اصلا معتبر است؟
سلام وقتتون بخیر
دانشگاه لوند از من دو تا توصیه نامه از اساتید خواسته و گفته توی سایت همراه با سایر مدارک اپلود بشه.اون وقت بحث محرمانه بودن توصیه نامه ها زیر سوال نمیره؟اصلا معتبر است؟
دریای بزرگ دور یا گودال کوچک اب .فرقی نمی کند.زلال که باشی اسمان در توست...
سلام دوستان..... یه سوالی داشتم... برای دوره مستر تو دانشگاه های سوید باید از قبل نمره زبان داشته باشیم... جایی میخوندم پذیرش مشروط هم میدند به شرطی اینکه تو دوره های زبان اون دانشگاه ثبت نام کنیم..... طول دوره های زبان هم یک ساله است..... میخواستم ببینم چقدر صحت داره این مطلب و ایا سفارت ویزا میده به این نوع پذیرش؟
وقتی برای ارشد مجدد اپلای می کنیم و مدرک ارشد و ریز نمرات قبلی را آپلود می کنیم، آیا تو روند پذیرش تاثیر داره؟ یعنی اینکه ارشد مجدد هستیم پوئن مثبت؟
سلام
برای هزینه اپلای برای هر دانشگاه باید 900 کرون پرداخت بشه یا 900 کرون برای 4 تا دانشگاه است؟
سلام
من میخوام برای مستر دانشگاه chalmers اقدام کنم. توی مدارک الزامیشcourse syllabusمیخواد که یا از روی سایت دانشگاه لینک بدم یا ترجمه رسمی کنم. دانشگاه میگه همچین چیزی نداره و بعدم ترجمه رسمیش نمیشه کرد. کسی میدونه باید چیکار کنم؟
دوستان دقت کنند برای گرفتن پذیرش نیازی به پست کردن مدارک نیست بنده برای امسال مدارکم رو آپلود کردم و از دانشگاه اوپسالا پذیرش گرفتم فقط چند تا نکته در مورد آپلود کردن مدارک هست که باید دقت کنید مثلا اینکه
اولا حتما پشت و روی اصل مدارکتون و ترجمه هرجا نوشته یا مهری هست رو اسکن با کیفیت کنید
دوما اسم گذاری فایل ها مهمه دقیقا مطابق سایت اسم گذاری کنید 3 تا فایل بیشتر نباید آپلود کنید 1. پاسپورت 2. کلیه مدارک تحصیلی در یک فایل pdf پشت و روی تمام مدارک 3.تافل و آیلتس (تافل علاوه بر آپلود باید حتما ریپورت شود)
سوما اگر مدرک تافل دارید حتما 3 ماه زودتر از ددلاین مدرک رو ریپورت کنید تا late applicant نشید
بعضی دانشگاه ها مثل لوند توصیه نامه میخوان نیازی به تایید سفارت نیست فقط کافیه نامه رو اسکن و آپلود کنید دقت کنید اسم گذاری فایل ها مهمه مثلا باید اسم فایل LundLetter باشه
درضمن نیازی به آپلود cover sheet نیست cover sheet برای کسایی هست که مدارک رو پست میکنن
موفق باشید
نیازی به تایید سفارت نیست فقط باید سربرگ یا مهر دانشگاه داشته باشه من امسال برای لوند اقدام کردم و qualify شدم فقط توصیه نامه ها رو آپلود کردم
دریای بزرگ دور یا گودال کوچک اب .فرقی نمی کند.زلال که باشی اسمان در توست...
علاقه مندی ها (Bookmarks)