صفحه 88 از 90 نخستنخست ... 3878798081828384858687888990 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 871 تا 880 , از مجموع 892

موضوع: بیمه‌ : اثر آن بر روی مصاحبه و تشکیل پرونده (کبک)

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    عمران

پیش فرض پاسخ : بیمه‌ : اثر آن بر روی مصاحبه و تشکیل پرونده (کبک)

با سلام خدمت دوستان زمان ارسال پرونده در 2013 من سابقه کار برای همسرم فرستادم که چون نیمه وقت هم بود سابقه بیمه ای نداشتم. در زمان آپدیت سال 2015 گفتند یا سابقه بیمه براش بفرست یا نامه عدم بدهی مالیاتی که من عدم بدهی مالیاتی رو فرستادم به همراه 6 ماه سابقه بیمه از اول سال 2015 که البته فقط برای محکم کاری . سوال من این هست که آیا امکان داره 3 امتیاز رشته همسر یا همون سابقه کار همسر رو به ما ندهند؟ ممنون و متشکر

Moderator

رشته و دانشگاه
    مهندسی نرم افزار کامپیوتر

نقل قول نوشته اصلی توسط Iman2658 نمایش پست ها
    با سلام خدمت دوستان عزیز

من یک سوال داشتم در مورد سابقه بیمه ، چون من بیشتر از 5 ساله در یک مرکز مشاوره خصوصی ترک اعتیاد مشغول به کارم و تا به حال بیمه برای من رد نشده، میخواستم بدونم در صورت گرفتن گواهی اشتغال به کارم دارای اعتبار و امتیاز جهت ارائه میباشد یا نه؟ خیلی ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنین
    قبلا ارسال بیمه اجباری بود اما الان در ابتدا فقط گواهی رو باید فرستاد اما هر زمان ممکنه درخواست بیمه کنه..پس سابقه بدون بیمه ریسک داره

Junior Member

درود و بی مقدمه...!
    رشته ی تحصیلیم هنرهای دیجیتال (انیمیشن) هست اما چون ساکن شیراز هستم، در حال حاضر جز تدریس توی دانشگاه جای دیگه ای نیست که بتونم کار پیدا کنم و دانشگاه هم بیمه رد نمیکنه و فقط میشه از دانشگاه نامه گرفت که من فلان مدت تدریس میکردم.
    البته ناگفته نماند گهگاهی اگه پروژه ای بهم پیشنهاد بشه بصورت فریلنس (دورکاری) انجام میدم که معمولا هیچ مدرکی دلیل بر اینکه من کار کردم وجود نداره.
    اخیرا تصمیم گرفتم برای خودم بصورت آزاد بیمه رد کنم...

با این اوصاف چه میشه کرد برای بدست آوردن سابقه ی کار؟!!

مرسی

Moderator

رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط SMP نمایش پست ها
    درود و بی مقدمه...!
    رشته ی تحصیلیم هنرهای دیجیتال (انیمیشن) هست اما چون ساکن شیراز هستم، در حال حاضر جز تدریس توی دانشگاه جای دیگه ای نیست که بتونم کار پیدا کنم و دانشگاه هم بیمه رد نمیکنه و فقط میشه از دانشگاه نامه گرفت که من فلان مدت تدریس میکردم.
    البته ناگفته نماند گهگاهی اگه پروژه ای بهم پیشنهاد بشه بصورت فریلنس (دورکاری) انجام میدم که معمولا هیچ مدرکی دلیل بر اینکه من کار کردم وجود نداره.
    اخیرا تصمیم گرفتم برای خودم بصورت آزاد بیمه رد کنم...

با این اوصاف چه میشه کرد برای بدست آوردن سابقه ی کار؟!!

مرسی
    بیمه ازاد ک خودتون رد میکنید قابل قبول نیست
    بجای بیمه میتونید به گواهی مالیات پرداخت شده حقوق شما توسط دانشگاه هم استناد کنید

سلام. سابقه کاری از سال 1378 تا 1391/09/01 دارم بعد از آن هم از کارافتادگی دارم. یعنی دفترچه بیمه و حقوق دریافت میکنم. ولی دوست دارم برم کبک. رشته اولویت B دارم. چکار کنم سابقه کار محسوب بشه؟آیا سابقه کار من مربوط به 5.5 سال پیش است چکار میشه کرد. حدود 10 سال سابقه کار تمام وقت. 2 سال بیمه آزاد+سه سال هم از طریق شرکت...آیا کبک اینها را قبول نمیکنه. گزینه های دیگر کانادا می تونم انتخاب کنم؟ البته در این 5.5 سال که از کارافتادگی دریافت میکنم. کارهای پژوهشی انجام دادم. ولی بیمه رد نمیکردم. نمیدونم بیمه بیکاری خودش بیمه رد میکنه یا چطوریه.؟ شرکت ثبت کرده ام میتونم از طریق آن سابقه کار خویش فرمایی جور کنم؟ از طریق پرداخت مالیات؟

