صفحه 78 از 84 نخستنخست ... 286869707172737475767778798081828384 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 771 تا 780 , از مجموع 831

موضوع: بازارکار در زمینه برق صنعتی و ساختمان در کانادا

ApplyAbroad Guru

پیش فرض پاسخ : بازارکار در زمینه برق صنعتی و ساختمان در کانادا

نقل قول نوشته اصلی توسط hirkaniboy نمایش پست ها
    حقیقتش من سابقه کار برقی ندارم که بخوام یک راست واسه لایسنس 309 اقدام کنم و الان ۲۶ سالمه علاقه ای هم به ارشد و ادامه تحصیل ندارم فقط میخوام کار کنم . سختی کارش هم مهم نیست برام . اما مساله ای که مطرح میشه اینه که چطوری برای کارآموزی ویزا بگیرم ؟
    شما بدون داشتن اقامت دائم کانادا اصلا نمیتوانید وارد این مرحله بشوید. تمام این راهنماییها برای کسانی است که ویزای اقامت دائم یا تابعیت کانادا را میگیرند.

Junior Member

سلام خدمت دوستان
    من با گذراندن چند دوره نظیر:
    برق صنعتی
    پی ال سی زیمنس
    دوره نصب دوربین و تجهیزات ایمنی و درب برقی
    و تجربه کاری کم چقدر شانس یافتن شغل در تورنتو یا شهر دیگرو دارم؟با تجربه کاری میتونم یه حقوق مناسب دریافت کنم؟
    آیابهترین راه برای من شروع دوره شاگردی هست؟با توجه به سنم که 28 هستم

نقل قول نوشته اصلی توسط warri نمایش پست ها
    سلام خدمت دوستان
    من با گذراندن چند دوره نظیر:
    برق صنعتی
    پی ال سی زیمنس
    دوره نصب دوربین و تجهیزات ایمنی و درب برقی
    و تجربه کاری کم چقدر شانس یافتن شغل در تورنتو یا شهر دیگرو دارم؟با تجربه کاری میتونم یه حقوق مناسب دریافت کنم؟
    آیابهترین راه برای من شروع دوره شاگردی هست؟با توجه به سنم که 28 هستم
    اگر کار خودتون رو خوب بلد باشید حتی بدون سابقه کارکانادایی و گرفتن مدرک کانادایی شانس بسیار بسیاری زیادی در همه شهرها دارید. برای سیستم امنیتی و دزدگیر و دوربین و درهای برقی هیچ دوره شاگردی و... لازم ندارید فقط رزومه خوب تهیه کنید و برای موقعیت های شغلی مرتبط اپلای کنید و با اعتماد به نفس از سابقه کار ایرانیتون برید جلو.برای شرکتهای کوچکتر همیشه شانس بیشتری هم دارید

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط amirho3ein نمایش پست ها
    سلام دوستان . من امیرحسین هستم . مدتی هست که اومدم تورنتو و دارم برای امتحان لایسنس برق ساختمان 309A اماده میشم . اطلاعات زیادی جمع کردم در این حوزه . هر کسی نیاز به راهنمایی و کمک داشته باشه کافیه اینجا مطرح کنه در حد وسع و اطلاعاتم کمک میکنم .
    با سلام به امير حسين عزيز
    اول ممنونم ازت به خاطر اطلاعات خوبي كه در اختيار همه گذاشتي
    خواستم ببينم براي شركت در آزمون تكنيشن ٣٠٩ يا ٤٤٢ بايد اول حتما أقامت داءم رو گرفته باشي بعد ميتوني امتحان بدي يا ميشه توي زماني كه با ويزاي مولتي توي كانادا هستي هم امتحان بدي و لايسنس رو بگيري ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط Yuz نمایش پست ها
    با سلام به امير حسين عزيز
    اول ممنونم ازت به خاطر اطلاعات خوبي كه در اختيار همه گذاشتي
    خواستم ببينم براي شركت در آزمون تكنيشن ٣٠٩ يا ٤٤٢ بايد اول حتما أقامت داءم رو گرفته باشي بعد ميتوني امتحان بدي يا ميشه توي زماني كه با ويزاي مولتي توي كانادا هستي هم امتحان بدي و لايسنس رو بگيري ؟
    اگر منظورتون ویزای توریستی هست ، خیرامکانش نیست

