سلام دوستان کسی امسال این دانشگاه پذیرش گرفته برای کالج مهندسی دکتری؟ به من ایمیل پذیرش بدون فاند اومده، در رابطه با اوضاع فاندینگ این دانشگاه کسی اطلاعی داره؟ بعد از اومدن میشه فاند جور کرد؟
سلام دوستان کسی امسال این دانشگاه پذیرش گرفته برای کالج مهندسی دکتری؟ به من ایمیل پذیرش بدون فاند اومده، در رابطه با اوضاع فاندینگ این دانشگاه کسی اطلاعی داره؟ بعد از اومدن میشه فاند جور کرد؟
سلام
منم دقیقا مثل شما
دکتری مکانیک بدون فاند
سلام دوستان
کسی امسال قصد نداره بره این دانشگاه؟
من پذیرش برق با فاند گرفتم. البته فاند از استاده و از قبل باهاش هماهنگ شده بودم.
اگر کسی هست که قصد رفتن داره پیام خصوصی بده.
سلام دوستان.
من برای این دانشگاه اپلای کردم، ولی تو اپلیکیشنش هیچ جایی برای آپلود SOP و CV نبود، منم حواسم نبود اپلیکیشن رو سابمیت کردم. می خواستم ببینم کسی به این مورد برخورده؟ این مدارک رو باید مستقیم به دانشگاه ایمیل کرد یا اصلا لازم نیستند؟
ای کسانی که ایمان آورده اید، آیا پیش از ارسال پیام، صندوق پیام خود را خالی کرده اید؟!
عجیب نیست دوست عزیز. من هم پیش اومده جایی اپلای کنم که توی اپلیکیشن ازم cv نخوان. اینا عمدتا روی ملاک های خاصی مثل معدل و نمرات تافل و gre تاکید دارن و بیشتر از اون رزومه و سایر امتیازات رو نگاه نمیکنن. شما به منشی ایمیل بزن بگو که اپلیکیشنم رو سابمیت کرده م و یه سری مدارک دارم که معتقدم توی پذیرشم تاثیر مثبت داره. مدارک رو براش پیوست کن و ازش بخوا که اینارم به اپلیکیشنت اضافه کنه.
در نهایت یا اضافه میکنه - یا سیستم اپلای اجازه ورود آیتم های اضافی رو نمیده و به همون اطلاعاتی که توی اپلیکیشن فرم وارد کردی بسنده میکنن.
این موارد معمولا توی دانشگاههای با رنک پایین تر پیش میاد. رنک بالاها مو به مو همه چی رو ازت میخوان.
موفق باشی
من وضعیت اپلیکیشنم بعد از سه ماه از تاریخ اپلای، هنوز سابمیت هست و تغییری نکرده. فقط ازم ی سری مدارک تو ژانویه خواستن که براشون ایمیل کردم. ولی بعدش بهشون هم ایمیل زدم در مورد وضعیت اپلیکیشنم، جوابی نگرفتم.
از دوستانی که اپلای کردن، پذیرش کسی برای فال 2017 اومده؟
سلام دوستان....من برای fall2018 با فاند ادمیشن گرفتم...اگرکسی هست که قصد رفتن به این دانشگاه داره، لطفا به من پیام بده....
علاقه مندی ها (Bookmarks)