Moderator

رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط applyabroadasg نمایش پست ها
    سلام. سابقه کاری از سال 1378 تا 1391/09/01 دارم بعد از آن هم از کارافتادگی دارم. یعنی دفترچه بیمه و حقوق دریافت میکنم. ولی دوست دارم برم کبک. رشته اولویت B دارم. چکار کنم سابقه کار محسوب بشه؟آیا سابقه کار من مربوط به 5.5 سال پیش است چکار میشه کرد. حدود 10 سال سابقه کار تمام وقت. 2 سال بیمه آزاد+سه سال هم از طریق شرکت...آیا کبک اینها را قبول نمیکنه. گزینه های دیگر کانادا می تونم انتخاب کنم؟ البته در این 5.5 سال که از کارافتادگی دریافت میکنم. کارهای پژوهشی انجام دادم. ولی بیمه رد نمیکردم. نمیدونم بیمه بیکاری خودش بیمه رد میکنه یا چطوریه.؟ شرکت ثبت کرده ام میتونم از طریق آن سابقه کار خویش فرمایی جور کنم؟ از طریق پرداخت مالیات؟

بیمه بیکاری و اینکه بصورت ازاد پرداخت کردید قابل قبول نیست.کبک ملاک در 5 سال گذشته هست..ایالت ساسکاچوان در 10 سال گذشته..اونو چک کنید.
    اگر شرکت ثبت کردید از شرکتتون به عنوان سابقه کار میتونید استفاده کنید اگهی تاسیس اساس نامه و گواهی مالیات مدارک شما جهت سابقه کار خواهد بود

Junior Member

سلام دوستان
    من مهندس عمران هستم و 1 امتیاز کم دارم 4 سال سابقه تامین اجتماعی دارم و 2 سال بقیه اش رو بدون بیمه کار کردم اگر در مون پروجکت سابقه ام رو بزنم 6 سال امتیازم درست میشه ولی از اون ور چه مشکلی برام پیش می آد ؟

Junior Member

سلام,دوستان,من میتونم خواهش کنم منو راهنمایی بفرمایید,هر کسی و وکیلی یه چیز میگه گیج شدم,
    من مهندسی پزشکی خوندم ۵سال سابقه کار با عنوان ناظر بخش با بیمه تو یه شرکت دارم که اگهی تاسیس خیلی کلی داره(یعنی واردات کلیه لوازم غیر نفتی,وانجام خدمات ازمایشگاهی بهداشتی, ساختمانی و...) و شرکت هم در واقع کارش ربطی به مهندسی پزشکی نداره,وقتی میخاستیم واسه استرالیا اقدام کنیم,وکیلا گفتن ریسک داره چون ممکنه از سفارت ممکنه بفرستن شرکتو چک کنن,میخاستم ببینم واسه کبک هم انقد حساسیت هست?

Moderator

رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط idin4u نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من مهندس عمران هستم و 1 امتیاز کم دارم 4 سال سابقه تامین اجتماعی دارم و 2 سال بقیه اش رو بدون بیمه کار کردم اگر در مون پروجکت سابقه ام رو بزنم 6 سال امتیازم درست میشه ولی از اون ور چه مشکلی برام پیش می آد ؟
    طبق اخرین بروزسانی نامه بیمه جز مدارک ارسالی در ابتدا نخواهد بود .اما هر زمان ممکنه افیسر درخواست بیمه کنه.حالا با مدارک دیگه اگر بتونید کاور کنید اکی هست-مثل قرارداد-گواهی حقوق پرداختی از بانک-مالیات پرداخت شده حقوق....
    البته خوب بدون ریسک هم نخواهد بود.
    به جای پست ها و پیام های تشکر از گزینه "+/- اضافه کردن به امتیاز کاربر" در زیر هر پیام استفاده نمایید.

Junior Member

سلام
    من در 5 سال قبل از سابمیتم ، علاوه بر 3.5 سال سابقه تمام وقت با بیمه ، 12 ماه نیز سابقه کار پاره وقت دارم که البته بدلایلی کارفرما در این یک سال پاره وقت من رو بیمه نکرده چون من بصورت پاره وقت استخدام بودم (البته قرارداد کاری و نامه گواهی سابقه کار هم پاره وقت و هم تمام وقت رو به من میدن و مشکلی نیست و حتی فیش حقوقی اون یکسال پاره وقت رو هم میتونم بگیرم ازشون)
    می خواستم بدونم با این مدارک که واضحه من اونجا کار می کردم آیا ممکنه آفیسر بازهم برای اون یکسال پاره وقت از من بیمه بخواد؟
    با سپاس

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)