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط chadovick نمایش پست ها
    از اونجايي كه مراحل ممكنه نسبت به چند سال گذشته تغيير كرده باشه. ميشه حالا كه از اقاي اميرحسين سوال كرديد و خودتون مراجعه كرديد برامون بنويسيد نتيجه رو.
    تشكر دوست گرامي
    سلام به همه دوستان
    بالاخره پس از 9هفته و 5 روز (تقریبا 10هفته) امروز ایمیل تایید مدارک من هم اومد.
    همانطور که قول داده بودم امروز میخوام مراحل رو برای دوستان از ابتدا توضیح بدم و تشکر کنم از آقا امیرحسین عزیز و دوستانی که در این فروم من رو راهنمایی کردند.
    کل پروسه نزدیک 10 هفته طول کشید،مدارکی که من دادم شامل:

1. نامه سابقه کار از شرکت به انگلیسی ولی چون سربرگ شرکت فارسی بود مجبور شدم بدم سربرگ و متون فارسی توسط مترجم مورد تایید کالج آو ترید ترجمه بشه.
    2. دیپلم برق1800 ساعته از مونترال و ریز نمرات آن
    3. فرم های تکمیل شده در کالج آو ترید و فرم های تیک زده اسکیل ها

فقط یه موردی بود که روز ثبت نام بهم گفت جدیدا قانونی اومده در خصوص کد برق کانادا و چون سابقه کار کانادا نداری میبایستی یا حداقل 6ماه در کانادا کار کرده باشی یا دوره ای گذرونده باشی که با کد های برق کانادا آشنا شده باشی و مدرک داشته باشی وپرنه واجد شرایط نخواهی بود، البته من چون مدرک برق از کانادا داشتم مورد قبول قرار گرفت.
    بعد از 6 هفته ایمیل اومد از استرلینگ اطلاعات کارفرما رو میخواست من فرم رو پر کردم و فرستادم و مجددا 5 روز بعد یه ایمیل دیگه از استرلینگ اومد که شماره نیروی انسانی رو میخواست و اون رو هم پر کردم و فرستادم. به فاصله 4روز بعد از ایمیل دوم با شماره نیروی انسانی تماس گرفتند و در مورد من و شرح وظایف پرسیدند که خوشبختانه مسئول نیروی انسانی شرکت کامل به انگلیسی مسلط بوده و تمام سوالات رو جواب داده بود.

توی فرم دوم استرلینگ فقط شماره تماس نیروی انسانی رو خواسته بود و حتما ۱۰۰ درصد با اون شماره تماس میگیرن و اگر به هر نحوی نتونن تماس بگیرن ریجکت میکنن پس حواستون باشه
    جدول هم که همونطوری که قبلا تو این فروم اشاره شد باید ۸۰ـ۹۰ درصد تیک زده باشین و خیلی مهم هست و از اون جدول شرح وظایف میپرسند از نیروی انسانی
    از من مهر رسمی شرکت و روزنامه رسمی رو نخواستند.
    راستی من تقریبا از بیشر مراحل و فرم ها فایل تهیه کردم و اگر کسی از دوستان نمونه فرم ها رو نیاز داشتند اطلاع بدند با کمال میل میفرستم که برای دوستان گنگ نباشه و شاید راه گشا باشه. شاید با این کار چرخه انرژی و محبت روتکمیل کنم.
    الان هم که باید آماده بشم برای مراحل بعد و ثبت نام امتحان و خود امتحان.
    در انتها اگر از دوستان نظری ، منبع خوبی، سوالات و تست های مهم و کار راه انداز و راهنمایی کارساز دارند ممنون میشم اطلاعاتشون رو با من به اشتراک بگذارند و من رو راهنمایی کنند.
    ببخشید خیلی طولانی شد.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط aliez نمایش پست ها
    سلام به همه دوستان
    بالاخره پس از 9هفته و 5 روز (تقریبا 10هفته) امروز ایمیل تایید مدارک من هم اومد.
    همانطور که قول داده بودم امروز میخوام مراحل رو برای دوستان از ابتدا توضیح بدم و تشکر کنم از آقا امیرحسین عزیز و دوستانی که در این فروم من رو راهنمایی کردند.
    کل پروسه نزدیک 10 هفته طول کشید،مدارکی که من دادم شامل:

1. نامه سابقه کار از شرکت به انگلیسی ولی چون سربرگ شرکت فارسی بود مجبور شدم بدم سربرگ و متون فارسی توسط مترجم مورد تایید کالج آو ترید ترجمه بشه.
    2. دیپلم برق1800 ساعته از مونترال و ریز نمرات آن
    3. فرم های تکمیل شده در کالج آو ترید و فرم های تیک زده اسکیل ها

