سلام من انشاالله پاییز امسال(2018) عازم تیلبرگ هستم .از خانمهای فروم کسی اگر مایل به شر کردن خونه هست لطفا به من پیام بدن.ممنون
سلام من انشاالله پاییز امسال(2018) عازم تیلبرگ هستم .از خانمهای فروم کسی اگر مایل به شر کردن خونه هست لطفا به من پیام بدن.ممنون
دریای بزرگ دور یا گودال کوچک اب .فرقی نمی کند.زلال که باشی اسمان در توست...
سلام
از طریق سایتDuwoبرای خونه دانشجویی اقدام کنید.
خیر نیازی نیست چون ویزا شما از هلند صادر میشود.بنابراین قبل از ان باید تکلیف مکان اقامت را مشخص کنید.
در صورت مشخص بودن مکان اقامت و تمکن مالی خوب مشکلی برای ویزا ندارند.
20 ساعت در هفته است و اگر از حدی بالا تر باشد مالیات می خورند.
۵سال با قرارداد کار.
بلژیک رو من به همه جا ترجیح می دهم.
معاویه: قوی تر از ذوالفقار علی سراغ داری؟
عمرو بن عاص: آری، جهل مردم!
سلام دوستان سهیل هستم من اواخر آگوست یا اوایل سپتامبر عازم آمستردامم دنبال همخونه ای هستم اگر کسی مایل بود پیغام بده
سلام دوستان،
کسی توی آمستردام خونه برای شر کردن سراغ داره؟من دانشجو VU هستم.۲ روز دیگه هم homeless میشم
همسر من از 15 نوامبر بایستی برای فرصت تحقیقاتی 6 ماهه به دانشگاه اوترخت برود و به دنبال اجاره یک اتاق دانشجویی هست.
خواهشمندم در صورتیکه اطلاعات دارید حتما پیام بگذارید
بسیار متشکرم
سلام دوستان من قصد گرفتن پذیرش از هلند رو دارم اما میخواستم ببینم کلا هزینه های زندگی در هلند چطوره؟ و آیا با زبان انگلیسی کارم راه میفته؟ میشه کار پیدا کرد؟
با سلام دوستان من برای phd دارم میرم روتردام چنانچه کسی تصمیم به خونه گرفتن داره خوشحال میشم با هم خونه بگیریم
ویرایش توسط MMoHH : October 18th, 2018 در ساعت 09:05 AM دلیل: حذف ایمیل
سلام من مقداری یورو در اروپا دارم اگه کسی مایل بود برای انتقال به حسابش و دریافت ریال در ایران به من پیام بده. ممنون
سلام و خدا قوت به دوستان عزیز
من و همسرم تصمیم به مسافرت به هلند رو داریم ویزای ما ویزای توریستی هستش یکی از دوستانم گفت که من میتونم با ثبت نام در یک دوره آموزشی در یک کالج ویزام رو تبدیل کنم و بعد از اتمام دوره خوده اون کالج معرفی به کار انجام میده تا ویزای کاری بگیرم میخواستم بدونم آیا درسته؟ میشه لطفا راهنماییم کنید؟
سلام!
ویزای توریستی شنگن به هیچ وجه قابل تبدیل به انواع دیگر (دانشجویی، کاری، سرمایه گذاری و ...) نیست و برای ویزای جدید حتماً باید از محدوده شنگن خارج بشید و از کشور مبداء یا کشور دیگری که درش اجازه اقامت دارید اقدام کنید
(به بیان دیگر، نه! اطلاعاتی که بهتون برای تبدیل ویزا دادن غلط و بی اعتباره)
اگه لطف کنید و سابقه پیغامهای قبلی رو هم ضمیمه پیامهای خصوصیتون بکنید راحتتر می تونم پاسخ بدم
علاقه مندی ها (Bookmarks)