فقط یه موردی بود که روز ثبت نام بهم گفت جدیدا قانونی اومده در خصوص کد برق کانادا و چون سابقه کار کانادا نداری میبایستی یا حداقل 6ماه در کانادا کار کرده باشی یا دوره ای گذرونده باشی که با کد های برق کانادا آشنا شده باشی و مدرک داشته باشی وپرنه واجد شرایط نخواهی بود، البته من چون مدرک برق از کانادا داشتم مورد قبول قرار گرفت.
    بعد از 6 هفته ایمیل اومد از استرلینگ اطلاعات کارفرما رو میخواست من فرم رو پر کردم و فرستادم و مجددا 5 روز بعد یه ایمیل دیگه از استرلینگ اومد که شماره نیروی انسانی رو میخواست و اون رو هم پر کردم و فرستادم. به فاصله 4روز بعد از ایمیل دوم با شماره نیروی انسانی تماس گرفتند و در مورد من و شرح وظایف پرسیدند که خوشبختانه مسئول نیروی انسانی شرکت کامل به انگلیسی مسلط بوده و تمام سوالات رو جواب داده بود.

توی فرم دوم استرلینگ فقط شماره تماس نیروی انسانی رو خواسته بود و حتما ۱۰۰ درصد با اون شماره تماس میگیرن و اگر به هر نحوی نتونن تماس بگیرن ریجکت میکنن پس حواستون باشه
    جدول هم که همونطوری که قبلا تو این فروم اشاره شد باید ۸۰ـ۹۰ درصد تیک زده باشین و خیلی مهم هست و از اون جدول شرح وظایف میپرسند از نیروی انسانی
    از من مهر رسمی شرکت و روزنامه رسمی رو نخواستند.
    راستی من تقریبا از بیشر مراحل و فرم ها فایل تهیه کردم و اگر کسی از دوستان نمونه فرم ها رو نیاز داشتند اطلاع بدند با کمال میل میفرستم که برای دوستان گنگ نباشه و شاید راه گشا باشه. شاید با این کار چرخه انرژی و محبت روتکمیل کنم.
    الان هم که باید آماده بشم برای مراحل بعد و ثبت نام امتحان و خود امتحان.
    در انتها اگر از دوستان نظری ، منبع خوبی، سوالات و تست های مهم و کار راه انداز و راهنمایی کارساز دارند ممنون میشم اطلاعاتشون رو با من به اشتراک بگذارند و من رو راهنمایی کنند.
    ببخشید خیلی طولانی شد.
    دوست عزیز، تبریک بابت تائید شدن مدارکتون. ایشالا که بقیه مراحل رو هم با موفقیت سپری کنید. این مرحله جدیدی که می فرمائید در ارتباط با کد بوک کانادا هست، خب کجا میشه این دوره رو گذروند؟ موسساتی هستند که باید ثبت نام کنیم و کد بوک ها رو گذروند و بهد جز مدارک ارائه داد؟
    اون جداول رو خودمون باید تیک بزنیم یا تا ابران هستیم بدیم کارفرما برامون تیک بزنه، مهر و امضا کنه؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط chadovick نمایش پست ها
    دوست عزیز، تبریک بابت تائید شدن مدارکتون. ایشالا که بقیه مراحل رو هم با موفقیت سپری کنید. این مرحله جدیدی که می فرمائید در ارتباط با کد بوک کانادا هست، خب کجا میشه این دوره رو گذروند؟ موسساتی هستند که باید ثبت نام کنیم و کد بوک ها رو گذروند و بهد جز مدارک ارائه داد؟
    اون جداول رو خودمون باید تیک بزنیم یا تا ابران هستیم بدیم کارفرما برامون تیک بزنه، مهر و امضا کنه؟
    ممنون،بله کد بوک و آشنایی با کد های برق کانادا هست. ظاهرا یکسری از کالج ها تو تورنتو دوره های 2 یا 3 ماهه برای آشنایی با کد ها برگذار میکنن ولی من اطلاعات دقبق ندارم و فقط شنیدم. اون جدول هارو خودتون روز ارایه مدارک به همراه فرم ها تیک میزنید و نیازی نیست بدید کارفرما مهر بزنه. اگر نمونه فرم ها و جدول هارو خواستید آدرس ایمیل بدید براتون ارسال کنم. موفق باشید.

Junior Member

سلام
    من اخیرا تاییدیه امتحان 442 رو دریافت کردم. ممنون میشم اگر از دوستان که تجربه این آزمون رو دارن و یا در حال آماده شدن هستن در مورد شرایط امتحان و منابع و نمونه سوالات راهنمایی کنن.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط amirho3ein نمایش پست ها
    بحث های مربوط به سوابق کاری ، مدرک ، امتحانات مرتبط جهت دریافت لایسنس برق در کانادا
    سلام وقت بخیر.کسی که برنامه نویسی plc تخصص داره و تو این زمینه و برق مدرک های فنی حرفه ای داره میشه راهنمای کنید.مدرک زبان هم دارم.تشکر

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)